Beauty & the Briefcase.


Jag kollade klart på filmen Beauty & the Briefcase på datorn för en stund sen. Det är Hilary Duff som spelar huvudrollen i den filmen och det var såklart därför jag ville se den. Jag hittade filmen redan i somras men jag har alltså inte sett på den förrän nu. Det gick inte något bra på tv'n nu ikväll/inatt så då tänkte jag att jag kunde se på den.

Filmen handlar om en tjej vid namn Lane Daniels (Hilary).
Hon är en modejournalist och jobbar med att skriva en artikel om att dejta businessmän undercover.

Filmen hade premiär den 18 april 2010 ABC Family i USA.
Filmen spelades in under oktober och november 2009.


Jag tyckte iallafall att filmen var bra, och det var roligt att se Hilary i en ny film. Jag har ju såklart sett henne i de avsnitten då hon var med i Gossip Girl, men annars så såg jag henne sist i filmen War, Inc. som är från 2008.
Så det var som sagt roligt att se en ny film med henne. Jag måste säga att hon var väldigt snygg i filmen också! Det strålade verkligen om henne och hon såg helt enkelt fantastisk ut.

Det var också roligt att se Chris Carmack i filmen (han är väl mest känd för sin roll som Luke i The O.C). Han pratade faktiskt med en stark brittisk accent vilket var väldigt imponerande eftersom han är amerikan.
Det var också några till i filmen som jag kände igen.

Hilary är en av mina stora favoriter, vilket jag kanske har skrivit tidigare. Jag har alltid gillat henne både som skådespelare och som artist. Enda sen jag först såg henne i Lizzie McGuire, och det var ju ett tag sen! Sen är hon också en väldigt bra förebild måste jag säga. ♥

Jag ska också se till att kolla på hennes andra nyaste filmer som jag inte har sett ännu; What Goes Up, According to Greta och Stay Cool. Filmen Bloodworth kommer ut i år och filmen She Wants Me spelar hon in just nu.110128 - Disney Channels julkalender.


Jag var med och tävlade några dagar i Disney Channels julkalender. Och tydligen hade jag också turen med mig och vann ett av prisen! De har dock inte skrivit vad det är jag har vunnit och det finns ingen information om det på deras hemsida heller, så jag får vänta till paketet dyker upp! Jag tävlade ju bara de dagarna då det var något jag ville vinna förstås, så förhoppningsvis är det något roligt jag har vunnit!

Det var roligt när de meddelade mig om att jag hade vunnit via mail för någon vecka sen förresten. "Ditt barn har vunnit ett pris i Disney Channels julkalender." Jag har inga barn vad jag vet... Är det så svårt att tro att man vill vara med och tävla bara för att man har fyllt 20 år eller? Haha!

Jag fick även med detta kort med Eric Saades autograf i, eftersom det var han som höll i den här julkalendern med Disney Channel. Eller ja, det var han som var frontfiguren utåt iallafall.

Om några år om han blir ännu mer känd så kan jag sälja den där autografen till högsta budet!
Jag tycker själv att han är bra, men inte mer än så. Jag är inget fan av honom dvs.Please Don't Go - Mike Posner.


Jag hittade just den här låten & tycker att den var väldigt härlig, så here you go!90's Kid.

If you played with Barbies,

Polly Pockets,

Beanie Babies,

Tamagotchi,

Slip N’ Slide,

And Furbies,

Listened to the Backstreet Boys, Britney Spears, NSync and the Spice Girls

On Hit Clips, a Boom Box, or a Walkman,

Collected and traded Pokemon cards,

Wrote with Gel Pens,

Wore butterfly clips,


And Snap Bracelets,

And remember watching these guys:

You are a 90s kid.

[KÄLLA: DAPPLEDTHINGS21.TUMBLR.COM.]❝MasterChef USA❞.

(VARNING FÖR SPOILERS OM VINNAREN!)

