110629 - Gröna Lund.


Me & my Brother spent the day at Gröna Lund on June 29, 2011.110628 - Harry Potter “tåg”.


Igår när vi skulle åka hem från Grönan så såg vi tvärbanan åka förbi oss!
Jag tycker att alla bussar och tåg borde se ut såhär hela tiden. ♥110628 - Gröna Lund.
Martin började dagen på Grönan med att åka Fritt Fall! Jag inledde dock dagen med att åka den nya berg & dalbanan Twister, som blev Martins andra åk. Jag gjorde mig själv både döv & hes i de första två backarna i banan, även fast själva berg & dalbanan inte var så speciellt läskig. Jag trodde att den skulle vara mer läskig än vad den var, vilket förmodligen fick mig själv att inbilla mig att den var mer läskig än vad den egentligen var & därav skriket. Den var mer rolig än läskig faktiskt!

Martin fick åka Insane själv för jag tycker verkligen att den lever upp till sitt namn så jag kommer inte att åka den igen efter att ha åkt den för första gången förra året.

Vi såg Cinderella lägga till i Slussen & när båten vände på sig så lutade hela båten. Läskigt!

Vi upptäckte en snygg yacht i Slussen också! Den måste ju ha minst 3 våningar ser det ut som. Jag & Martin dregglade nästan när vi såg den! Människan som äger båten är nog inte lite rik... Nu vet jag iallafall vilken yacht jag själv vill köpa när jag blir rik! Eller en liknande som den här iallafall. Haha!

En mindre yacht (tror jag iallafall att det är?) som la till vid “Bläckfisken”vid Grönan.❝The Secret Circle❞ - Trailer.

Jag läste om den nya TV-serien “The Secret Circle” igår och det verkar helt klart vara en TV-serie i min smak så jag kommer förmodligen att följa den när den börjar. Den har premiär torsdagen den 15 september i USA.

Jag hade hört talas om TV-serien innan jag läste om den eftersom Phoebe Tonkin är med i den och jag följer henne på Twitter så jag har sett när hon har nämnt den där. Jag gillar ju “H2O - Just Add Water” som Phoebe är med i (& jag gillar såklart Phoebe som skådespelare) så hon är en av anledningarna till att jag vill se “The Secret Circle”. Jag har faktiskt inte hört talas om någon av de andra skådespelarna i TV-serien, men det kommer bli roligt att se Phoebe i något annat än H2O som jag är van att se henne i.

TV-SERIENS HANDLING
Cassie Blake var en glad, normal tonårstjej - tills hennes mamma Amelia dör i vad som verkar vara en tragisk oavsiktlig brand. Föräldralös och djupt bedrövad, flyttar Cassie in till hennes varma och kärleksfulla mormor Jane i den vackra lilla staden Chance Harbor, Washington - staden som hennes mamma lämnade så många år tidigare - där invånarna verkar veta mer om Cassie än vad hon själv gör. När Cassie lär känna sina gymnasie klasskamrater, inklusive söta beskedliga Diana och hennes stilige pojkvän Adam, grubblande ensamvargen Nick, elaka tjejen Faye och hennes sidekick Melissa, börjar konstiga och skrämmande saker hända. När hennes nya vänner förklarar att de alla härstammar från mäktiga häxor, och att de har väntat på att Cassie ska sammanfoga dem och fullända en ny generation av Secret Circle, vägrar Cassie att tro dem - tills Adam visar henne hur man låser upp hennes otroliga magiska krafter. Men det är inte förrän Cassie upptäcker ett meddelande från sin mor i en gammal läderinbunden bok med trollformler dold i sin mors barndoms sovrum, som  hon förstår hennes sanna och farliga öde. Vad Cassie och de andra ännu inte vet är att mörkare krafter är i spel, befogenheter som kan kopplas till de vuxna i staden, bland annat Dianas far och Fayes mamma - och att Cassies mors död kanske inte var en olycka.”

