Min födelsedag, 21 år!


Igår var det måndag och även min födelsedag!
Jag är alltså 21 år nu. Vart tar tiden vägen?!

Jag blev väckt av att mamma kom in i mitt rum och sa att min mormor och morfar skulle komma hit och att hon hade hämtat tårtan så då var det bara att gå upp. Så jag gick upp och tog på mig en klänning dagen till ära, och väntade på att de skulle komma hit.

Sen när de hade kommit så åt vi tårta, som även blev min frukost, och så öppnade jag lite presenter.

Det gulliga kortet med chihuahan fick jag såklart av mamma, och så fick jag även ett kort från min mormor och morfar som innehöll pengar. Sen fick jag fyra böcker av mamma (varav “Mitt nya jag” - Sophie Kinsella som jag tyvärr redan har): “Flickan från tjugotalet - Sophie Kinsella, Angel - Katie Price och “Välkommen hem till Maria Montazami - Maria Montazami. Sen fick jag pengar av pappa,och ett SF bio presentkort från Marjo (moster), Lars & Elin(kusin).

Efter att min mormor och morfar hade varit här i 2-3 timmar så åkte de hem och efter det gjorde jag inte så mycket. På kvällen lagade mamma en god middag som vi åt, och efter det så såg vi på TV och åt lite mer tårta. Medan vi såg på TV så hann jag fylla 21 år, för jag fyller nämligen år klockan 21:23 på kvällen. Sen tillbringade jag resten av kvällen och födelsedagen med att fortsätta se på TV.