❝Two and a Half Men❞ is back in September.


Den nionde säsongen av “Two and a Half Men” har premiär den 19 september i USA.
Det är också den första säsongen där Ashton Kutcher är med efter att Charlie Sheen blev sparkad från serien. Så det är alltså den första säsongen utan Charlie och den första säsongen med Ashton.

Jag har faktiskt inte kollat på seriens alla säsonger, utan jag har mest kollat då det har visats på TV3 och de har inte ens visat alla säsonger som finns + att de visar repriser hela tiden så av någon anledning fortsätter de inte att visa nya avsnitt vilket de borde göra istället. Men oavsett om jag någon gång orkar kolla igenom alla säsonger (de jag inte har sett d.v.s.) så kommer jag nog att fortsätta att kolla på serien även fast Charlie inte kommer att vara med. Ashton kommer ju att spela en helt ny roll och han kommer inte att ersätta Charlie som hans roll Charlie som många trodde i början. Så det kommer bli som en förnyad serie med samma namn och ett nytt tillskott i form av Ashton. Han gör mest filmer annars så därför tycker jag att det ska bli roligt att se han i en serie nu. Och eftersom det är en komedi serie så blir det extra roligt, för han har ju faktiskt mest varit med i romantiska komedi filmer och det är faktiskt hans grej så det kommer bli roligt att se han ta sig an sin nya rollfigur!

Kommer ni fortsätta att kolla på serien?
Eller kommer ni sluta att kolla eftersom Charlie inte längre är med?110724.


Honungsmelon.Quote.

DARKNESS CANNOT DRIVE OUT DARKNESS; ONLY LIGHT CAN DO THAT.
HATE CANNOT DRIVE OUT HATE; ONLY LOVE CAN DO THAT.


Martin Luther King Jr.


110723.


Celeborn var olydig och hoppade upp och la sig på bordet som TV:n står på när jag inte kollade. Han skulle nog inte gilla att få TV:n över sig så det är bäst för honom att han inte lägger sig där igen (vilket han dock redan gjort x antal gånger)... Vår TV gick sönder igår så det är därför vi använder min lilla TV just nu.❝Tenn et lys for de omkomnede og skadde etter tragedien i Oslo og Utøya.❞ ♥

Om ni brukar kolla på nyheterna på internet eller på TV så kan ni inte ha missat de tragiska händelserna som pågick i Oslo och på ön Utøya i Norge under gårdagen...

Jag loggade in på Facebook igår kväll och hela min news feed var full med statusar om det som hade hänt i Norge, så då var jag såklart tvungen att kolla på Aftonbladet för att läsa om vad som egentligen hade hänt i Norge.

Hittills är det över 92 ungdomar som blev dödade på ön Utøya och 7 personer som blev dödade i Oslo. Dessa siffror är från detta Facebook-evenemang som har samma namn som rubriken till det här inlägget. Inga siffror är slutgiltiga än så det finns en stor risk att det är fler personer som blev dödade i Norge under gårdagen.

För att kortfattat förklara det som hände igår så bombades Oslo, Norge och det blev även en skottlossning. Sedan blev det en ännu större skottlossning ute på ön Utøya i Norge där många ungdomar befann sig på ett läger.

Jag önskar verkligen att alla människor i världen kunde leva efter citatet: “Judgements are stupid. We all bleed the same color”, men det är uppenbart att alla människor inte kan det. Jag kan inte ens förstå hur människor kan vara fyllda med så mycket hat och hur vi kan göra såhär mot varandra.

Om ni vill läsa mer om den tragiska händelsen som pågick under gårdagen så kan ni läsa om det på alla nyhetssidor på internet samt kolla på nyheterna på TV:n. Här på AB finns t.ex. en sammanfattning om det som har hänt + länkar till alla artiklar om händelserna.


Brands that's NOT tested on animals!

INTERNATIONAL WEBSITEShttp://crueltyfreeinternational.org & http://leapingbunny.org.
SWEDISH WEBSITEhttp://djurensratt.se/sminksmart.

INTERNATIONAL WEBSITE: http://furfreeretailer.com/.
SWEDISH WEBSITEhttp://djurensratt.se/palsfri-handel.

