Christmas list #2.

Click on “Translate” on the top of my blog in the menu to translate this list!

Vet du hur/var och med vilka du ska fira julafton i år?
Förmodligen hemma hos min mormor & morfar som jag alltid firar hos. De som jag brukar fira med är mamma, min mormor & morfar såklart, min lillebror, pappa, min moster, min kusin, min mosters sambo/kusins pappa & min morbror.
Vet du hur du ska fira nyår, isåfall hur? Nej, det vet jag inte. Jag är ingen fest-människa så jag brukar därför inte gå på någon nyårsfest direkt, så jag brukar oftast fira nyårsafton hemma.
Vad önskar du dig i julklapp? Jag har inte tänkt så långt än. Men några böcker, pengar, presentkort brukar jag alltid önska mig.
Brukar du stiga upp och åka på julotta på juldagsmorgonen eller har du gjort det förut? Ärligt talat vet jag inte ens vad julotta är för något så nej, det brukar jag inte göra & har inte gjort.
Har du börjat köpa julklappar ännu? Nej.
Vilken scen är bäst ur Kalles jul klockan 3 på julafton? Kalle Anka, Musse Pigg & Askungen.
Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar? Tyvärr brukar jag inte ha samma julkänsla som man hade när man var liten, så det saknar jag verkligen men jag antar att jag inte kommer känna så igen eftersom man bara blir äldre & äldre. Men jag älskar julen & brukar ha en bra julafton. De enda gångerna det varit mindre roligt är väl de gångerna jag haft oturen att vara sjuk. Jag kommer ihåg när vi firade jul i en stuga som vi fått hyra genom mammas förra jobb & då var både jag & min bror sjuka, men alla som vi brukar fira jul med kom dit & firade jul med oss så vi missade inte så mycket som tur var & jag orkade vara uppe hela dagen ändå som tur var, men min bror orkade inte det så det var nog mindre roligt för honom. Jag tror att vi har varit sjuka någon annan gång också men det minns jag inte hur det var.
Brukar du känna att det är skönt när julen är över? Nej, jag skulle vilja att julafton var längre än den var. Så jag brukar väl längta till nästa år, haha.
Vad är viktigast och minst viktigt på julbordet? Viktigast är janssons frestelse, lax & ägghalvor för min del. Minst viktigt är väl allt det som jag inte äter vilket är mer än halva julbordet men alla andra tycker nog att de sakerna är viktiga eftersom vi har dem.
Vilken julmustsort är godast? Apotekarnes är den vi brukar köpa hem, men Nygårdas (tror jag den heter?) går också bra.
Vilket glöggmärke är godast? Jag dricker inte glögg.
Har du firat jul utomlands någon gång? Nej, det har jag inte. Det skulle vara roligt att någon gång fira jul i New York eftersom de brukar ha så många juldekorationer & allt är större i USA som vi alla vet & det brukar ju faktiskt vara snö i NY så det skulle man inte behöva sakna. Men förutom att någon gång fira julen där så skulle det nog kännas konstigt att fira julen någon annan stans eftersom jag helst vill ha snö på julafton & det skulle bara kännas konstigt att vara på något varmt ställe under julen & det skulle vara ännu konstigare om det är något ställe som inte har så mycket juldekorationer osv. Jag älskar att åka utomlands men skulle nog inte välja att göra det under julen.
Vilken jullåt är den bästa, varför? Last christmas, för att jag lyssnar på den varje år & tröttnar inte.
Vilken julfilm är den bästa, varför? The Holiday, Love Actually & Snow Buddies, för att de är bra?!
Bästa julkalender? Jag brukar inte följa julkalenderna nu när jag har blivit äldre. Men Pelle Svanslös & Mysteriet på Greveholm var nog bäst.
Vilken artist tycker du är juligast av alla? Ingen aning.
Har du varit Lucia någon gång? Bara på dagis där alla fick vara lucia om de ville, men har aldrig varit det på riktigt.
Vad är ditt bästa råd för en bra jul? Det finns nog de som tycker annorlunda än mig om vad som är en bra jul. Men fira med de du vill fira med & gör det du vill så blir det nog en bra jul.
Slutligen: berätta om ett julminne som betyder mycket för dig... Alla jular när man var yngre & fortfarande kunde få julkänsla så mycket som man fick. Det saknar jag verkligen för ju äldre man blir desto mindre julkänsla verkar man tyvärr få. Buhuhu.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0