BTS: Emma & Rupert's first kiss-take.❝The Secret Circle❞ - S01E01 + S01E02.

Inatt kollade jag på de två första avsnitten (det tredje sänds i USA idag) av den nya TV-serien “The Secret Circle”.

Jag kollade mest på den för att Phoebe Tonkin är med i serien (hon spelar Faye) och hon är med i “H2O - Just Add Water” som är en av mina favorit TV-serier (som tyvärr har slutat) så det är roligt att se henne i något annat än H2O. Och självklart verkade serien vara bra också, vilket den också visade sig vara. Om den hade varit dålig hade jag ju inte orkat kolla på två avsnitt av den. Ni kanske inte kan bedöma en hel TV-serie med bara ett avsnitt men jag brukar oftast märka direkt om en TV-serie är bra eller inte och det är samma sak med filmer. Början av TV-serier och filmer är det som avgör saken helt enkelt.

Hur som helst så såg jag alltså de två första avsnitten av serien inatt och de var både bra och spännande och jag kommer definitivt fortsätta att kolla på den här serien, och inte bara för att Phoebe är med i den.

(VARNING FÖR SPOILERS!)

Efter att ha sett de två första avsnitten så kan jag säga att jag tycker att Cassie och Adam borde bli tillsammans istället och de har ju redan någon slags koppling mellan varandra så det är inte helt omöjligt att de kommer att bli det snart, eller vad tror ni (om ni nu har sett avsnitten)? Förlåt Diana, men det som Adams pappa sa är sant, man ska inte utmana ödet!
Killen som spelar Adam (Thomas Dekker) kan förresten vara min och flera andras nya celeb crush, haha.

Förutom det så måste jag också säga att föräldrarna i serien är helt knäppa. Ni som har sett avsnitten förstår nog vad jag menar med det. Det avslöjades ju mer eller mindre att Dianas pappa dödade Cassies mamma och sen hotade han även att döda Adams pappa, och sen dödade Fayes mamma Fayes farfar för att han ville stoppa dem från att använda magi. Hur knäppt det än låter så verkar det som att föräldrarna skulle kunna döda sina egna barn? Det är helt klart läskiga i alla fall, så det återstår väl bara att se vad de gör i de kommande avsnitten…


❝Jessie❞.


Jessie är en 18-årig tjej från landsbygden i Texas som flyttar till New York City. Helt plötsligt är hon en nanny för fyra barn och bor i en mångmiljonärs takvåning i ett hotell efter att ha knuffats ut ur en taxi. Ett av de yngsta barnen ber henne bli deras nanny och nu måste Jessie få dem att sluta bråka och börja samsas. Ett av barnen har en låtsasvän och en annan har en bandvaran (ödla). Till hennes hjälp har hon Bertram, en elak lat butler och Tony, en 20-årig dörrman som hemligt gillar Jessie.

HUVUDKARAKTÄRER
Jessie(Debby Ryan) är en idealistisk tonåring från landsbygden i Texas som gått ut high school och flyttar till New York City och blir nanny till fyra rika barn. Jessie försöker tjäna pengar efter att ha blivit lämnad på gatan av en otrevlig taxichaufför och blir upptäckt av Zuri.

Emma Ross (Peyton R. List) är en sprudlande 13-åring som är ivrig att återinrätta världen och hon är det enda biologiska barnet i gänget.

Ravi Ross (Karan Brar) är ett 10-årigt indiskt adoptivbarn genomsyrad av hans östra kultur, men glad över sitt nya liv i Amerika. Han är en fredsvän och blir alltid utsatt för spratt.

Luke Ross (Cameron Boyce) är en 12-årig son som alltid kommer på spratt och är beroende av TV-spel och han finner Jessie attraktiv trots att hon är hans nanny och 6 år äldre än honom.

Zuri Ross (Skai Jackson) är en bedårande oförskämd 7-årig tjej adopterad från Afrika som är mycket fantasifull och äventyrlig. Hon upptäckte Jessie på gatan nära den fina lägenhetsbyggnaden där hon bor och gav henne jobbet som familjen Ross nya nanny.

Bertram (Kevin Chamberlin) är den iskalla överviktiga butlern som motvilligt hjälper Jessie att vara nanny.

