Born This Way - Lady Gaga.One Day - Jack Savoretti.Post Grad.


Jag kollade just klart på filmen Post Grad med Alexis Bledel i huvudrollen.
Med tanke på att filmen kom ut år 2009 så är det konstigt att jag inte har kollat på den förrän nu.
Jag har t.o.m. haft filmen hemma sen innan sommaren förra året, men bättre sent än aldrig!

Filmen handlar om den obotliga optimisten Ryden Malby som får det mest brutala av uppvaknanden när hon går ut college och inte kan hitta ett jobb, vilket tvingar henne tillbaka hem för att leva med sin udda familj. Frustrerad och förvirrad över hur hennes liv ska bli inser hon snart att hennes platoniske bästa vän sedan många år är den ende som gör allt i hennes galna liv meningsfullt.

Andra skådespelare som är med i filmen är bl.a. Zach Gilford (han kände jag inte till innan jag såg filmen, men han är verkligen en skönhet!), Rodrigo Santoro (för mig är han mest känd som “Karl” i Love Actually), Jane Lynch (känd från Glee), Michael Keaton, Bobby Coleman (han spelar lillebrodern i The Last Song som jag såg för inte så längesen), osv.


What you do with your life is just one-half of the equation,
more importantly it's who you're with when you're doing it.The Runaways, Speak & Ramona and Beezus.

I fredags kväll/natt så kollade jag på två filmer med Kristen Stewart i huvudrollen innan jag gick och la mig. Först kollade jag på The Runaways, och efter det kollade jag på Speak.

The Runaways handlar om
70-tals bandet med samma namn, som skapades av Joan Jett (spelad av Kristen). Dakota Fanning är också med i den filmen och spelar Cherie.

Speak handlar om
Melinda Sordino (Kristen). Hon kommer tillbaka till skolan och är utstött p.g.a. att hon förstörde en fest när hon ringde polisen. Ingen bryr sig om att fråga henne varför hon ringde och Melinda själv har slutat prata. Skolarbetet bryr hon sig inte om, endast bildlektionerna har någon mening för henne. Men när hon ser sin före detta bästis Rachel bli ihop med Andy Evans bestämmer hon sig för att berätta vad som hände på den där festen.

Och igår under lördags kvällen/natten så kollade jag på Ramona and Beezus med Selena Gomez. Det är inte Selena som spelar huvudrollen, men jag ville se den ändå bara för att hon är med i den.

Ramona and Beezus
handlar om Ramona Quimby (Joey King) från Beverly Cleary's populära bokserie. Ramona är en liten tjej med livlig fantasi och sinne för rackartyg. Hennes lekfulla upptåg gör att hela den kärleksfulla familjen ständigt är på sin vakt, inklusive systern Beezus (Selena) som försöker överleva första året på High school. Under barndomens bergochdalbana lär sig Ramona och Beezus att allt är möjligt om man bara tror på sig själv och litar på varann.


Stand by animals in China - Sign the petition!

“Tens of millions of animals are slaughtered and butchered in China each year. Animal fur is in high demand, and the Chinese deliver. What does not get exported outside of China usually ends up on a dinner plate. The sad fact is that the animals suffer horrendous torture. They are captured on the streets, and packed by the dozens into small cages, without ability to move. They are then tossed like inanimate objects from the trucks, onto the ground, hitting each other and the steel cages. These cages are later stacked, and the real nightmare begins. The animal is brutally pulled out of the cage, and tied to prevent resistance. It is lightly stunned by a blow on the head, but still alive. If the animal is not heavy, the worker holds it by its hind legs, waves it in the air and then bashes its head against the ground. Once the animal is subdued, a new and incomprehensible stage in this ongoing nightmare begins. The worker cuts a tiny incision in the animal's rear, and then methodically peels away the skin. This skinning process takes about a minute, during which the worker actively keeps the animal alive, as it is believed that it is easier to skin the animal while it is still warm and blood flows through its veins. The nightmare does not end here. The final stage in this unbelievable horror is when the animal is tossed aside, and slowly, amidst a heap of its dying friends, it perishes as it is no longer able to withstand the pain. In other cases, when the animal's fur is not needed (mostly with cats), the animals are put in a sack, and are then cooked alive in a barrel of boiling water.
This process is extremely hard to digest, but we believe it is not propelled by cruelty, but rather by ignorance and lack of awareness to animal needs. The workers do not think to kill the animal before they begin, and are not aware of the animal's suffering. Our commitment is to provide enlightenment. It is our moral obligation to these animals. If we shut our eyes this will not go away!”

KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKEN & SKRIV PÅ NAMNINSAMLINGEN!
Det tar högst 1 minut att klicka på länken och skriva på listan, så jag ber er alla att ta den tiden för att skriva på listan för alla dessa stackars djur. Det finns även en video på hemsidan med namninsamlingen, som ni kan kolla på om ni vill ha bevis på att erat namn behövs. Det finns ett varningsmeddelande vid videon om att den innehåller starka bilder, så jag har själv inte vågat kolla på den då jag är väldigt känslig när det gäller djurplågeri.

För mig är det verkligen en självklarhet att skriva på den här listan (& alla andra liknande listor som gör en skillnad) och även att sprida vidare länken och informationen så att fler personer skriver på.
Det enda ni behöver skriva är erat namn + eran mail, sen kommer de att sända ett e-mail där ni behöver klicka på en länk för att bekräfta att det är ni som har skrivit på listan.
Att ta högst 1 minut av våran tid för att skriva på listan är det minsta vi kan göra för alla de här djuren!


110216 - New winter shoes/boots.


Här är mina nya boots som jag ska ha som vinterskor.
Märket är Vagabond och vi köpte dem alltså på Åhléns.

De är inte fodrade som vinterskor helst bör vara, men de är fodrade med tyg och det är ju bättre än ingenting. Och precis som mamma sa så är jag inte ute så mycket så det spelar egentligen ingen roll om de är fodrade eller ej. Och jag använde dem direkt efter att vi hade köpt dem, och då hade jag två strumpor på mig och frös inte, så det är bara att ha två par strumpor eller tjockare strumpor på sig för att vara säker på att inte frysa.

Jag är hur som helst väldigt nöjd med dem. Just nu har jag ju fortfarande skavsår så det känns ju vilka skor jag än har på mig, men när det har läkt så kommer det förhoppningsvis inte att kännas i de här skorna som båda är i rätt storlek. Sen tycker jag såklart att skorna är snygga också, samtidigt som de inte är för snygga.110216 - Onsdag/Träffade Katja.


För att man verkligen ska se hur stor klubban är ställde jag den mot stolsryggen.

Den här stora klubban fick jag av Katja när jag och mamma träffade henne idag!
Katja är mammas kusin, och hon åkte hit på kryssning (hon bor i Finland & som jag berättat förut är jag halvfinsk eftersom mamma är finsk) så då passade vi på att träffas idag. Det är egentligen jag som har haftkontakt med henne på internet, men hon ville träffa mamma också så då följde hon med. De har inte träffats sen år 2002, och det var 17 år sen jag träffade henne, alltså var jag 3 år då. Jag kommer såklart inte ens ihåg det eftersom jag var så liten, så det var verkligen dags att vi träffades!

Mamma väckte mig i gryningen, vilket var 08:15, och det kändes extra tidigt eftersom jag hade gått och lagt mig sent och jag hade alltså bara sovit några timmar. Vi tog bussen som gick klockan 09:40 och var inne vid Slussen runt klockan 11:00. Då var Katja och hennes kompis redan där, och så sa hon att de hade väntat i 30 minuter där, men vi hade ju faktiskt bestämt klockan 11:00 så det får hon skylla sig själv för, haha.

Vi kollade först i en liten Second Hand butik vid Slussen, sen gick vi till Söderhallarna och fikade på ett café där. Efter att vi hade fikat så gick vi ner en våning och kollade i en affär där det fanns kontorrsaker, papper osv. Jag hittade en Hello Kitty-bok som var en "om mig"-bok som jag ville ha, men jag orkade inte betala för den så jag köpte den inte.

Efter det gick vi till Skanstull och tog tunnelbanan till T-Centralen. När vi väl kom dit så skulle mamma gå och lämna Katja och hennes kompis på Beyond Retro som jag trodde fortfarande fanns kvar på Drottninggatan men den har tydligen tagits bort, så de kom tillbaka lika snabbt igen till Åhléns där jag stod och väntade.

