Happy Mothers Day! ♥Snapshot with DulceCandy87.

Jag hittade DulceCandy87 tack vare ett inlägg som Alisa skrev om henne på hennes blogg.
Efter att jag hade läst det inlägget så började jag följa både DulceCandy87's blogg och YouTube-kanal.

Hennes blogg (DulceCandy.com) är en modeblogg så det är mest foton på hennes outfits som läggs upp där.
På hennes YouTube (YouTube.Com/DulceCandy87) står det "Make Up Channel" men hon lägger ibland upp andra videos också med kläder, inköp och lite annat och så får man även en inblick i hennes liv då hon ibland börjar sina videos med att berätta vad som har hänt den senaste tiden och vad hon har hållt på med. Så det är också ett skäl till varför jag följer henne på YouTube eftersom hon oftast bara lägger upp foton på sina outfits på sin blogg och jag tycker det är roligt att veta mer om de jag följer såklart.

Jag har blivit lite besatt i hennes YouTube så jag var tvungen att lägga upp den här videon med henne. Haha!

I found DulceCandy87 thanks to a blog-post Alisa wrote about her on her blog. After I had read the blog-post I started following both DulceCandy87's blog & YouTube channel. Her blog (DulceCandy.com) is a fashionblog so it's mostly photos on her outfits that's posted there. On her YouTube (YouTube.Com/DulceCandy87) it says "Make Up Channel" but she sometimes do other videos with clothes, hauls & some other things & you also get a insight in her life since she sometimes start her videos with telling what's been happening the last time & what she've been doing. So that's also a reason why I follow her on YouTube since she often just post photos of her outfits on her blog & I think it's fun to know more about the people I follow of course. I've become a little obsessed with her YouTube so I had to post this video with her. Haha!


Grattis, Celeborn! ♥


Idag fyller min bebis Celeborn hela 7 år! ♥

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL CELEBORN! ♥

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!


100 människoår är ca 20 kattår läste jag på en sida & det verkar ju rimligt då katter kan bli upp till 20 år.Vad jag tyckte om Pirates Of The Caribbean 4.


(VARNING FÖR SPOILERS!)

Jag kom just på att jag inte har skrivit om Pirates Of The Caribbean 4 som jag såg i onsdags med Martin och pappa så jag gör det nu istället.

Hur som helst så tyckte vi alla tre att det var en bra film (hur kan det bli annat med Johnny Depp?!) och vi var alla nöjda efter att vi hade sett filmen.

Jag tyckte särskilt om scenerna med sjöjungfrurna och speciellt sjöjungfrun Syrena som är den sjöjungfrun som togs till fånga. Och det var så fint att Syrena och missionären Philip föll för varandra. ♥

Skådespelaren Astrid Bergès-Frisbey som spelar Syrena kunde förresten ingen engelska överhuvudtaget innan hon började spela in filmen, så det är bra jobbat av henne att lära sig engelska på några månader. Nu efteråt har jag sett någon intervju med henne där hon pratar engelska och man hör ju fortfarande hennes brytning men det är ändå bra jobbat tycker jag. Hon är nämligen fransk/spansk.


110520 - Today's shopping.


VÄNSTER: FRAMIFRÅN. HÖGER: BAKIFRÅN.

Jag gjorde bilden ljusare så att man kan se klänningen ordentligt.
Klänningen är lite lätt transparent upptill men inte helt genomskinlig.
Och så har klänningen en snygg rygg som ni kan se.

Jag försökte fixa bilderna i PS så att man inte skulle se bakgrunden men det blev inte bra, så därför får ni stå ut med att se bakgrunden på båda bilderna för jag orkar inte ta nya bilder på något bättre ställe just nu.Beyoncé - Run the World (Girls).Pirates Of The Caribbean 4 - Premiär imorgon!


Just nu sitter jag och lyssnar på soundtracket till Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides för att komma i stämning inför morgondagen då jag ska gå på premiären med Martin och pappa!

Klockan 21:00Rigoletto ska vi se filmen.

Är det någon av er som också ska på premiären imorgon?Eurovision Song Contest 2011.

SÅG NI PÅ EUROVISION SONG CONTEST IGÅR?

Jag kollade på det medan jag uppdaterade på Twitter med människor från hela världen. Jag såg på reprisen av semi-finalen som visades i torsdags i fredags natt så jag hade bara hört de bidragen som visades då.

Mina favoriter från ESC var Jedward (Irland) och Eric Saade (Sverige).