Den nya tv-serien “Jessie” har premiär den 30 septemberDisney Channel i USA.


“The Carrie Diaries”.

(VARNING FÖR SPOILERS!)

Jag läste ut boken “The Carrie Diaries” av Candace Bushnell inatt.
Boken handlar om Carrie Bradshaw när hon går i high school och innan hon flyttar till New York.

Jag tycker att boken var bra och det var roligt att läsa om hur Carrie hade det innan hon flyttade till New York. Jag har inte läst böckerna i den vanliga bokserien men jag har såklart sett på tv-serien!

Nu när jag har läst “The Carrie Diaries” så vet jag att Carries första pojkvän var ett svin så då är det inte så konstigt att hon träffar en del dåliga män i tv-serien också. När man är van vid att bara träffa dåliga människor så blir det lätt så att man alltid träffar dem, så det förklarar en del att hennes första pojkvän var ett svin.
Något som jag blev både arg och lite chockad över var att hennes första pojkvän och en tjej vid namn Lali som skulle föreställa en av Carries bästa vänner inledde ett förhållande medan Carrie fortfarande var tillsammans med pojkvännen! Jag personligen förstår verkligen inte hur vänner kan göra så mot varandra men tydligen var de inte så bra vänner som Carrie trodde. Jag visste också redan innan de blev avslöjade att det var något på gång mellan dem så jag väntade bara på att det skulle avslöjas.
Boken slutade med att Carrie precis har anlänt till New York och precis blivit rånad, vilket betyder att hon inte har några pengar eller telefonnummer till hennes kompis som hon skulle ringa när hon kom fram. Men sen kommer hon på att hon skrev ner ett nummer i hennes dagbok, som är till ingen mindre än Samantha Jones! Och Samantha är kusin till en av Carries frenemies (en tjej vid namn Donna LaDonna som först var Carries fiende men sedan slutade det med att de blev vänliga mot varandra då de hamnat i samma foto-kurs) så det var lite lustigt.

The Carrie Diaries” är en ny bokserie om Carrie. The Carrie Diaries handlar om Carrie innan hon flyttar till New York och “Summer and the City” som handlar om när Carrie precis har flyttat till New York.

Nu måste jag definitivt läsa “Summer and the City” eftersom “The Carrie Diaries” slutade som den gjorde + att jag såklart vill veta vad som hände Carrie när hon precis hade flyttat till New York + hur hon träffade Miranda och Charlotte!


The Girl with the Dragon Tattoo.


Filmen har premiär både i USA och i Sverige den 21 december 2011.

Vad tycker ni om trailern?
Tror ni att denna amerikanska version av filmen kommer bli bättre än den svenska?Harry Potter themed wedding! ♥


Dear Future Spouse,
We’re doing this.
You don’t have a choice.

Much Love,
Your Fiancee
.


[SOURCE: TUMBLR.]New Year's Eve.


Jag såg nyss trailern av filmen New Year's Eve.
Filmen har premiär den 25 december i Sverige (& den 9 december i USA).
Filmen är en romantisk komedi.

FILMENS HANDLING
:
I New Year’s Eve får vi följa par och singlar i New York på den mest magiska av kvällar, nyårsafton.

Bland filmens stjärnor ser vi bl.a. Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Oscar®nominerade Abigail Breslin, Chris Ludacris Bridges, dubbla Oscar®belönade Robert De Niro, Josh Duhamel, Zach Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Oscar®nominerade Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, dubbla Oscar®belönade Hilary Swank och Sofia Vergara.

Efter att ha sett trailern så verkar det som en film jag skulle gilla, så jag ska definitivt se till att se den innan nyårsafton eftersom den handlar om nyårsafton. Då hamnar man förmodligen i lite mer stämning för nyår också!


Confessions of a Shopaholic.

Inatt kollade jag på filmen Confessions of a Shopaholic. Jag har såklart tänkt kolla på den tidigare (den kom ju ut redan år 2009) men det har helt enkelt inte blivit av. Men inatt så kollade jag på den som sagt.

Filmen är baserad på boken Confessions of a Shopaholic i Shopaholic bokserien som är skriven av Sophie Kinsella, och eftersom jag har läst alla böcker i Shopaholic bokserien förutom den sista boken så var det ett måste för mig att någon gång se på filmen också. Den bokserien är faktiskt en av mina favoriter! Det är en typisk så kallad chic-lit bokserie, vilket är en bok genre jag verkligen gillar.