Seriens stjärnor är Britt Robertson som“Cassie Blake”, Thomas Dekker som Adam Conant, Gale Harold som Charles Meade, Phoebe Tonkin som Faye Chamberlain, Jessica Parker Kennedy som Melissa, Shelley Hennig som Diana Meade, Louis Hunter som Nick, Ashley Crow som Jane Blake och Natasha Henstridge som Dawn Chamberlain.

TV-serien är baserad på bokserien av LJ Smith (författare till "The Vampire Diaries" bok-serien).


110627 - Måndag/Gröna Lund imorgon!

Imorgon ska jag och Martin till Gröna Lund, eller Grönan som förmodligen de flesta Stockholmare kallar det!

Jag kollade upp vädret igår och det ska bli bra väder både imorgon och på onsdag (& det har ju varit bra väder idag också), så därför ska vi passa på att åka dit imorgon när det ska vara bra väder.

Jag ska ringa till Martin om en halvtimme och prata med honom och pappa, och sen ska han be pappa skjutsa hit honom eftersom vi måste gå upp tidigt imorgon (klockan 08:15 ska vi gå upp) och sen åka med bussen in till stan klockan 09:15 så att vi är vid Grönan innan de öppnar klockan 11:00. Så vi får försöka att gå och lägga oss tidigt ikväll även om vi inte är trötta så att vi kommer upp imorgon.

Det ska hur som helst bli roligt att åka till Grönan imorgon!
Det är ett måste varje sommar enligt mig och imorgon blir det av för oss.


Britney: Speared by the paps.

Jag ska kolla på den brittiska dokumentären Britney: Speared by the paps från år 2008 klockan 03:35 nu inatt på TV3.

Bilder på Britney Spears utgör 20 procent av hela paparazziindustrin, och en enda bild kan vara värd upp till 500 000 dollar. Fotograferna som följde Britney under hennes storhetstid har gjort sig en förmögenhet på stjärnans mentala kollaps och följer hennes minsta rörelse. Britneys kaotiska liv i strålkastarljuset är varje paparazzifotografs stora dröm och fotografen Nick Stern guidar oss genom paparazzifotografernas absurda värld och avslöjar Britneys favorittillhåll. Programmet innehåller aldrig tidigare visat material av Britney som jagas av paparazzi samt intervjuer med nyckelpersoner i hennes närhet. Bland andra Esther Tognozzi, frisören som försökte övertala Britney att inte raka av sig håret, samt sångerskans före detta livvakt, Tony Baretto.

Det är alltså en dokumentär med matieral av Britney som inte har visats tidigare. Jag har inte sett den här dokumentären innan så det kan vara intressant och roligt att kolla på den, även om det lär visas och pratas mycket om paparazzi (som jag inte stödjer överhuvudtaget). Men jag vill såklart kolla på dokumentären för att jag gillar Britney, så jag får stå ut med materialet om paparazzi. Jag har sett en dokumentär om Britney tidigare; Britney: For the Record som också kom ut år 2008.


110624 - Midsommarafton.Jordgubbar med glass är ju ett måste på Midsommar! ♥110624 - Friday/Midsummer Eve.


GLAD MIDSOMMAR
! ♥

Ska ni göra något roligt under Midsommarafton?
Jag ska bara vara hemma med mamma, äta en god middag och såklart jordgubbar med glass till efterrätt. ♥


J.K. Rowling announces the new website Pottermore.


Här & här kan ni läsa allt som har avslöjats hittills om hemsidan Pottermore.

Här kan ni läsa allt som J.K. Rowling sa under Pottermore presskonferensen.


Harry Potter - Through the Pensieve.110623 - Sunrise.


Klockan 03:19.Eragon.

Inatt innan jag gick och la mig så kollade jag på filmen Eragon som visades på TV11. Jag skulle egentligen gå och lägga mig när den började men eftersom att den verkade bra så stannade jag uppe och kollade på den, och bra var den!

