Resten av ditt liv - Timbuktu.Catch My Heart. ♥Beyoncé - 1 + 1.My new username!

Om ni är regelbundna besökare av min blogg så vet ni förmodligen att jag för någon vecka sen publicerade ett inlägg där jag ville ha hjälp med att välja ett nytt nickname till mig själv som jag kan använda på alla mina konton, d.v.s. min blogg, FacebookTwitter, YouTube o.s.v. Dock så valde jag inte något av de namn som jag föreslog eftersom det namnet som jag tänkte ta sen blev registrerat på Twitter av någon annan och då kunde jag inte ha det namnet.

Så då gick det någon dag innan jag kom på ett helt nytt nickname som jag kunde ha, nämligen:
MalinBelle

Detta är alltså alla adresser ni kan följa hädanefter:
http://www.MalinBelle.com
http://www.twitter.com/MalinBelle
http://www.facebook.com/MalinBelle
http://www.youtube.com/MalinBelle
http://www.twitch.tv/MalinBelle
http://www.pinterest.com/MalinBelle
http://celeborn.tumblr.com

(Som ni kan se har jag även bytt till .com istället för .se! Dock kommer adressen http://www.malyn.se att fungera i 1 år till tills den går ut & då kommer jag inte att förnya den. Jag kommer alltså att börja använda mig av adressen http://www.MalinBelle.com men den gamla kommer att fungera i 1 år till. Jag ser ingen anledning till att ta bort den när jag ändå har betalat för den så ni som är vana vid den kan fortsätta att skriva den adressen i 1 år till då ni får börja skriva den nya istället.)

Eftersom jag har ett nytt nickname som jag hädanefter kommer att använda mig av så är det inte mer än rätt att även min Facebook-sida också har det namnet. Så det skulle vara jätte snällt om ni kunde gå in på Facebook och “gilla” min sida! Klicka HÄR för att gilla min sida! Tack!


110823 - True Talent.


Kollade ni på True Talent nu ikväll?

Det gjorde jag (och mamma). Men mamma kollade nog mest för att få en skymt av mig och Martin i publiken, haha. Vi var ju nämligen där som jury/publik. Vi satt i åldergruppen 0-19 eftersom Martin inte är 20 ännu och de sa till oss att de som är 20 eller uppåt skulle gå över till den andra åldergruppen (för de var för få i den när vi skulle spela in & det måste ju såklart vara jämnt) men eftersom Martin är 19 så ville vi såklart inte sitta i olika publiker.

Vi visades i alla fall 3 gånger vad jag kunde se. Men mamma missade den första gången som vi visades, haha. Och i morgondagens avsnitt så kommer vi förmodligen att vara med igen eftersom de inte visade alla deltagare som vi hörde på inspelningen i dagens program, så då ska vi såklart kolla på programmet igen. Och jag kollar såklart inte på programmet för att vi själva har varit med i publiken/juryn (även om det kanske lät så på det här inlägget, haha!) utan för att det hittills verkar vara ett bra program.

Enligt mig så är det här programmet mycket bättre än vad Idol och andra liknande program är, just för att vi som är med i publiken/juryn inte har en aning om hur deltagarna ser ut när vi röstar på dem vilket gör att vi bara röstar utifrån om deras röst är bra eller dålig och det är också det som är meningen med programmet. Tyvärr är det ju faktiskt så att man får ett visst intryck av varje person som man ser och om man nu skulle få ett dåligt intryck av en viss person så skulle ju det kunna påverka en till att rösta nej bara för att man har fått ett dåligt intryck av personen, när man inte ens har hört personens sångröst. Så jag tycker verkligen att det är ett bra koncept med True Talent!

Och jag kan säga att varje deltagare som sjöng när vi var där i publiken/juryn hade ett otippat utseende sen när vi fick se hur deltagaren såg ut, eller det är i alla fall vad jag tyckte. Det är helt enkelt ett stort bevis på att man aldrig ska döma människor utifrån hur de ser ut!

I dagens program så var det den blonda unga tjejen som sjöng Bruno Mars - Grenade, den rödhåriga tjejen, den brunhåriga killen med skägg och den mörkhyade killen som vi fick höra på inspelningen, vilket alltså betyder att vi definitivt kommer att vara med i nästa avsnitt eftersom de inte visade alla 12 deltagare som vi fick rösta på. Den mörkhyade killen som sjöng Kings Of Leon - Sex On Fire fick vi alltså inte se på inspelningen eftersom vi inte röstade ja på honom. Om jag hade fått gissa så hade jag trott att han var en kille i 20-årsåldern (vilket han var) med en rockig stil (vilket han inte hade av vad jag kunde se), så det var roligt att få se hur han såg ut även om vi tyvärr inte röstade vidare honom. Men nu när man fick se honom i programmet såhär så håller jag faktiskt med Pernilla om att han borde valt en annan låt, för i så fall kanske vi hade röstat vidare honom.

