Eragon.

Inatt innan jag gick och la mig så kollade jag på filmen Eragon som visades på TV11. Jag skulle egentligen gå och lägga mig när den började men eftersom att den verkade bra så stannade jag uppe och kollade på den, och bra var den!

Filmen börjar med att Eragon hittar en stor, blå sten i bergskedjan Ryggraden. Han tar med den hem och tänker sälja den för att få råd till mat åt sin familj. Till hans missnöje vill ingen ta emot stenen när de får reda på att han har funnit den i olycksdrabbade Ryggraden. Några dagar senare spricker stenen och ut kommer en drakunge, Saphira.

Resten av filmen handlar om hur Eragon reser runt i riket med sagoberättaren Brom och skapar ett förtroendeband till sin drake. På vägen möter han Murtagh, Arya och många andra. Men hela tiden är den onda kungen, Galbatorix, hack i häl på honom.
[Handling från Wikipedia.]

Draken Saphira var jätte söt när hon föddes förresten! Först visste jag faktiskt inte vilket djur hon var för hon såg inte ut som en drake först, haha. Men hon var så söt! Det fick mig att vela ha en drake! Det är synd att de inte finns på riktigt.

Jag tycker som sagt att filmen var bra så jag förstår inte hur filmen kunde få så dåliga recensioner när den kom ut år 2006. Att filmen fick så dåliga recensioner och inte tjänade in så mycket pengar som väntat verkar vara orsaken till att en fortsättning av filmen inte är planerad. Filmen är nämligen baserad på en bokserie som består av 4 böcker, och filmen slutade även på ett sätt som får en att tro att det kommer att komma en fortsättning men nu efter att jag har kollat på IMDB så verkar det inte komma någon fortsättning på filmen tyvärr. Jag hade definitivt velat se en fortsättning på den här filmen så jag tycker det är dåligt att det inte verkar göras någon.

Killen som spelar Eragon i filmen heter Ed Speelers och han fick rollen bland 180.000 sökande. Alex Pettyfer blev tidigare rekommenderad till rollen men eftersom filmen spelades in i Ungern och Slovakien och Alex är flygrädd så tackade han nej till rollen. Ed Speelers blev förresten rekommenderad till rollen som “Peter Pevensie” i Narnia-filmerna, men den rollen gick istället till William Moseley.

Om ni gillar fantasyfilmer så rekommenderar jag filmen åt er!


READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0