Filmen börjar med att Eragon hittar en stor, blå sten i bergskedjan Ryggraden. Han tar med den hem och tänker sälja den för att få råd till mat åt sin familj. Till hans missnöje vill ingen ta emot stenen när de får reda på att han har funnit den i olycksdrabbade Ryggraden. Några dagar senare spricker stenen och ut kommer en drakunge, Saphira.

Resten av filmen handlar om hur Eragon reser runt i riket med sagoberättaren Brom och skapar ett förtroendeband till sin drake. På vägen möter han Murtagh, Arya och många andra. Men hela tiden är den onda kungen, Galbatorix, hack i häl på honom.
[Handling från Wikipedia.]

Draken Saphira var jätte söt när hon föddes förresten! Först visste jag faktiskt inte vilket djur hon var för hon såg inte ut som en drake först, haha. Men hon var så söt! Det fick mig att vela ha en drake! Det är synd att de inte finns på riktigt.

Jag tycker som sagt att filmen var bra så jag förstår inte hur filmen kunde få så dåliga recensioner när den kom ut år 2006. Att filmen fick så dåliga recensioner och inte tjänade in så mycket pengar som väntat verkar vara orsaken till att en fortsättning av filmen inte är planerad. Filmen är nämligen baserad på en bokserie som består av 4 böcker, och filmen slutade även på ett sätt som får en att tro att det kommer att komma en fortsättning men nu efter att jag har kollat på IMDB så verkar det inte komma någon fortsättning på filmen tyvärr. Jag hade definitivt velat se en fortsättning på den här filmen så jag tycker det är dåligt att det inte verkar göras någon.

Killen som spelar Eragon i filmen heter Ed Speelers och han fick rollen bland 180.000 sökande. Alex Pettyfer blev tidigare rekommenderad till rollen men eftersom filmen spelades in i Ungern och Slovakien och Alex är flygrädd så tackade han nej till rollen. Ed Speelers blev förresten rekommenderad till rollen som “Peter Pevensie” i Narnia-filmerna, men den rollen gick istället till William Moseley.

Om ni gillar fantasyfilmer så rekommenderar jag filmen åt er!“Harry Potter & the Deathly Hallows - Part 2” Trailer 2.
Nice Guys - Chester See, Kevjumba & Ryan Higa.110615 - Empire Magazine's Harry Potter issue!

Jag beställde precis juli-numret av Empire Magazine's där man får med en Harry Potter special med tidningen (som jag skrivit om här). Av det jag har sett från tidningen på internet så är den helt klart värd att köpa så jag längtar verkligen tills jag får hem tidningen! Det stod i beställningsbekräftelsen att tidningen kommer att levereras inom 28 dagar, men jag hoppas att jag får hem den så fort som möjligt.

Tidningen kostar £7.99 vilket är cirka 84kr. Och ni kan köpa den här om ni är intresserade.


After Harry Potter... ♥

HARRY POTTER married Ginny Weasley. They had three children, James Sirius, Albus Severus, and Lily Luna. He became head of the Auror’s Department under Kingsley Shacklebolt. 

GINNY WEASLEY played quidditch for the Holyhead Harpies. After deciding to raise a family, she retired and became Senior Quidditch correspondent at the Daily Prophet. 

HERMIONE GRANGER married to Ron Weasley and had two children, Rose and Hugo. Hermione went back to Hogwarts and sat her NEWTS before working for Department for the Regulation and Control of Magical Creatures and helping house elves. She then moved to the Department of Magical Law Enforcement where she eradicated pro-pureblood laws. 

RON WEASLEY went to work with George at Weasleys’ Wizard Wheezes until he became an Auror for the ministry.

GEORGE WEASLEY married Angelina Johnson and turned Weasleys’ Wizard Wheezes into a lucritive business. They had two children, Fred and Roxanne

BILL & FLEUR WEASLEY have three kids, Victoire, Dominique and Louis. Victoire seems to have a romantic interest in Harry’s godson, Teddy. She was named after the victory at Hogwarts, since her birthday shared its anniversary. 