Filmen handlar om Rebecca Bloomwood som handlar en massa modekläder, och kan inte sluta. Hon har alltid velat jobba på modetidningen "Alette", men hamnar istället på ekonomitidskriften "Succesful saving". Där blir hon en framgångsrik journalist med artikeln: The girl in the green scarf (flickan i den gröna scarfen). Men kommer hon någon gång att få komma in på Alette? Eller få alla sina skulder betalda?

Filmen var i alla fall bra och om ni har läst böckerna borde ni såklart se filmen också. Jag tycker inte att Krysten Ritter passade för rollen som Suze dock, för jag har av någon anledning föreställt mig Suze med ett mer vanligt utseende och inte alls lika vacker som Krysten Ritter är. Men det kanske bara är jag som har föreställt mig hennes utseende så, för jag minns inte hur hennes utseende beskrivs i böckerna eller om det beskrivs överhuvudtaget. Jag kan inte bestämma mig om Isla Fisher passade för rollen som Rebecca eller inte, men det lutar mot att hon passade som henne.

Jag undrar om det kommer att göras några fler filmer baserat på de andra böckerna i bokserien, för de skulle ju kunna göra en filmserie utav det eftersom det redan finns en bokserie att basera filmerna på. Enligt wikipedia så fick filmen många negativa recensioner så det kanske är en orsak till varför de inte gör några fler filmer då, för jag hittade ingen information om att de planerar att göra någon till film tyvärr.


❝The Suite Life Movie❞.

Jag har precis kollat på “The Suite Life Movie” med Cole och Dylan Sprouse i huvudrollerna.

Filmen är en såkallad spin-off av deras tv-serie “The Suite Life On Deck” som sänds på Disney Channel. D.v.s. det är samma skådespelare/karaktärer som är med i filmen men det är inte någon slags fortsättning på serien.

Filmen handlar om att en doktor tar kontakt med Zack och Cody och talar om för dem att de skulle vara perfekta för Gemini Project, som är ett enormt projekt för att studera tvillingar.

Jag visste redan vad filmen handlade om innan jag såg den eftersom jag har vetat om den här filmen ända sen det först meddelades att det skulle komma en “The Suite Life” film. Och eftersom jag följer och har följt båda deras TV-serier (“The Suite Life On Deck” & “The Suite Life of Zack & Cody”) + att det är två av mina favorit TV-serier så är det ju inte så konstigt att jag såklart ville se filmen också. Tyvärr har filmen inte ens haft premiär på svenska Disney Channel ännu (fast den hade premiär i USA redan i mars) så jag såg filmen på datorn.

Filmen var hur som helst väldigt bra och jag tycker verkligen att alla andra Zack & Cody-fans (eller ska jag säga Cole & Dylan fans eftersom det är de som spelar dem) borde se filmen om ni inte redan har gjort det eller planerat att göra det! Till er andra så kan jag säga att filmen är placerad i kategorierna äventyr, komedi och drama så om ni gillar de kategorierna så skulle ni förmodligen gilla filmen också.


TwiDay den 15 november med Nordisk Film & SF!

TWIDAY
Inför världspremiären av The Twilight Saga: Breaking Dawn arrangerar SF Bio och Nordisk Film TWIDAY tisdagen den 15 november. TWIDAY är en maratonvisning av de tre tidigare Twilightfilmerna och den allra första visningen av Breaking Dawn, den fjärde och näst sista delen av Twilightsagan. TWIDAY startar klockan 15:30 den 15 november, Breaking Dawn visas vid midnatt.

 

BILJETTER
Biljetterna släpps onsdagen den 19 oktober till Bioklubbens medlemmar (max 2 biljetter/medlem) och till övriga torsdagen den 20 oktober. Medlem i Bioklubben blir du enkelt här.

Biljetterna kostar 295 kr st. I priset ingår en liten popcorn och läsk inför första filmen samt lättare måltid i första pausen.