Om ni vill kolla på kvällens avsnitt men missade det så kan ni kolla på det på TV3 Play!EW: Special Collector's Double Issue - Harry Potter.


Idag fick jag hem dessa två tidningar.

Jag frågade mammas kusin Henri som bor i USA om han kunde köpa specialnumret av Entertainment Weekly eftersom det skulle vara hela 50 sidor om Harry Potter(tidningen till vänster), och det kunde han. Nu har han varit snäll och även köpt April-numret av EW där det också stod lite om Harry Potter + att han skickat dem från USA. Han hade också skrivit på en lapp att om jag vill ha fler tidningar från USA så är det bara att säga till. Så jag ska definitivt skriva ett mail till honom och tacka!

Han kunde ha tagit med sig tidningarna till Finland när han ska dit, eftersom han kommer träffa min mormor och morfar där för då hade dem ju bara kunnat ta med sig tidningarna hem till mig. Men han hade tydligen sagt till Katja (mammas andra kusin) att han skulle skicka dem till mig istället, haha. SÅ snällt!Min nya kalender.

I lördags köpte jag en ny kalender till mig själv eftersom min gamla Hello Kitty kalender är slut.
Nu när skolan har börjat så måste jag ha en kalender för att hålla koll på alla inlämningar osv.

Såhär ser min nya kalender ut efter att jag fixade en ny framsida till den.

Det är en plastficka längst fram som gör det möjligt att byta och fixa framsidor som man själv vill och först tänkte jag såklart ha Hello Kitty på framsidan men sen hittade jag denna söta Charmmy Kitty som konstigt nog är Hello Kittys katt (så det är en katt som har en katt alltså).

De randiga och prickiga bilderna är egentligen samma bild och det är den som är original framsidan när man köper kalendern, men nu har jag flyttat den till baksidan och det är den prickiga svarta bilden som jag har som baksida.

Och inuti kalendern så står det Malin bakom framsidan tillsammans med mina kontaktuppgifter på sidan bredvid. Egentligen skulle jag ha Malin skrivet på framsidan men pappret som jag skrev ut med bilden och namnet blev alldeles för stort för framsidan så namnet fick inte plats, så därför satte jag det som det sitter nu istället.The Crown Princess Couple is expecting a child.


Printscreen från Hovets hemsida.

GRATTIS TILL VICTORIA & DANIEL!
Jag har faktiskt bara blivit mer och mer intresserad av våra kungligheter efter Victoria och Daniels bröllop förra året och även William och Kates bröllop i år. Så det kommer bli roligt att se vår blivande prins eller prinsessa växa upp efter födseln i mars 2012!Jag, Elin, Celeborn & Sammy - © Elin.


Titta vilken fin teckning Elin har ritat till mig! ♥

För några veckor sen när jag var hemma hos henne så frågade jag om hon kunde rita mig som mangafigur, och igår blev jag taggad i den här bilden på Facebook så nu har hon alltså ritat oss med våra bebisar! Dvs. mig och Elin med våra katter Celeborn och Sammy! ♥
Det roliga är ju att katterna ser ut precis som Celeborn och Sammy, fast i tecknat format. Och hon har ritat mina glasögon, mitt armband som jag alltid har på mig och mitt vita Hello Kitty linne! Så jag såg direkt att det skulle föreställa oss med våra katter. Och det bästa av allt är såklart att jag ska få bilden som hon har ritat, så jag ska fixa en ram till den sen när jag har fått den och sätta upp den någonstans i mitt rum. ♥Quote.

FEED YOUR DREAMS AND STARVE YOUR FEARS.


Lena Katina - Never Forget.Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked.


Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked har premiär den 25 december här i Sverige.


110802 - True Talent.110801 - Jury in ❝True Talent❞ tomorrow.


Om ni brukar kolla på TV3 så har ni förmodligen sett reklamen om det nya programmet “True Talent” som har premiär i höst, närmare bestämt den 23 augusti klockan 20:00? Det känns som att reklamen om programmet går i varje reklampaus just nu.

Hur som helst så ska jag och Martin vara med i juryn i en av inspelningarna imorgon, mellan klockan 15:00-19:00. Vi är alltså med i programmet och röstar på vilka deltagare som går vidare.

Enligt Malou som jobbar med programmet så går det till såhär: “Det kommer gå till så att en efter en kommer trippa in på scenen. Där finns tre stora läktare (podium) som snurrar, men dom snurrar ENDAST om tillräckligt med folk i publiken röstar vidare den som sjunger. Publiken aka juryn får alltså inte se personen dom röstar på, man är helt anonym!

Vi i juryn får alltså inte se deltagarna som sjunger utan vi kommer endast att höra när de sjunger.
Meningen med det är att vi endast ska bedöma deras röster och hur de sjunger och inget annat.

Det ska hur som helst bli spännande och roligt att höra deltagarna sjunga imorgon och jag hoppas att vi får höra flera bra talanger!My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0