❝Off The Map❞.

Jag kollade just på den nya tv-serien “Off The Map” som hade premiär på Kanal 5 nu ikväll.
Hittills verkar den bra, så jag kommer nog följa serien. Den visas alltså på Kanal 5 onsdagar klockan 21:55 direkt efter Grey's Anatomy (GA hade säsongsstart ikväll precis innan OTM).

OFF THE MAP'S HANDLING
“Hit anländer volontärerna Lily Brenner, Mina Minard och Tommy Fuller i hopp om att kunna hjälpa de bättre behövande, men också för att få tillbaka passionen för det yrke de en gång valt.

De möts av den gåtfulle Ben Keeton som lämnat en framgångsrik karriär i USA för att starta kliniken. Tillsammans med sin högra hand Otis Cole, den mystiske Dr. Ryan Clark och lokalanställda Zia Alvarez, kommer han lära sina nykomlingar hur man räddar liv i en av världens mest utmanande miljöer. Samtidigt kommer hemligheter att avslöjas och nya vänskaps- och kärleksrelationer skapas.”

I rollerna ser vi bl.a. Mamie Gummer (Meryl Streep's dotter), Zach Gilford (från bl.a. Friday Night Lights & Post Grad som jag såg för några helger sen), Rachelle Lefevre (som spelar “Victoria” i Twilight & New Moon), Jason George (har också varit med i Grey's Anatomy).