 

Här anordnar vi TWIDAY den 15 november:
- Gävle.
- Göteborg (Filmstaden Bergakungen & Biopalatset).
- Helsingborg.
- Jönköping.
- Karlstad.
- Linköping.
- Luleå.
- Lund.
- Malmö.
- Norrköping.
- Stockholm (Filmstaden Sergel, Filmstaden Heron, Filmstaden Söder, Filmstaden Vällingby, Filmstaden Camera, Filmstaden Grand på Lidingö, Filmstaden Sickla, Filmstaden Kista & Park).
- Sundsvall.
- Umeå.
- Uppsala.
- Västerås.
- Växjö.
- Örebro.

 

ÅLDERSGRÄNS
Då filmen Twilight har en åldersgräns på 15 år måste även TWIDAY ha den åldersgränsen. Vilken åldersgräns Breaking Dawn får är ännu inte bestämt.

Ni kan även tävla om biljetter till TwiDay här. 10 st. vinnare får 2 biljetter var.

Är det någon av er som ska gå på denna TwiDay? 

Jag skulle vilja gå på TwiDay men jag har sett alla filmer förutom New Moon tillsammans med min morbror och jag tror inte att han vill gå tidigare från jobbet för att kunna gå på denna TwiDay, haha. Så tyvärr kan jag inte gå på TwiDay eftersom den börjar redan klockan 15:30. Så jag kommer att gå på den vanliga premiären av Breaking Dawn den 16 november, tillsammans med min morbror och kusin.


110917 - Jacket from Gina Tricot.


Innan vi gick till Cambridgegalan i lördags så gick vi förbi Gina Tricot där jag köpte jackan ovan som jag hade spanat in när jag var där för några veckor sen. Och eftersom jag hade presentkort på 302:- så behövde jag bara betala 297:- för den.


Kings & Queens + Tina Leijonberg @ Cambridgegalan 2011.


Kings & Queens with Tina Leijonberg performed at Cambridgegalan 2011.

Cambridgegalan 2011 was held at Clarion Sign Hotel in Stockholm, Sweden on September 19, 2011.


110917 - Cambridgegalan 2011.

CLARION HOTEL SIGN DÄR GALAN HÖLLS:


MINGEL INNAN VI FICK KOMMA IN I SALEN DÄR GALAN SKULLE HÅLLAS
:


INNE I SALEN DÄR GALAN HÖLLS
:


MIDDAGEN:

1: FÖRRÄTT (Som jag dock inte kunde äta, men förrätten var redan serverad när vi kom in i salen så det var därför vi inte sa till om det). 2: MIN (VEGETARISKA) HUVUDRÄTT. 3: HUVUDRÄTTEN ALLA ANDRA FICK. 4+5: EFTERRÄTTEN.

UPPTRÄDANDE AV KINGS & QUEENS MED TINA LEIJONBERG:


ÅRETS CAMBRIDGE VINNARE 2011:


MODEVISNING:

Jag försökte ta fler kort på själva modevisningen men tjejerna gick så fort att jag inte hann ta fler bilder på dem. Om ni undrar varför Bobby var där så var det för att han ska lansera en träningsvideo tillsammans med Cambridge.

NÄR MODEVISNINGEN VAR ÖVER PACKADES SCENEN IHOP FÖR ATT DET SKULLE BLI DANSGOLV DÄR.

Efter modevisningen var slut var klockan redan över klockan 23:00 och mamma höll på att somna så då åkte vi hem. Så det vi missade var Tobias Karlsson från Lets Dance som skulle komma dit och dansa, ännu ett uppträdande med Kings & Queens och nattklubben, men vi ville ändå inte se det + att mamma som sagt var helt slut.

Det var en helt okej kväll men jag trodde faktiskt att galan skulle vara ännu större och mer påkostad om jag ska vara ärlig. Och att vi fick säga till servitören om att jag skulle ha vegetarisk mat när vi redan hade meddelat det innan galan tycker jag också var lite dåligt, men det är tydligen sådant man får ta om man äter någon speciell kost verkar det som. När jag kom hem så kollade jag på TV och var uppe halva natten innan jag gick och la mig, även fast jag faktiskt var trött när vi kom hem, haha. Men så kan det bli när man är en nattuggla.❝Gossip Girl❞ - Season 5 Promo.


Det är premiär för säsong 5 av “Gossip Girl” den 26 september.Cambridgegalan 2011.


