IKEA shopping.


Idag var jag på IKEA tillsammans med Angelica.
Mamma väckte mig innan hon gick till jobbet, d.v.s. innan klockan 08:00 och sedan tog vi bussen till IKEA klockan 09:30. Det är riktigt tidigt för mig som egentligen brukar ligga och sova vid den tiden.

Jag kom hem runt klockan 16:30 så vi var på IKEA i några timmar och så kollade vi även i några andra affärer som låg nära IKEA innan vi åkte hem igen.

IKEA köpte jag de färgglada glasen” på första bilden som är i plast och de är egentligen till för barn, men jag tycker att de är så söta så jag var tvungen att köpa dem, haha. Eftersom de är så små och inte ens till för att drickas ur så kommer jag inte heller använda dem till det, utan jag kommer väl använda dem som prydnader eller något liknande.
Sedan köpte jag även 4 stycken ljusrosa/beige porslinsmuggar. Det är väl sådana muggar man dricker kaffe latte ur om jag inte minns fel.

Jag har redan likadana vita porslinsmuggar men jag älskar de muggarna och jag tycker att de ljusrosa var så fina att jag ville köpa dem också. Man kan väl aldrig ha för mycket av något man gillar?