❝The Secret Circle❞ - Trailer.

Jag läste om den nya TV-serien “The Secret Circle” igår och det verkar helt klart vara en TV-serie i min smak så jag kommer förmodligen att följa den när den börjar. Den har premiär torsdagen den 15 september i USA.

Jag hade hört talas om TV-serien innan jag läste om den eftersom Phoebe Tonkin är med i den och jag följer henne på Twitter så jag har sett när hon har nämnt den där. Jag gillar ju “H2O - Just Add Water” som Phoebe är med i (& jag gillar såklart Phoebe som skådespelare) så hon är en av anledningarna till att jag vill se “The Secret Circle”. Jag har faktiskt inte hört talas om någon av de andra skådespelarna i TV-serien, men det kommer bli roligt att se Phoebe i något annat än H2O som jag är van att se henne i.

TV-SERIENS HANDLING
Cassie Blake var en glad, normal tonårstjej - tills hennes mamma Amelia dör i vad som verkar vara en tragisk oavsiktlig brand. Föräldralös och djupt bedrövad, flyttar Cassie in till hennes varma och kärleksfulla mormor Jane i den vackra lilla staden Chance Harbor, Washington - staden som hennes mamma lämnade så många år tidigare - där invånarna verkar veta mer om Cassie än vad hon själv gör. När Cassie lär känna sina gymnasie klasskamrater, inklusive söta beskedliga Diana och hennes stilige pojkvän Adam, grubblande ensamvargen Nick, elaka tjejen Faye och hennes sidekick Melissa, börjar konstiga och skrämmande saker hända. När hennes nya vänner förklarar att de alla härstammar från mäktiga häxor, och att de har väntat på att Cassie ska sammanfoga dem och fullända en ny generation av Secret Circle, vägrar Cassie att tro dem - tills Adam visar henne hur man låser upp hennes otroliga magiska krafter. Men det är inte förrän Cassie upptäcker ett meddelande från sin mor i en gammal läderinbunden bok med trollformler dold i sin mors barndoms sovrum, som  hon förstår hennes sanna och farliga öde. Vad Cassie och de andra ännu inte vet är att mörkare krafter är i spel, befogenheter som kan kopplas till de vuxna i staden, bland annat Dianas far och Fayes mamma - och att Cassies mors död kanske inte var en olycka.”

Seriens stjärnor är Britt Robertson som“Cassie Blake”, Thomas Dekker som Adam Conant, Gale Harold som Charles Meade, Phoebe Tonkin som Faye Chamberlain, Jessica Parker Kennedy som Melissa, Shelley Hennig som Diana Meade, Louis Hunter som Nick, Ashley Crow som Jane Blake och Natasha Henstridge som Dawn Chamberlain.

TV-serien är baserad på bokserien av LJ Smith (författare till "The Vampire Diaries" bok-serien).