❝I Am Number 4❞ förhandsvisning.

Igår var jag och Martin inne i stan för att se förhandsvisningen av I Am Number Four klockan 21:00 Park.

Innan bion så gick vi och åt middag på Pizza Hut. Deras pizzor är verkligen de godaste pizzorna som finns, haha. Sen efter att vi hade ätit klart så gick vi mot Park där förhandsvisningen skulle vara. Martin hade aldrig sett Stadsbiblioteket innan, som vi gick förbi eftersom det ligger precis vid Park. Jag har gått förbi det några gånger men jag har aldrig varit därinne, så någon dag måste jag gå in och kolla hur det ser ut därinne. Det borde ju vara gott om plats iallafall!

Både jag och Martin tycker att filmen var bra, så om ni har tänkt gå och se den så tycker jag att ni ska göra det. Filmen handlar ju om en “utomjording” (Alex Pettyfer) och det hände saker i filmen nästan hela tiden, så om ni gillar sci-fi och action som är filmens genrer så är det en film för er. Biljetterna har nu släppts på SF fick jag mail om idag, och premiären är den 25 mars, vilket är nästa fredag. Trailern för filmen visas också flitigt på TV3 har jag märkt, så ni har förmodligen sett den om ni har kollat på TV de senaste dagarna.

förhandsvisningen fick man också en såkallad goodiebag. Eller det var de första som kom in som kunde ta en innan de tog slut som fick en, och jag var en av dem eftersom vi hade varit där redan vid klockan 20:00 och insläppet var klockan 20:30. Den innehöll en I Am Number Four-affisch, den senaste Veckorevyn (som jag redan har & jag fick t.o.m det nya numret hem i brevlådan idag!), en Shockwaves - Heat Defense Curl Mousse sprayflaska från Wella, tre mini-tuber med System Professional Repair Shampoo från Wella och The Boys Are Back på dvd. Själva goodiebagen var en vit påse med Walt Disney Studios Home Entertainment tryck på, och eftersom jag älskar Disney så kommer jag såklart att spara den.

När filmen var slut och vi gick ut från salongen så hittade jag två till I Am Number Four-affischer. Den ena är dock lite trasig, men om någon av er vill ha en så kan ni ju säga till så kan ni få en.

Filmen var slut runt klockan 23:00 men jag var inte hemma förrän klockan 00:40. Jag missade bussen som gick klockan 23:10 så jag fick vänta på bussen som gick klockan 23:40. Martin hade tur och tog bussen som gick klockan 23:20, så jag fick iofs bara vänta i 20 minuter själv vilket inte var hela världen. Sen när jag kom hem så såg jag på TV och satt vid datorn innan jag gick och la mig.