Då gick jag och mamma till sko-avdelningen medans de gick till cd-avdelningen. Jag upptäckte nämligen förra veckan att anledningen till att jag hela tiden fått skavsår på min högra fot av mina Doc. Martens kängor (+ att jag hela tiden undrat varför jag inte kan röra min högra fot lika mycket som jag kan röra den vänstra) är för att den högra skon faktiskt är mindre/kortare än den vänstra skon! Det störda är att man ser klart & tydligt att den högra skon faktiskt är mindre/kortare än den vänstra. Så det är konstigt att jag själv inte har sett det tidigare. Det var förra onsdagen då jag fick så himla ont i fötterna som jag faktiskt kollade på skorna när jag satt på bussen & sen var jag tvungen att kolla ordentligt när jag hade kommit hem & jag kunde inte förstå att det var en sån skillnad. Det är som att den vänstra skon är i storlek 40 eller den storleken som jag ska ha, medans den högra skon är en storlek för liten.
Så vi tog med mina skor till stan och till Åhléns i hopp om att få byta dem. Det var nämligen jag som fick kvittot till skorna när vi hade köpt dem, och jag brukar aldrig spara kvitton (vilket jag nu vet att jag ska göra, just för såna här tillfällen!) så jag hade såklart slängt det. Så vi trodde att vi förmodligen inte skulle få byta dem då vi inte hade kvittot kvar, även om de helt klart var fel tillverkade. Tjejen som stod i kassan var ganska ung så hon var tvungen att ringa till sin chef, och när hon kom tillbaka sa hon att vi skulle få samma summa som vi betalade för kängorna tillgodo, dvs. vi fick den summan på ett kort så att vi antingen kunde köpa ett par nya skor eller vad vi nu ville köpa. Hur som helst så var det väldigt bra att vi fick tillbaka pengarna, för 1395:- är ju ingen liten summa direkt. Och mamma tackade tjejen flera gånger och sa att de har jätte bra service, vilket de verkligen har! Vi var helt inställda på att de inte skulle kunna göra något eftersom vi inte hade kvar kvittot, men förmodligen fick vi "tillbaka" pengarna för att skorna är fel tillverkade. Hon mätte dem t.o.m. och kunde ju då se själv att de skiljer några cm på skorna. Så vi var väldigt nöjda med att få pengarna "tillbaka", och när vi ändå var där så kollade vi efter nya kängor till mig eftersom jag inte hade några, och jag hittade faktiskt ett par nya skor. Jag visar dem i ett inlägg efter det här.

När vi hade betalat och skulle gå så kom Katja och hennes kompis dit, passande nog. Då åkte vi upp till andra våningen där vi åt en tidig middag (eftersom klockan var runt 15:00). Jag åt en panerad spättafilé och potatis med remouladsås. Efter att vi hade ätit så skulle de åka tillbaka till Slussen. Så jag och mamma följde med dem dit och såg till att de kom med rätt buss som gick till terminalen (& nu vet vi också vilken buss vi kan ta i framtiden när vi ska till terminalen om vi inte orkar gå, haha). Efter det åkte jag och mamma hem.

När vi hade kommit hem så låg jag i soffan, läste den nya Veckorevyn, såg på tv och sen gick jag faktiskt och la mig redan klockan 22:00. Så tidigt har jag inte gått och lagt mig på evigheter. Men jag var verkligen helt slut av att ha gått upp så tidigt + att jag inte hade sovit särskilt bra natten innan.❝The Suite Life Movie❞ - Trailer.


The Suite Life Movie” premieres Friday, March 25 @ 8PM ET/PT on Disney Channel.My Valentine's Gift: 1 Miranda Tatty bear. ♥

Titta vad mamma kom hem med till mig idag! ♥


Visst är den bara för söt?!

Mamma sa att den här nallen var den sista som fanns kvar inne på Åhléns.
Hon hade valt mellan den här och en annan som hade ett hjärta, men den valde hon alltså inte. Jag sa till henne att vissa av dessa Miranda Tatty nallar har ju för stora prydnader på sig, som faktiskt förstör själva nallen. Och då sa hon att den med hjärtat hade varit så, så då var det bra att hon inte tog den.
Jag har redan en annan vanlig Miranda Tatty nalle, dvs. en utan prydnad. Så min nya har sällskap! ♥Happy Valentine's Day! ♥


XOXO ♥ / Malin.Quote.

ACCORDING TO GREEK MYTHOLOGY, HUMANS WERE ORIGINALLY CREATED WITH 4 ARMS, 4 LEGS, A HEAD & 2 FACES. FEARING THEIR POWER, ZEUS SPLIT THEM INTO TWO SEPARATE PARTS, CONDEMNING THEM TO SPEND THEIR LIVES IN SEARCH OF THEIR OTHER HALVES.


