“How long your skin type can be in the sun” - Guide.


Printscreen/Bild/Guide från Aftonbladet.


Jag hittade denna guide om hur länge din hudtyp kan vara i solen på Aftonbladet och jag kände att jag ville lägga upp den här i min blogg eftersom det är sommar nu och många åker iväg utomlands och är ute i solen här i Sverige. Och något som många slarvar med är att smörja in sig med solskydd ordentligt! Och det är säkert många som inte ens vet hur mycket solskydd de behöver för sin hudtyp så därför lägger upp denna guide här i min blogg.

Om man kollar på denna guide så är jag själv helt klart TYP 1 vilket jag personligen tycker kan vara lite irriterande. Som om det inte vore nog med att min hud är vit som en isbjörn så kan jag knappt bli brun. Eftersom jag är så vit så skulle jag förmodligen behöva sola jätte mycket för att kunna få någon färg och för att vara ärlig så gillar jag inte att sola överhuvudtaget. Jag förstår inte meningen med att ligga och bli svettig i solen när jag ändå inte får någon färg. Och eftersom jag inte orkar eller vill ligga i solen så finns det inte heller någon möjlighet för mig att bli brun. Och om jag ska bli brun på något annat sätt så skulle jag förmodligen behöva vara ute varje dag då det är sol (med solskydd på såklart, annars skulle jag se ut som en kräfta direkt!) för att få lite färg, men jag är tveksam på att jag ens skulle bli brun av det. Jag är helt enkelt född med kritvit hud och det är mer eller mindre omöjligt för mig att ens kunna få någon som helst färg om jag inte skulle ligga och sola varje dag under sommaren, vilket jag varken orkar eller vill. Och om jag nu skulle vilja sola för att förhoppningsvis kunna få någon färg så skulle det inte heller vara bra för mig och min kropp då vi har hudcancer i släkten. Så jag får helt enkelt leva med min kritvita hud.

Jag har egentligen inga problem med att vara så vit, men just på sommaren så känns det som att alla andra blir bruna hur lätt som helst och själv är jag lika vit som vanligt även om jag åker utomlands. När man t.ex. ska åka hem med planet efter 1 vecka utomlands så är mer eller mindre alla på planet bruna medan jag är lika vit som när jag åkte dit. Så under sommaren skulle jag definitivt vilja vara brun (inte för att andra är det utan för att jag tycker att det är snyggt såklart!), men annars så bryr jag mig inte om att jag har så ljus hud. Jag brukar säga till de som påpekar det att jag är släkt med isbjörnarna, haha!

Vilken hudtyp har ni enligt denna guide?

TRANSLATION: I found this guide on how long your skin type can be in the sun. I'm type 1.


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0