CHARLIE WEASLEY stayed single and continued working with his dragons. 

PERCY WEASLEY married a woman named Audrey. They had two daughters, Molly and Lucy

ARTHUR WEASLEY went on as Head of the Office for the Detection and Confiscation of Counterfeit Defensive Spells and Protective Objects. 

ALBUS DUMBLEDORE had fallen in love with Grindelwald at one point when he was younger. He felt he had lost track of his morals while with Grindelwald, so after this he led a celibate and scholarly life. 

DUDLEY DURSLEY went on to be married and have children. Harry occasionally went to visit with him, but did not maintain a relationship with the other Dursleys

RUBEUS HAGRID continued to work at Hogwarts and would have young Albus Potter to his hut to tea. 

NEVILLE LONGBOTTOM married Hannah Abbott. He went on to be the Herbolgy professor for Hogwarts

HANNAH ABBOTT ran the Leaky Cauldron. 

LUNA LOVEGOOD married Rolf Scamander much later than Harry, Ron, Hermione and Ginny married. They had twin sons Lorcan and Lysander. She became a famous naturalist. 

FIRENZE was allowed back into the herd. 

DOLORES UMBRIDGE was arrested, interrogated and imprisoned for crimes against muggleborns. 

RITA SKEETER kept writing. When asked about what happened to her, J.K. Rowling laughed and said she probably wrote a book about Harry after he defeated Voldemort

SEVERUS SNAPE’s portrait was not put in the headmaster’s office at Hogwarts because he resigned before he died. But Harry told everyone of Snape’s innocence. 

The Defence Against The Dark Arts job is no longer jinxed. When Voldemort was killed, the jinx lifted and the school can now keep a D.A.D.A teacher for more than a year. 

DRACO MALFOY married Astoria Greengrass (younger sister of Daphne) and had a son named Scorpius.

CHO CHANG
married an unnamed muggle. 

MR. & MRS. LONGBOTTOM (Neville’s parents) never got to leave St. Mungo’s. When asked about them, J.K. Rowling said “The damage is done.” 

HOGWARTS is led by an an entirely new Headmaster (McGonagall was getting a little old)

J.K. Rowling lives wealthy ever after. “I’m dealing with a level of obsession in some of my fans that will not rest until they know the middle names of Harry’s great-great-grandparents,” she said in an interiew. But she also said “I love it. I’m all for that.


Yes - But No.110615 - Biljetter till Harry Potter 7: Part 2.


ÄNTLIGEN släpptes biljetterna till Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2 premiären den 13 juli så att jag kunde boka mina biljetter!

Jag har suttit uppe hela natten (har nu varit vaken i 17 timmar) och väntat på att biljetterna skulle släppas och jag räknade med att biljetterna skulle släppas efter klockan 08:00 eftersom det är då alla biljetter brukar släppas, men att få vänta såhär länge (nästan till klockan 10:00) har jag aldrig behövt göra förut. Men nu har jag iallafall bokat mina biljetter så nu ska jag gå och lägga mig. Godmorgon och godnatt!110614 - My order from H&M.


Jag beställde just dessa 2 plagg från H&M!

Linnet kostar 49,50:- och baddräkten kostar 149:- men jag fick baddräkten lite billigare för jag hittade en rabattkod där man får 25% rabatt på en valfri vara [8964].

Jag tänkte beställa dessa 2 plagg redan igår men då fanns inte baddräkten i alla storlekar, men nu när jag kollade på H&M för en stund sen så fanns den inne i alla storlekar igen så då passade jag på att beställa den (+ linnet) innan alla storlekar tar slut igen. Plaggen kommer att skickas i samma paket och de skulle skickas mellan den 27/6-1/7 så förhoppningsvis får jag hem dem om 2 veckor.Exclusive “Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2” Clip.


