Salt.


Jag kollade klart på filmen Salt för en stund sen.

Filmen kom ut år 2010 och det är Angelina Jolie som har huvudrollen.
Egentligen så hade Tom Cruise huvudrollen i filmen men när han hoppade av filmen så skrev de om manuset till en kvinnlig huvudroll och då fick Angelina Jolie huvudrollen.
Jag läste på IMDB.com att Angelina Jolie gör nästan alla sina stunts i den här filmen själv, men det är inte så förvånande för mig. Vad jag vet så brukar hon väl göra nästan alla sina stunts själv?

Hur som helst så tyckte jag att filmen var bra.
Den gjorde mig dock förvirrad då och då. Från början trodde jag att Evelyn Salt (Angelina) var oskyldig, men sen eftersom hon flydde så förstod jag att hon på något sätt var inblandad men jag trodde inte att hon skulle vara så ond som hon var.
Jag blev faktiskt förvånad när Evelyn inte räddade sin man från att dö och istället kollade på när han drunknade och dog. Där trodde jag faktiskt att hon skulle göra någonting men det gjorde hon inte. Jag förstår att det var för att de andra skulle förstå att hon fortfarande var på deras sida men i början av filmen så ville hon bara få reda på vart hennes man var + att man fick se frekvenser om hur de träffades osv. så då trodde jag att hon åtminstone skulle rädda honom men tydligen inte.
Efter det så fanns det mer eller mindre ingen möjlighet att Evelyn skulle vara god. Men något jag inte fattade var hur presidenten som hon dödade(?) kunde visas livs levande på TV när hon slogs mot sin chef/fiende i slutet. Då blev han alltså inte dödad av henne och hon gjorde egentligen ingenting förutom att slåss mot de som ville ta fast henne och lät sin egen man dö? För den amerikanska presidenten dog ju inte så honom dödade hon inte även om det var hennes sista uppdrag. Är det någon av er som förstod den biten?

Jag gillade som sagt filmen hur som helst, även om jag hellre hade sett att Evelyn verkligen var god och att allt bara var ett missförstånd, haha. Angelina Jolie spelar såna här roller i action-filmer så bra! Jag skulle också vilja spela en sån roll någon gång i mitt liv. Jag får hoppas att min dröm om att bli skådespelare någon dag går i uppfyllelse så att jag får chansen att spela en roll i en action-film (& andra roller också såklart)!



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER IP GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST GETS DELETED.

GDPRTHE INFORMATION YOU ENTER IN THE COMMENT FORM (NAME/EMAIL/WEBSITE) WILL BE SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. THE PURPOSE OF INCLUDING YOUR EMAIL ADDRESS IS SO YOU CAN RECEIVE AN EMAIL NOTIFICATION WHEN I REPLY TO YOUR COMMENT. YOUR EMAIL ADDRESS WON’T BE USED FOR ANY OTHER PURPOSE, NOR WILL I SELL/SHARE IT WITH A THIRD PARTY. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©