Jag hittade just några hemsidor som visar alla märken som inte är testade på djur.

Jag använder inte några sminkprodukter som är djurtestade så den här hemsidan är perfekt för mig.
Tidigare visste jag bara om The Body Shop och Yves Rocher så jag har bara smink från de två märkena/affärerna. Självklart visste jag redan innan att det såklart finns fler märken som inte är djurtestade men jag kunde bara de två utantill. Men nu kan jag kolla in på den här hemsidan när jag behöver få veta vilka märken som inte är djurtestade.110717 - Helgen.

I fredags kom Elin och Marjo (min kusin & moster) hem till oss någon gång efter ett-tiden. Vi fikade, pratade, spelade Buzz, och sen skulle Marjo flytta den hopplösa spegelgarderoben som står i det minsta rummet i vår lägenhet eftersom mamma ska ha det rummet och då ville hon inte ha garderoben på samma plats som den har stått på innan, och sen blev jag tvingad att ta ut alla mina kläder från garderoben (jag har kvar alla mina kläder i den garderoben eftersom jag hade det rummet innan & mamma har sina kläder i klädkammaren) för att Marjo skulle kunna flytta den och sen var det bara att plocka in alla kläder igen.

Som tur är så fick jag hjälp med det av Marjo och Elin, annars hade det väl tagit ännu längre tid än vad det tog. Vi började med att ta ut kläder efter klockan 17:00 nämligen och var inte klara förrän efter klockan 20:00! Då var vi en aning hungriga och jag hade t.o.m. börjat bli yr. Så jag, Marjo och Elin åkte till pizzerian och köpte pizza.

De skulle egentligen hem till sig och de skulle skjutsa mig tillbaka hem igen, men sen frågade jag Elin om vi skulle lana och det ville hon också, så vi åkte hem till mig igen och hämtade lite saker och sen åkte jag med dem hem. Då fick jag träffa Sammy också! ♥ Sammy är/var vår katt egentligen, eller mammas, men sen gav mamma bort honom till Elin så nu bor han hemma hos Elin. Eftersom det är/var mammas katt kunde hon ta det beslutet och min katt Celeborn passade tyvärr inte så bra ihop med Sammy ändå. Celeborn är nämligen den lugnaste katten jag har träffat på medan Sammy är mer eller mindre tvärtom, så när han bodde här så var han på Celeborn hela tiden och ville leka och jävlas med honom medan Celeborn bara vill ta det lugnt. Och för Celeborn som redan är känslig av sig så är det inte så bra att bo med en katt som håller på att jävlas med honom hela tiden.

När vi kom hem till dem så åt vi våra pizzor till middag, pratade och sen tillbringade jag och Elin resten av kvällen/natten med att lana i köket. Vi gick och la oss efter klockan 05:30 och sen var klockan 06:30 när vi släckte lampan i Elins rum.

I lördags vaknade vi lite innan klockan 15:00 och gick upp runt klockan 15:30. Då gick vi ner och åt frukost, sen klädde vi på oss och kopplade upp datorerna i vardagsrummet och satt där tills vi skulle äta middag några timmar efteråt.

Sen när klockan var runt 19:40 så åkte vi iväg för att kolla om det gick att bada i poolen som finns typ 5 minuter från deras hus (om det hade varit alldeles för kallt så hade vi förmodligen inte badat). Men vi åkte dit i badkläder och kände direkt på vattnet och det kändes inte särskilt kallt när jag stoppade ner handen i poolen men sen när vi hoppade i så blev det desto kallare. Men när man hade simmat runt lite (vi hade kastat i luftmadrasser så att vi blev tvungna att hoppa i för att hämta dem) så blev det varmare och då var det inte kallt alls.

Jag har faktiskt inte badat någonting nu i sommar innan vi var och badade där i poolen och jag fick lust att bada redan i torsdags när jag pratade med Elin på msn och sms, så vi var tvungna att åka och bada! Marjo fick agera lekledare och kom på saker som vi kunde göra i poolen, eller vi körde “japansk game-show” som vi kallade det. Vi badade i ungefär 2 timmar innan mina händer började förfrysa och hela jag började frysa så då fick vi vara nöjda och åka hem igen.