Nu ikväll så kollade jag på finalen av “MasterChef USA”. De visade de två sista avsnitten efter varandra också så man slapp vänta tills nästa vecka för att kunna se finalen vilket var väldigt bra då man slapp vara nyfiken allt för länge. Så det blev helt enkelt som en lång final eftersom de två sista avsnitten visades efter varandra, och det höll då på från klockan 19:00-21:00.

MasterChef USA” började på TV3 den 3 januari 2011. Och i USA så visades programmet den 27 juli 2010. Programmet är baserat på “MasterChef Australia(som i sin tur är baserat på det brittiska originalprogrammet “MasterChef”), och det såg jag på innan sommaren när det gick på tv här i Sverige (säsong 1). Det kanske ni minns eftersom jag utsåg det till mitt nya favorit tv-program och följde varenda avsnitt och skrev förmodligen om det i bloggen. Till skilland från “MasterChef Australia” som hade hela 72 avsnitt så bestod “MasterChef USA” bara av 13 avsnitt. Så de fick mest vara i “MasterChef”-huset eller vad man ska kalla det, vilket var lite tråkigt. I “MasterChef Australia” fick de göra alla möjliga utmaningar och även åka till Hong Kong, så det var definitivt roligare att se. Men jag har såklart gillat “MasterChef USA” också, annars hade jag ju inte kollat på det och följt det!

Finalen av “MasterChef USA” som visades ikväll var iallafall spännande. Jag var faktiskt lite orolig då min favorit Whitney fick lite problem när hon tappade kycklingen hon lagade på golvet och fick börja om från början när det bara var 10 minuter kvar av finalen, men det slutade med att hon vann! Så jag är väldigt glad för hennes skull. Det är ju roligt när ens personliga favorit vinner något såhär stort! Hon är ju bara 22 år gammal (eller om hon har hunnit fylla 23 nu?), slutade skolan för att kunna vara med i tävlingen/programmet, och det slutade sen med att hon vann hela tävlingen och titeln som USA's första “MasterChef”! Hur coolt är inte det?

Sen Whitney vann tävlingen har hon hunnit öppna ett litet café vid namn Glaze och en catering-firma tillsammans med hennes mamma Mary, och även varit med i några andra tävlingar och tv-program.
Om ni också gillade henne och vill fortsätta följa hennes karriär och liv så kan ni kolla in hennes blogg här. Jag hittade den när jag kollade om hon hade någon Facebook-sida så jag håller själv på och läser igenom den nu.

Hur som helst, det jag ville säga med det här inlägget var: GRATTIS till min favorit Whitney Miller som vann titeln som USA's första “MasterChef”!


H&M Spring 2011.
Lovesick - Emily Osment.


Jag hittade just den här videon på JustJared's hemsida och jag hade inte hört låten innan. Och jag visste inte att Emily hade släppt ännu ett album under 2010 så just nu lyssnar jag igenom det på Spotify.

Angående videon så hade jag inte trott att det är Emily om jag bara hade hört låten och inte sett att det är hon i videon, för låten är väldigt annorlunda mot hennes andra låtar. Den här låten kan nog bli en riktig hit.Hold It Against Me - Britney Spears.


Har ni hört Britneys nya låt Hold It Against Me som släpptes igår?

Jag hittade den nyss och lyssnade på den för första gången. Jag tycker den är väldigt annorlunda mot hur Britneys andra låtar är. Det är inte en typisk Britney-låt. Men den kan nog bli en hit som kommer att spelas ett tag framöver, eller vad tror ni?

Hennes nya album beräknas släppas någon gång i mars.


"Blogglaget" i Fångarna på Fortet visas ikväll.

Jag måste bara tipsa om att det är nu ikväll som "Blogglaget", dvs. Bella, Petra, Foki & Paow, kommer vara med i Fångarna på Fortet. Eftersom det är bloggare som de flesta känner till och även följer, så tänkte jag att jag skulle tipsa om det så att det inte är någon som vill se på det som missar det.

Det visas alltså ikväll klockan 20:00 TV4.


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0