110710 - Söndag/Klippte av mitt hår inatt!

Efter att jag hade kollat på filmen Coco Chanel & Igor Stravinsky (som enligt mig inte var värd betyget 4/5 stjärnor som den har fått, den var lite långtråkig & jag kan inte förstå hur elaka både Coco & Igor var mot Igors fru när de hade en affär medan hon var lungsjuk) inatt så borstade jag ut mitt hår som var helt rufsigt och tovigt lite efter klockan 04:00 och när jag sen gick och la mig var klockan efter 05:00 men jag vet inte om det verkligen tog så lång tid att borsta ut mitt hår... Men då förstår ni hur rufsigt och tovigt det var, eller förstört som jag har kallat det.

Innan jag gick och la mig fick jag också nog av mitt hår och gick ut i köket och hämtade en sax, ställde mig framför spegeln i hallen, delade upp håret i två "tofsar" som jag la över bröstkorgen, och tog saxen och klippte av cirka 1 ½ dm av varje "tofs". Så mitt hår är alltså dm kortare nu och såhär kort hår har jag inte haft på flera år, men jag tycker bara att det är skönt. Mitt hår växer verkligen som ogräs så det kommer vara långt igen inom några månader så för mig är det ingen förlust.

Innan var mitt hår nedanför brösten ungefär och nu är det precis nedanför axlarna så det är inte så himla kort ändå, även om det är kort för att vara mig eftersom jag har haft långt hår i flera år nu.

Mamma hade tydligen inte sett allt hår som låg i papperskorgen så hon verkade inte tro sina ögon när jag berättade om och visade mitt hår tidigare idag. Hennes kommentar "men herregud" säger nog allt om hennes reaktion, haha. Hon kollade också närmare på mitt hår och det är tydligen lite ojämnt (men det visste jag redan eftersom jag såg själv att ena "tofsen" blev lite kortare än den andra) men så länge det inte handlar om flera cm så orkar jag faktiskt inte bry mig. Så länge det inte syns tydligt att det är ojämnt så spelar det ingen roll. Det får jämnas till nästa gång jag går till frisören helt enkelt men när jag väl ska dit så kommer ju håret ha växt mer och jämnats ut av sig själv säkert.

Hur som helst så är mitt hår inte förstört längre som jag kallade det innan så det känns bra. Sen märkte jag också inatt när jag hade klippt av det att jag ser ännu yngre ut i kortare hår! Som att jag inte redan såg yngre ut än vad jag är när jag hade längre hår, haha. Jag fyller 21 om lite mindre än 2 månader men jag tror inte att det är så många som skulle gissa på att jag fyller 21 om de nu fick gissa min ålder. (Jag menar inte att 21 är gammalt för det är det ju inte, utan jag menar bara att jag alltid sett yngre ut än vad jag är & jag ser fortfarande yngre ut än vad jag är & nu med kortare år ser jag ännu yngre ut än vad jag gjorde innan, haha.)Svar: Inte änns min bästa kompis vet allt, bara hon Oni som har varit med under hela tiden (jag har liksom planerat den på rasterna när vi gick i skolan) Och förresten har du väl också någon hemlig skriv/bok/berättelse eller vad det var? Som du berättade för Martin :DJag skulle faktiskt ville ha kort hår! Kort som i kort kort! Klicka på mitt namn i kommentaren så ser du en bild hur jag vill ha xD Men jag kan inte ha så! För jag har jäkla lockigt hår... Har du några tips? Åh.. pool skulle vara såå nice! Fast vi brukar ju åka upp till poolen här, brukar vara så gott som tomt på folk. Du ser verkligen yngre ut än vad du är! Särskilt när du har lincer... Jag är tvärt om tyvärr hah...READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0