IDAG ÄR DET DAGS FÖR CAMBRIDGEGALAN 2011!

Det är jag och mamma som ska åka dit (mamma är en av de tävlande så det är därför vi ska dit, dock vet vi redan att hon inte har vunnit då det var så många som tävlade) och galan börjar klockan 18:00.

KVÄLLEN BJUDER PÅ (FÖRUTOM DET SOM STÅR PÅ BILDEN): Modevisning, prisutdelning, middag & dans, mingel med rådgivare & andra Cambridgemedlemmar och överraskningar.

Så nu vet ni vart och hur jag kommer att tillbringa min lördagskväll.
Jag tar med mig kameran så det lär dyka upp en del foton här efteråt!

[BILDKÄLLA: CAMBRIDGE.]110915 - Potatisplättar & nostalgi.

Nu ska jag laga potatisplättar! Det har jag faktiskt aldrig lagat själv tidigare, men min morfar brukade laga det till mig flera gånger när jag var hemma hos dem när jag var liten. Jag brukade bara äta det hemma hos dem vad jag vet så jag minns inte ens senaste gången som jag åt det. Men jag hoppas att det är lika gott som det var när jag var liten! ♥

Man brukar äta potatisplättar med lingonsylt och bacon, men eftersom jag är vegetarian så skippar jag bacon och jag får se om vi ens har någon lingonsylt hemma, annars kommer jag bara äta dem som de är. Men nu måste jag sätta fart här för jag planerar att se Parlamentet klockan 21:30TV4 (min favorit Magnus Betnér är med!).


New blog e-mail!


Jag fixade nyss en ny e-mail till bloggen eftersom den gamla e-mailen hade mitt gamla bloggnamn + att jag raderade den redan innan jag fixade ett nytt bloggnamn. Men nu har jag som sagt en ny e-mail som jag också lagt in i sido-menyn och dropdown-menyn så att ni lätt kan hitta den.Breaking Dawn: Part 1 - Trailer!

Breaking Dawn: Part 1 trailern släpptes alldeles nyss! ♥

Efter att ha sett trailern så tror jag att Breaking Dawn filmerna kommer att vara riktigt bra! Det är bara 2 månader + 2 dagar kvar till den svenska premiären av Breaking Dawn: Part 1 som är den 16 november, så det är inte allt för lång tid som vi behöver vänta tills vi får se filmen. Det är 63 dagar för att vara exakt! Jag är väldigt förväntansfull!

Vad tycker ni om trailern?


9/11.

REMEMBER, REMEMBER, THE 11TH OF SEPTEMBER.

Jag skrev mer info om 9/11 i förra årets inlägg om ni vill läsa.

[BILDKÄLLOR: 1, 2, 3, 4.]110908 - Kilroy live 2011.


Fotat med mobilen torsdagen den 9 september, klockan 12:26.

Jag och Angelica var inne på Kilroy mässan idag. Den höll på mellan klockan 12:00-18:00.

På mässan fanns det universitet, college och reseleverantörer från hela världen.
Och mässan är till för att guida och inspirera de som vill resa, studera, idrotta eller praktisera utomlands.

ALLA FÖREDRAG UNDER DAGEN SOM VI LYSSNADE PÅ
:
12.30-12.50 Studera utomlands med KILROY
Linnea berättar om hur KILROY kan hjälpa dig att välja land och skola, söka studiemedel från CSN, söka visum och boka flygresa till din destination.

13.00-13.20 Jorden Runt med KILROY
Henrik berättar om vad du ska tänka på om du är i planeringsfasen av en Jorden Runt resa.

13.30-13.50 Reseinspiration med KILROY
Marie berättar om hur KILROY hjälper dig att uppleva fantastisk dykning runt om i världen!

14.00-14.20 RE:EARTH
Representanter bl.a Jason Timbuktu från REEARTH Berättar om den häftiga festivalen - RE:EARTH och deras volontär/miljöprojekt på Koh Samui i Thailand i Februari 2012.

14.30-14.50 Working Holiday i Australien
Lina berättar om hur du kan jobba i Australien i ett år med ett working holiday visum. Skaffa visumet direkt efter föredraget med hjälp av KILROY!