Sen frös jag resten av kvällen så jag fick sitta inlindad i två filtar i soffan när jag och Elin skulle se på film. När filmen var slut så såg vi lite på TV medan jag höll på att somna så runt klockan 03:00 gick vi och la oss, sedan låg vi och läste lite i en varsin bok innan vi släckte lampan för att sova. Jag blev helt slut av att leka i poolen, haha, eftersom jag blev så himla trött. Jag brukar annars vara den som är pigg på natten och kan vara uppe hur länge som helst mer eller mindre.

Igår, söndag, så gick vi upp efter klockan 14:00, åt frukost, tog det lugnt, spelade ett annat Buzz spel som heter Jungle Party där min apa drack sig för full (vem vet vad det var i den där kokosnöten?!) för att kunna komma etta eller tvåa (det var inte alls jag som var för dålig... haha!) och efter det minns jag inte vad vi gjorde innan vi åkte och handlade i en av mataffärerna här där jag bor. Efter det så skjutsade Marjo och Elin hem mig så jag var hemma runt klockan 19:00.

Då packade jag upp mina saker som jag haft med mig, fixade lite i mitt rum, satte mig vid datorn och från klockan 21:00 till ungefär 23:30 tillbringade jag med att komplettera en uppgift i mitt teoriprov i Samhällskunskap B. Jag fick egentligen sommarlov redan i slutet av maj men jag har fått komplettera några uppgifter i Samhällskunskapen så det är inte förrän idag (måndag) som jag har sommarlov helt och hållet. Kompletteringen gjorde så att jag blev godkänd på provet och jag gick upp lite innan klockan 13:00 idag för att ringa till min lärare och ha betygssamtal. Så nu har jag ingen skola och har alltså sommarlov helt och hållet (jag har iofs haft det innan också förutom att jag behövt komplettera några uppgifter) fram till den 8 augusti. SKÖNT!


Skyscraper - Demi Lovato.
110713 - Harry Potter 7: Part 2 premiär.110711 - My H&M package.


Idag gick jag och hämtade mitt paket från H&M som jag beställde redan den 14 juni. Jag fick en sms-avi om att det hade kommit till posten förra veckan men det har inte blivit av att jag gått och hämta det förrän idag. Det innehöll som sagt linnet och baddräkten på bilden ovan och jag är nöjd med båda plaggen.

Det är ju alltid en risk att man inte blir nöjd med klädesplaggen som man beställer på internet eftersom man inte får se hur de ser ut på riktigt förrän man får hem kläderna. Vissa kläder som ser bra ut på bilderna på internet ser ju inte alls ut som man hade tänkt sig när man sen ser dem i affären t.ex. Men som tur är så är jag som sagt nöjd med båda plaggen!

Jag provade båda plaggen också och mamma tyckte att jag kunde klä ut mig till en playboy-bunny med baddräkten, haha! Baddräkten är förmodligen någon storlek för liten (vilket jag var medveten om när jag beställde den) för den var väldigt tajt på överkroppen när jag provade den men när jag har gått ner några kilo till så kommer den sitta perfekt. Linnet var jag rädd för att det skulle vara för litet men det gled över kroppen hur lätt som helst och det är t.o.m. för stort. Men det är förmodligen också för att modellen på linnet är lite oversize liknande och det går utåt på sidorna.

Vi får se när jag inviger linnet och baddräkten för första gången men jag ska i alla fall behålla båda.


110710 - Söndag/Klippte av mitt hår inatt!

Efter att jag hade kollat på filmen Coco Chanel & Igor Stravinsky (som enligt mig inte var värd betyget 4/5 stjärnor som den har fått, den var lite långtråkig & jag kan inte förstå hur elaka både Coco & Igor var mot Igors fru när de hade en affär medan hon var lungsjuk) inatt så borstade jag ut mitt hår som var helt rufsigt och tovigt lite efter klockan 04:00 och när jag sen gick och la mig var klockan efter 05:00 men jag vet inte om det verkligen tog så lång tid att borsta ut mitt hår... Men då förstår ni hur rufsigt och tovigt det var, eller förstört som jag har kallat det.

