Eragon.

Inatt innan jag gick och la mig så kollade jag på filmen Eragon som visades på TV11. Jag skulle egentligen gå och lägga mig när den började men eftersom att den verkade bra så stannade jag uppe och kollade på den, och bra var den!

Filmen börjar med att Eragon hittar en stor, blå sten i bergskedjan Ryggraden. Han tar med den hem och tänker sälja den för att få råd till mat åt sin familj. Till hans missnöje vill ingen ta emot stenen när de får reda på att han har funnit den i olycksdrabbade Ryggraden. Några dagar senare spricker stenen och ut kommer en drakunge, Saphira.

Resten av filmen handlar om hur Eragon reser runt i riket med sagoberättaren Brom och skapar ett förtroendeband till sin drake. På vägen möter han Murtagh, Arya och många andra. Men hela tiden är den onda kungen, Galbatorix, hack i häl på honom.
[Handling från Wikipedia.]

Draken Saphira var jätte söt när hon föddes förresten! Först visste jag faktiskt inte vilket djur hon var för hon såg inte ut som en drake först, haha. Men hon var så söt! Det fick mig att vela ha en drake! Det är synd att de inte finns på riktigt.

Jag tycker som sagt att filmen var bra så jag förstår inte hur filmen kunde få så dåliga recensioner när den kom ut år 2006. Att filmen fick så dåliga recensioner och inte tjänade in så mycket pengar som väntat verkar vara orsaken till att en fortsättning av filmen inte är planerad. Filmen är nämligen baserad på en bokserie som består av 4 böcker, och filmen slutade även på ett sätt som får en att tro att det kommer att komma en fortsättning men nu efter att jag har kollat på IMDB så verkar det inte komma någon fortsättning på filmen tyvärr. Jag hade definitivt velat se en fortsättning på den här filmen så jag tycker det är dåligt att det inte verkar göras någon.

Killen som spelar Eragon i filmen heter Ed Speelers och han fick rollen bland 180.000 sökande. Alex Pettyfer blev tidigare rekommenderad till rollen men eftersom filmen spelades in i Ungern och Slovakien och Alex är flygrädd så tackade han nej till rollen. Ed Speelers blev förresten rekommenderad till rollen som “Peter Pevensie” i Narnia-filmerna, men den rollen gick istället till William Moseley.

Om ni gillar fantasyfilmer så rekommenderar jag filmen åt er!




READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
GDPRCOMMENTS GETS SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©