The Last Song.

Jag har nyss kollat på filmen The Last Song för första gången.
Jag vet inte varför jag har väntat så länge med att kolla på den när jag har velat se den ända sen jag hörde talas om den. Men jag kan iallafall säga att väntan var värt det, för jag gillade verkligen filmen. ♥

Förutom att jag gillade filmen så gillade jag också Miley i den.
Och det säger jag inte bara för att jag gillar henne, utan för att hon spelade bra och jag tycker att hon därmed bevisar för alla att hon kan göra andra “vuxnare” roller än bara Hannah Montana. Det är säkert hur många som helst, kritiker och vanliga människor, som dragit den slutsatsen om henne. Och jag tycker att dem som har gjort det borde se filmen (& hennes roller i kommande filmer förstås) innan de drar den slutsatsen.

Hur som helst, se filmen om ni inte har gjort det. Den är sevärd och mer därtill. ♥


The Row video @ Mary-Kate's sovrum.


Den här videon för The Row är bl.a. inspelad i Mary-Kate's sovrum i Los Angeles.

Vilket betyder att vi får se hur hennes sovrum ser ut. Det är möjligt att de bytt ut möblerna för videon och att hon har andra möbler där inne egentligen, eller så är det exakt samma. Hur som helst så är det ju roligt att se.

Translation: This video for The Row is recorded in Mary-Kate's bedroom in Los Angeles. Which means that we get to see how her bedroom looks like. It's possible tha tthey've changed the furnitures for the video & that she have other furnitures in there otherwise or it's exactly the same. It's fun to see anyway.


Be thankful for all that you have. ♥

If you think you are unhappy…

If you think your salary is low…

If you think you don’t have many friends…

When you feel like giving up…

If you think you suffer in life, do you suffer as much as he does?

If you complain about your transport system…

If your society is unfair…

Enjoy life, how it is, and as it comes. There are always those who are worse off than we are.There are many things in your life that will catch your eye, but only a few will catch your heart… pursue those.

This post needs to circulate forever…


[SOURCE: KRISTENOBSESSED.TUMBLR.COM.]Happy birthday to my blog - 2 years today!


Idag fyller min blogg 2 år, så Grattis till den! ♥

2 år är egentligen ingenting med tanke på att jag har haft bloggar innan denna & om jag hade sparat dem så hade jag haft ett ännu längre arkiv bakom mig & det hade varit coolt att ha alla år sparade. Men samtidigt så är ju 2 år ändå 2 hela år & det är ju bättre än ingenting! Jag var dock mycket bättre på att uppdatera & att blogga överhuvudtaget det första året, dvs. 2009, än vad jag har varit det senaste året. Men förhoppningsvis kommer det att komma tillbaka. Med detta inlägg säger jag Grattis till min blogg på 2-årsdagen!Quote.Hello Kitty tandborste.


Mamma hittade den här Hello Kitty tandborsten i affären idag och köpte den till mig. ♥

Själva tandborsten är gjord för barn, men tandläkaren har sagt att jag ska ha en extra mjuk tandborste när jag borstar tänderna så den här passar faktiskt väldigt bra till mig. Jag hade såklart gillat den oavsett eftersom det är Hello Kitty, men det är ju extra bra att det är en tandborste jag också ska använda.Minnie anteckningsbok.


Mamma kom hem med den här anteckningsboken med Minnie idag.
Egentligen hade hon köpt den till sig själv men jag tyckte att den var så söt så jag fick den av henne. ♥
Jag tror att jag ska använda den som en dagbok när jag skrivit ut min nuvarande.2-Disc Diamond Edition - Skönheten & Odjuret.

Jag skrev ju här om att jag hade vunnit ett av prisen i Disney Channel's julkalender som de hade i december.
Och idag kom min vinst; En 2-Disc Diamond Edition av Skönheten & Odjuret!

Jag skrev ju i det andra inlägget att det måste vara något jag faktiskt vill ha som jag har vunnit, eftersom jag bara var med & tävlade de dagar då det fanns ett pris jag ville ha. Så jag blev väldigt glad när jag fick hem min vinst! Vi har Skönheten & Odjuret på video men den har vi haft ända sen jag var liten så den funkar tyvärr inte som den ska, både bilden & ljudet är förstört. Så därför var det väldigt lämpligt att jag fick en helt ny på dvd! Skönheten & Odjuret är också en av mina favoriter av alla Disney filmer som finns.


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0