Innan jag gick och la mig fick jag också nog av mitt hår och gick ut i köket och hämtade en sax, ställde mig framför spegeln i hallen, delade upp håret i två "tofsar" som jag la över bröstkorgen, och tog saxen och klippte av cirka 1 ½ dm av varje "tofs". Så mitt hår är alltså dm kortare nu och såhär kort hår har jag inte haft på flera år, men jag tycker bara att det är skönt. Mitt hår växer verkligen som ogräs så det kommer vara långt igen inom några månader så för mig är det ingen förlust.

Innan var mitt hår nedanför brösten ungefär och nu är det precis nedanför axlarna så det är inte så himla kort ändå, även om det är kort för att vara mig eftersom jag har haft långt hår i flera år nu.

Mamma hade tydligen inte sett allt hår som låg i papperskorgen så hon verkade inte tro sina ögon när jag berättade om och visade mitt hår tidigare idag. Hennes kommentar "men herregud" säger nog allt om hennes reaktion, haha. Hon kollade också närmare på mitt hår och det är tydligen lite ojämnt (men det visste jag redan eftersom jag såg själv att ena "tofsen" blev lite kortare än den andra) men så länge det inte handlar om flera cm så orkar jag faktiskt inte bry mig. Så länge det inte syns tydligt att det är ojämnt så spelar det ingen roll. Det får jämnas till nästa gång jag går till frisören helt enkelt men när jag väl ska dit så kommer ju håret ha växt mer och jämnats ut av sig själv säkert.

Hur som helst så är mitt hår inte förstört längre som jag kallade det innan så det känns bra. Sen märkte jag också inatt när jag hade klippt av det att jag ser ännu yngre ut i kortare hår! Som att jag inte redan såg yngre ut än vad jag är när jag hade längre hår, haha. Jag fyller 21 om lite mindre än 2 månader men jag tror inte att det är så många som skulle gissa på att jag fyller 21 om de nu fick gissa min ålder. (Jag menar inte att 21 är gammalt för det är det ju inte, utan jag menar bara att jag alltid sett yngre ut än vad jag är & jag ser fortfarande yngre ut än vad jag är & nu med kortare år ser jag ännu yngre ut än vad jag gjorde innan, haha.)


Harry Potter. ♥[SOURCE: TUMBLR.]More Cast photos from HP 7: Part 2 world premiere.

[SOURCE: TUMBLR.]


Cast photos from 'Harry Potter 7 - Part 2' world premiere after party in London @ July 7, 2011.


Det finns totalt 168 bilder hos källan så kolla där om ni vill se fler bilder.
Sen finns det säkert ännu fler bilder hos andra källor såklart.

[KÄLLA: LEAKYCAULDRON.]


Cast photos from ❝Harry Potter 7 - Part 2❞ world premiere in London @ July 7, 2011.Det är några skådespelare från filmerna som saknas men de fanns inte med på bild på Yahoo som bilderna är från. Det finns såklart många fler bilder från premiären men om jag skulle ladda upp alla dessa bilder skulle det här inlägget bli hur långt som helst. Så därför hänvisar jag till min The HARRY POTTER Generation-sida där jag kommer ladda upp ännu fler bilder & till Leaky Cauldron som har totalt 639 bilder från premiären & det är därifrån jag sparar bilder & laddar upp i min The HARRY POTTER Generation-sida (fast jag sparar inte alla bilder så kolla in LC själva om ni vill se precis alla bilder som de har).

Jag kommer senare att göra ett foto-album med de bilder jag har sparat från premiären & efterpartyt så att jag har det sparat på riktigt. Även om jag inte var på plats i London så är det verkligen en premiär att minnas! ♥

[KÄLLA: YAHOO.]


Beyoncé - Best Thing I Never Had.“Harry Potter & the Deathly Hallows: Part 2” world premiere @ London - Live Stream.

Nu är det ungefär 2 ½ timmar sen live streamingen av premiären slutade sändas.
Jag läste nyss en tweet från Oliver Phelps (som spelar George) och de verkar ha sett klart på filmen och nu är alla på väg till efterpartyt.