En del av den exklusiva videon av HP 7: Part 2 som visades på MTV Movie Awards 2011.

Den officiella trailern för Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2 har jag lagt upp här.The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 - Teaser Trailer.Tangled. ♥


Jag kollade på Disney filmen Tangled för första gången inatt (efter Salt) och jag älskade den! ♥
Jag tycker att de har gjort Rapunzel jätte fin och alla miljöer i filmen var också jätte fina.

Jag gillade hästen Maximus som var lite elak i början mot Flynn vilket bara fick mig att skratta och gilla hästen ännu mer. Snacka om envis häst! Om ni kollar på filmen förstår ni vad jag menar. Och kameleonten Pascal som Rapunzel hade som husdjur/vän var jätte söt! Pascal var extra rolig när han visade med klorna(?) att Rapunzel skulle slå Flynn, haha.

Jag tyckte synd om Rapunzel som tvingades leva instängd i ett torn i 18 år och med någon som hon tror är sin mamma när hon i själva verket har blivit kidnappad av Gothel (“mamman”) för att hon vill förbli evigt ung.
Men i slutet av filmen så fick såklart Rapunzel sitt sagoslut och återförenades med sina riktiga föräldrar kungen & drottningen och så fick hon sin “prins”. ♥

[BILDKÄLLA: HDMOVIEWALLPAPERS.]“How long your skin type can be in the sun” - Guide.


Printscreen/Bild/Guide från Aftonbladet.


Jag hittade denna guide om hur länge din hudtyp kan vara i solen på Aftonbladet och jag kände att jag ville lägga upp den här i min blogg eftersom det är sommar nu och många åker iväg utomlands och är ute i solen här i Sverige. Och något som många slarvar med är att smörja in sig med solskydd ordentligt! Och det är säkert många som inte ens vet hur mycket solskydd de behöver för sin hudtyp så därför lägger upp denna guide här i min blogg.

Om man kollar på denna guide så är jag själv helt klart TYP 1 vilket jag personligen tycker kan vara lite irriterande. Som om det inte vore nog med att min hud är vit som en isbjörn så kan jag knappt bli brun. Eftersom jag är så vit så skulle jag förmodligen behöva sola jätte mycket för att kunna få någon färg och för att vara ärlig så gillar jag inte att sola överhuvudtaget. Jag förstår inte meningen med att ligga och bli svettig i solen när jag ändå inte får någon färg. Och eftersom jag inte orkar eller vill ligga i solen så finns det inte heller någon möjlighet för mig att bli brun. Och om jag ska bli brun på något annat sätt så skulle jag förmodligen behöva vara ute varje dag då det är sol (med solskydd på såklart, annars skulle jag se ut som en kräfta direkt!) för att få lite färg, men jag är tveksam på att jag ens skulle bli brun av det. Jag är helt enkelt född med kritvit hud och det är mer eller mindre omöjligt för mig att ens kunna få någon som helst färg om jag inte skulle ligga och sola varje dag under sommaren, vilket jag varken orkar eller vill. Och om jag nu skulle vilja sola för att förhoppningsvis kunna få någon färg så skulle det inte heller vara bra för mig och min kropp då vi har hudcancer i släkten. Så jag får helt enkelt leva med min kritvita hud.

Jag har egentligen inga problem med att vara så vit, men just på sommaren så känns det som att alla andra blir bruna hur lätt som helst och själv är jag lika vit som vanligt även om jag åker utomlands. När man t.ex. ska åka hem med planet efter 1 vecka utomlands så är mer eller mindre alla på planet bruna medan jag är lika vit som när jag åkte dit. Så under sommaren skulle jag definitivt vilja vara brun (inte för att andra är det utan för att jag tycker att det är snyggt såklart!), men annars så bryr jag mig inte om att jag har så ljus hud. Jag brukar säga till de som påpekar det att jag är släkt med isbjörnarna, haha!