Egentligen både trodde och hoppades jag att Jedward skulle ta hem segern eftersom många experter hade sagt innan finalen att de hade stor chans att ta hem segern så därför var det väldigt förvånande att de inte hamnade i åtminstone Top 3. Jag tyckte faktiskt att de skulle vinna som sagt, men när Eric låg på första plats ett tag så började jag heja på honom såklart. Jag föredrog faktiskt hans förra låt som han tävlade med i Melodifestivalen (“Manboy”) men jag tycker inte att “Popular”var lika bra som den. Men den är ändå helt okej att lyssna på och hur roligt vore det inte om Eric faktiskt hade vunnit? Jag tycker iallafall att han gjorde bra ifrån sig under årets ESC, och det hela slutade med att han hamnade på tredje plats med 185 poäng vilket gav Sverige den bästa placeringen sen år 1999 + att han vann semi-finalen under torsdagen.

Så jag tycker definitivt att alla borde vara nöjda med Eric's insats under ESC!

VEM VAR ER FAVORIT UNDER ÅRETS ESC?


Behind The Scenes of “Monte Carlo”.Judas - Lady Gaga.Blogg/Bokmingel - “Cirkeln”.

Igår, torsdag 5 maj, var jag bjuden på ett bloggmingel/bokmingel om boken “Cirkeln”.

Jag blev inbjuden till det för lite mer än 2 veckor sen och fick också boken hemskickad till mig. Jag hade inte läst hela boken igår som man förmodligen skulle ha gjort, men jag hade läst mer än halvvägs iallafall.

Minglet hölls i Rabén & Sjögrens lokaler i det stora Norstedts huset, mellan klockan 16:00-18:00.
De bjöd på afternoon tea, goodiebags och såklart skälet till att man var där; möte med författarna.

Författarna pratade och svarade på frågor om boken och berättade även lite om arbetet med boken osv.
Tjejen som ställde frågorna till författarna (så att det blev som en diskussion som vi fick lyssna på) sa att vi gärna fick ställa frågor och vara med i diskussionen men det var nästan ingen som sa eller frågade något. Men jag antar att de kände samma sak som mig; att de mest ville lyssna på vad författarna sa. Det var ju därför man var där.

Hur som helst var det ett trevligt mingel och det var väldigt inspirerande och roligt att lyssna på vad författarna hade att säga. Så jag tackar Johanna och Rabén & Sjögren för att jag fick komma dit!

Nere vid entrén fanns en affisch på “Cirkeln”.

Mamma sa att jag borde jobba på något sånt här ställe, och det håller jag verkligen med om. Att få vara i en byggnad där alla jobbar med böcker, det var nästan som jag också sa till mamma en “dream come true”. Jag skulle verkligen kunna se mig själv jobba på ett sånt här ställe, frågan är bara hur man går till väga för det.

Det serverades som sagt afternoon tea.
Jag som inte kan äta någonting fick nöja mig med te.

Det var typiskt att de hade macaroons när jag har velat smaka såna hur länge som helst, men det kunde jag ju tyvärr inte. Det blev inte bättre av att mamma utbrast: “Åh, den smakar ju som kladdkaka!” (Den bruna).

Författarna − Sara Bergmark Elfgren & Mats Strandberg.

Norstedts-huset.

Jag skriver vad jag tyckte om boken när jag har läst ut den.


GOODIEBAGEN


1 - 5 st. pocketböcker, bl.a. “The Carrie Diaries” som jag faktiskt har velat läsa så dem blev jag väldigt glad över.
2 - “I Rymden Finns Inga Känslor” på DVD.
3 - Nivea Visage Pure Effect; Miljd & duprengörande peeling + Nivea Fruity Shine Cherry.
4 - 2 st. Ice Coffee.
5 - Ett vykort.110505 - Torsdag.


Jag tog lite foton bakom/bredvid Norstedts-huset eftersom vi kom dit lite för tidigt.
Vad vi skulle göra i Norstedts-huset kan ni läsa om i nästa inlägg.I Can Do It Alone - Hayden Panettiere.


Hayden Panettiere gör rösten till Rödluvan i Hoodwinked Too! Hood VS. Evil och hon gör också soundtracket till filmen som ni kan lyssna på i videon ovan.

Jag visste redan innan att hon kan sjunga, och denna låt tycker jag faktiskt var bra.


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you’ll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.
Don't touch my siteAFFILIATE + REFERRAL LINKS:

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website! RSS 2.0