Själv har jag inte uppdaterat något om live streamingen av premiären ännu för jag behövde hämta mig lite och komma tillbaka till verkligheten. I slutet så hade de en överraskning, som de hade meddelat oss om ett tag innan, och jag hade ingen aning om vad det kunde vara. Men då gick någon man från Warner Brothers upp på scenen, och efter ett tag gick även filmskaparna, J.K. Rowling, Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint upp på scenen.

Först verkade det som att endast mannen från Warner Brothers skulle hålla ett tal och det blev jag inte särskilt uppspelt över, men sen förstod jag att alla som var uppe på scenen skulle hålla ett varsitt tal.
Filmskaparna tackade alla som varit med och skapat filmerna och varit med i filmerna, men det var såklart J.K., Daniel, Emma och Ruperts tal som var värda att kallas för överraskning!

Först höll Daniel sitt tal och på honom märkte man bara hur glad och stolt han var över att ha fått vara med i filmerna. Sen höll Emma sitt tal och började gråta mitt i talet vilket fick mig att nästan börja gråta! Jag fick världens klump i halsen och tårar i ögonen. Emma nämnde också Daniel:“Dan, you didn't get lucky, you were and are the perfect Harry, and will be forever”. Sen kramade Rupert om Emma när hon hade hållit sitt tal och sen var det dags för Rupert att hålla sitt tal och han sa något som alla vi Harry Potter fans nog kan hålla med om just nu: “I'm really not very good at goodbyes”. Och sen slutligen så höll J.K. Rowling sitt tal medan både hon och Emma torkade bort tårar från ögonen. Emma stod även och höll i Ruperts arm under hela J.K's tal.

Jag var väldigt nära till att börja gråta när Emma började gråta under sitt tal. När skådespelarna i filmen börjar gråta så förstår man verkligen att det här är slutet! Så jag var redan väldigt känslosam, och sen när sändningen hade slutat så kom mamma in i mitt rum för att säga något och då gjorde jag något gråtande läte för att jag skulle berätta för henne att det var sorgligt men då började jag gråta på riktigt istället. Och mamma fattade inte varför jag grät och sen började hon skratta för att jag grät åt en “barn film” som hon så fint uttryckte det. Tack för det! Men det är nog svårt för människor att förstå som inte själva är i samma situation. Dvs. att den bok och film-serie som man gillat mest i hela 10 år nu är slut och det kommer aldrig mer att komma någon bok eller film om Harry Potter. Jag vet att det här är slutet av serien men samtidigt har jag inte förstått det. Det som fick mig att gråta var deras tal i slutet och särskilt Emmas där hon började gråta och man såg hur känslosam hon blev, och hur känslosamma alla blev! Som jag skrev ovan så får det en att förstå att det här verkligen är slutet när de som har jobbat med filmerna börjar gråta, så jag förstår det men ändå inte.

Men Harry Potter är inte slut för som Daniel sa under sitt tal så kommer Harry Potter att leva vidare eftersom vi älskar det. Historier som man älskar kommer att leva vidare med en. Och som J.K. sa under sitt tal: “Whether you come back by page or by screen, Hogwarts will always be there to welcome you home.” Så även om det inte kommer att komma någon till bok eller film och det på sätt och vis betyder att Harry Potter är slut, så kommer Harry Potter aldrig vara slut på riktigt eftersom det kommer leva vidare inom och med alla oss fans. Och jag tror verkligen att Harry Potter är en bokserie och filmserie som kommer att leva vidare under många generationer framöver!

Filmserien är inte slut riktigt än för mig och många andra eftersom den officiella premiären av filmen är den 15 juli. Här i Sverige har vi lyxen att ha premiären den 13 juli, vilket är dagen då jag kommer att se filmen. Så vi har fortfarande premiären och den sista filmen kvar att kolla på innan Harry Potter på sätt och vis är slut!Behind the Magic - Harry Potter & Dödsrelikerna: Part 2.


Bakom magin - Harry Potter och dödsrelikerna
.
20:00 - 21:00, 7 juli 2011. Även 08/07.