Vilken hudtyp har ni enligt denna guide?

TRANSLATION: I found this guide on how long your skin type can be in the sun. I'm type 1.


Happy birthday, Elin! ♥


Jag har ingen bild på Elin på datorn & jag orkar inte koppla in min externa hårddisk för att leta
efter en bild så därför valde jag denna bild på Sammy istället & fixade en ram runt bilden.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, ELIN! ♥
Hoppas att du får en fin födelsedag! ♥Salt.


Jag kollade klart på filmen Salt för en stund sen.

Filmen kom ut år 2010 och det är Angelina Jolie som har huvudrollen.
Egentligen så hade Tom Cruise huvudrollen i filmen men när han hoppade av filmen så skrev de om manuset till en kvinnlig huvudroll och då fick Angelina Jolie huvudrollen.
Jag läste på IMDB.com att Angelina Jolie gör nästan alla sina stunts i den här filmen själv, men det är inte så förvånande för mig. Vad jag vet så brukar hon väl göra nästan alla sina stunts själv?

Hur som helst så tyckte jag att filmen var bra.
Den gjorde mig dock förvirrad då och då. Från början trodde jag att Evelyn Salt (Angelina) var oskyldig, men sen eftersom hon flydde så förstod jag att hon på något sätt var inblandad men jag trodde inte att hon skulle vara så ond som hon var.
Jag blev faktiskt förvånad när Evelyn inte räddade sin man från att dö och istället kollade på när han drunknade och dog. Där trodde jag faktiskt att hon skulle göra någonting men det gjorde hon inte. Jag förstår att det var för att de andra skulle förstå att hon fortfarande var på deras sida men i början av filmen så ville hon bara få reda på vart hennes man var + att man fick se frekvenser om hur de träffades osv. så då trodde jag att hon åtminstone skulle rädda honom men tydligen inte.
Efter det så fanns det mer eller mindre ingen möjlighet att Evelyn skulle vara god. Men något jag inte fattade var hur presidenten som hon dödade(?) kunde visas livs levande på TV när hon slogs mot sin chef/fiende i slutet. Då blev han alltså inte dödad av henne och hon gjorde egentligen ingenting förutom att slåss mot de som ville ta fast henne och lät sin egen man dö? För den amerikanska presidenten dog ju inte så honom dödade hon inte även om det var hennes sista uppdrag. Är det någon av er som förstod den biten?

Jag gillade som sagt filmen hur som helst, även om jag hellre hade sett att Evelyn verkligen var god och att allt bara var ett missförstånd, haha. Angelina Jolie spelar såna här roller i action-filmer så bra! Jag skulle också vilja spela en sån roll någon gång i mitt liv. Jag får hoppas att min dröm om att bli skådespelare någon dag går i uppfyllelse så att jag får chansen att spela en roll i en action-film (& andra roller också såklart)!


“Harry Potter” Portraits From Empire Magazine.

Photographer Sarah Dunn just released several portraits of the Harry Potter cast from the July 2011 issue of Empire magazine.

Inside the issue, the cast opens up about key scenes for their character, what’s really different about the final film and breaking away from the franchise. Check out some of our favorite quotes below:

 

I got the role when I was so young. You know, it wasn’t something I was looking for; it found me. So there are times when I question, ‘Am I any good? Is this the thing I should be doing?’” — Emma Watson.

 

In the final installment, there were not a lot of laughs from Fred and George. I think that’s the first time you see them scared.” — Oliver Phelps.

 

I got to wield the Sword of Gryffindor, which was ace!” — Matthew Lewis.

 

Ginny is like me: she was very shy at the beginning. Now I don’t think she’s necessarily fearless but she’s there for Harry I aspire to be courageous like that.” — Bonnie Wright.

 

These films account for 11 years of my life, so it’s really very strange to finally have finished them.” — Daniel Radcliffe.