16.00-16.20 Praktisera utomlands med KILROY
Ted berättar om hur KILROY kan hjälpa dig att få en praktikplats i USA och Australien.

16.30-16.50 US embassy
Amerikanska ambassaden berättar om hur du bäst förbereder din vistelse i USA och hur du går till väga för att söka ett studentvisum osv.110908 - Snow-leopard fake fur.


Igår kväll när jag kom hem så hade mamma varit snäll och hämtat ut mitt paket från posten, som innehöll min snöleopard fuskpäls som jag köpt från en säljare på Tradera.

Fuskpälsen är ursprungligen från H&M och den fanns ute i butikerna vintern år 2009 och jag ville ha den redan då men av någon anledning så köpte jag den inte då och jag har ångrat det ända sen dess och velat ha den ända sen dess, så då kanske ni kan förstå min glädje när jag äntligen hittade den här jackan på Tradera. Jackan kostade ursprungligen 499:- när den fanns ute i butikerna och jag köpte den för 131:- så det är verkligen ett kap för mig som har velat ha den så länge och sen fick den så billigt!

Det bästa är att säljaren som jag köpte jackan av inte ens har använt jackan och lappen är t.o.m. kvar på jackan, så den är helt ny och oanvänd!❝Gossip Girl❞ - Season 5 Promo.


Säsong 5 av “Gossip Girl” har premiär i USA den 26 september.


110906 - IKEA.


Idag var jag på IKEA tillsammans med Angelica.
Mamma väckte mig innan hon gick till jobbet, d.v.s. innan klockan 08:00 och sedan tog vi bussen till IKEA klockan 09:30. Det är riktigt tidigt för mig som egentligen brukar ligga och sova vid den tiden.

Jag kom hem runt klockan 16:30 så vi var på IKEA i några timmar och så kollade vi även i några andra affärer som låg nära IKEA innan vi åkte hem igen.

IKEA köpte jag de färgglada glasen” på första bilden som är i plast och de är egentligen till för barn, men jag tycker att de är så söta så jag var tvungen att köpa dem, haha. Eftersom de är så små och inte ens till för att drickas ur så kommer jag inte heller använda dem till det, utan jag kommer väl använda dem som prydnader eller något liknande.
Sedan köpte jag även 4 stycken ljusrosa/beige porslinsmuggar. Det är väl sådana muggar man dricker kaffe latte ur om jag inte minns fel.

Jag har redan likadana vita porslinsmuggar men jag älskar de muggarna och jag tycker att de ljusrosa var så fina att jag ville köpa dem också. Man kan väl aldrig ha för mycket av något man gillar?110905 - Min födelsedag, 21 år!


Igår var det måndag och även min födelsedag!
Jag är alltså 21 år nu. Vart tar tiden vägen?!

Jag blev väckt av att mamma kom in i mitt rum och sa att min mormor och morfar skulle komma hit och att hon hade hämtat tårtan så då var det bara att gå upp. Så jag gick upp och tog på mig en klänning dagen till ära, och väntade på att de skulle komma hit.

Sen när de hade kommit så åt vi tårta, som även blev min frukost, och så öppnade jag lite presenter.

Det gulliga kortet med chihuahan fick jag såklart av mamma, och så fick jag även ett kort från min mormor och morfar som innehöll pengar. Sen fick jag fyra böcker av mamma (varav “Mitt nya jag” - Sophie Kinsella som jag tyvärr redan har): “Flickan från tjugotalet - Sophie Kinsella, Angel - Katie Price och “Välkommen hem till Maria Montazami - Maria Montazami. Sen fick jag pengar av pappa,och ett SF bio presentkort från Marjo (moster), Lars & Elin(kusin).

Efter att min mormor och morfar hade varit här i 2-3 timmar så åkte de hem och efter det gjorde jag inte så mycket. På kvällen lagade mamma en god middag som vi åt, och efter det så såg vi på TV och åt lite mer tårta. Medan vi såg på TV så hann jag fylla 21 år, för jag fyller nämligen år klockan 21:23 på kvällen. Sen tillbringade jag resten av kvällen och födelsedagen med att fortsätta se på TV.Reese Witherspoon - California Denim, Lindex.The Woman in Black - Trailer.

 


Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter.My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0