❝Vi får följa med bakom kulisserna på produktionen av den allra sista,
Harry Potter
-filmen och träffar skådespelarna, regissören och många andra.❞


Ikväll visas Bakom magin - Harry Potter och dödsrelikerna: Del 2 Kanal 5 klockan 20:00!
Det kommer även att visas i repris fredag den 8 juli klockan 19:00 och på lördag den 9 juli klockan 16:15.

Här kan ni se programmet på Kanal 5 Play!


“Harry Potter & The Deathly Hallows: Part 2” World Premiere @ London - Live Stream!


(Klicka på bilden för att komma till sidan!)


❝We'll be streaming LIVE on Facebook from the World Premiere of HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS - PART 2 in London!

Thursday, July 7th, at 8am PDT / 11am EDT / 4pm BST!

Chat with fans from across the globe as you watch Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint and the rest of your favorite Harry Potter stars arrive on the red carpet in Trafalgar Square for the World Premiere of the final film!❞

Officiella Harry Potter kontona på Facebook och YouTube kommer att live-streama premiären.
Ustream kommer förmodligen också att live-streama premiären eftersom de gjorde det förra året.


Mr. Popper's Penguins.


Mr. Popper's Penguins (eller Poppers Pingviner på svenska) har svensk premiär idag den 6 juli!
Jag har velat se filmen sen jag såg en reklam om den för första gången på TV för några veckor sen. Martin såg den också när han var här och han vill också se den så förhoppningsvis går vi och ser den någon dag!Time Bomb - Iration.Cyberbully.Cyberbully följer Taylor Hillridge (Emily Osment), en tonårstjej som faller offer för nätmobbning och kostnaden det tar på henne samt hennes vänner och familj. Taylor är en söt sjutton-årig elev som tar itu med hennes föräldrars senaste skilsmässa och hon är smärtsamt medveten om sin lägre sociala status i gymnasiet. När hennes mamma ger henne en dator på hennes födelsedag, är Taylor förtjust av tanken av att gå online för att träffa nya vänner utan att hennes mamma alltid tittar över hennes axel. Däremot finner Taylor snart att hon själv blir utsatt för svek och mobbning när hon besöker en populär social hemsida. Besatt av de skadliga inläggen, börjar hon dra sig tillbaka från sin familj och vänner, däribland hennes livslånga bästa vän, Samantha Caldone (Kay Panabaker). Plågad och rädd för att möta hennes kamrater i skolan, är Taylor driven till en extrem bristningsgräns. Det är först efter denna livsförändrande händelse som Taylor får veta att hon inte är ensam - hon träffar andra tonåringar, bland annat en klasskamrat, som har haft liknande erfarenheter. Taylors mamma, Kris (Kelly Rowan), vacklar från händelsen och tar på skolsystemet och statliga lagstiftningen för att förhindra andra från att gå igenom samma hemska prövning som hennes dotter.Brave.


FILMENS HANDLING
“I ett robust och mytisk Skottland bor den impulsiva prinsessan Marida. Även om hon är av kunglig börd, så skulle hon hellre vara en duktig bågskytt. Marida måste kämpa mot naturens oförutsägbara krafter, magi och gammal, ondskefull förbannelse i detta actionäventyr på höglandet.

Brave är Pixar's första saga, och är något mörkare och mer mogen i ton än deras tidigare filmer. Brenda Chapman anser att det är en saga i traditionen av Hans Christian Andersen och Bröderna Grimm. Chapman kom på projektet och presenterades som filmens regissör, ​​vilket gör henne till Pixar's första kvinnliga regissör, ​​men i oktober 2010 ersattes hon av Mark Andrews. Andrews har nu bekräftats som filmens regissör och Chapman som ställföreträdande direktör, trots att hon enligt uppgift inte längre arbetar på filmen.

Filmen var från början beräknad att släppas den 15 juni 2012, men det ändrades senare till 22 juni 2012.

Merida är den första kvinnliga huvudpersonen i en Pixar-film. Reese Witherspoon skulle ursprungligen vara Meridas röst men hon tackade nej på grund av problem med schemat. Istället kommer den skotska skådespelerskan Kelly Macdonald vara Meridas röst.


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0