Om ni vill beställa Empire Magazine's Harry Potter-nummer (July 2011) kan ni göra det här.

[SOURCE: JUSTJAREDJR.]


When The Sun Goes Down - Selena Gomez.


01. LOVE YOU LIKE A LOVE SONG
02. BANG BANG BANG
03. WHO SAYS
04. WE OWN THE NIGHT
05. HIT THE LIGHTS
06. WHIPLASH
07. WHEN THE SUN GOES DOWN
08. MY DILEMMA
09. THAT'S MORE LIKE IT
10. OUTLAW
11. MIDDLE OF NOWHERE
12. DICES (WHO SAYS - SPANISH VERSION)

When The Sun Goes Down släpps den 28 juni 2011.Spy Kids 4 - All The Time In The World.


Spy Kids 4 har premiär den 19 augusti i USA och den 16 september här i Sverige.


Jag såg alla Spy Kids filmer när jag var yngre så jag måste se den här också.

Det blir roligt att se Carmen (Alexa Vega) och Juni (Daryl Sabara) äldre än i de andra filmerna.
Tredje Spy Kids filmen kom ju ut år 2003 Alexa (Carmen) var 15 år och Daryl (Juni) var 11 år.

Tyvärr kommer inte filmen handla endast om Carmen och Junis familj som filmerna gjort innan, så de har alltså inte huvudrollerna i den fjärde filmen men de kommer iallafall vara med i filmen. Det hade varit dåligt om de inte hade varit med i filmen överhuvudtaget då de har haft huvudrollerna i de tre tidigare filmerna.


❝The Bachelorette❞ - Season 6.

Igår kollade jag på den svenska premiären för “The Bachelorette (säsong 6) som gick på TV efter “The Real Housewives of Beverly Hills” på TV3. Den säsongen sändes i USA mellan den 24 Maj-2 Augusti 2010.

Som vanligt så sökte jag efter information om henne på google (brukar söka efter information om de personer jag gillar i liknande tävlingsprogram/serier som t.ex. “Top Model” osv.) men det jag inte hade räknat med var att få upp spoilers om vilken kille hon har valt och som hon nu är förlovad med.

Eftersom jag brukar söka information om personer såhär så borde jag ha räknat med att det finns spoilers eftersom programmet redan har gått i USA och då får man räkna med att det finns spoilers på internet. Men det som är typiskt mig i alla dessa tillfällen då jag har sökt information om personer på google är att jag inte kan låta bli att läsa de spoilers som finns! Så jag får alltid reda på allt innan programmet ens har kommit igång ordentligt.

I “Top Model” brukar jag googla mina favoriter, och då brukar jag alltid läsa spoilers om vem som vunnit hela “Top Model”. Och nu med “The Bachelorette” så googlade jag Ali Fedotowski som tjejen heter, och läste såklart de spoilers som fanns om vilken kille hon har valt. Så jag hann alltså se ett enda avsnitt innan jag spoilade mig själv, haha! Det är så typiskt mig som sagt eftersom jag alltid gör såhär när det gäller tävlingsprogram/serier och eftersom jag har gjort såhär så många gånger innan så borde jag ha lärt mig att sluta googla sånt här, eller åtminstone sluta läsa spoilers så fort jag ser att det är en spoiler! Nåja, bättre lycka nästa gång! Haha.

Jag kan iallafall säga att hon har valt en bra man. Eller jag fick iallafall ett bra intryck av honom i gårdagens första avsnitt. Jag kommer nog fortsätta att se på programmet på måndagar och de andra dagar programmet går ändå, även om jag vet vem hon kommer att välja. Det är ju ändå roligt att se vad som händer i programmet och vad de gör. Jag kommer också att följa “The Real Housewives Of Beverly Hills” som går på måndagar klockan 21:00 som startade igår.

Eftersom jag redan vet vem hon har valt så kan ni ju gissa vem hon valt?
Eller skriva vilken er favorit är hittills?


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0