❝Hjälp, jag vill ha större bröst!❞

Jag tittar just nu på en dokumentär om bröst-operationer. Det är Louise Roe från “The City(en mode-journalist) som är programledaren i dokumentären eller vad man ska säga.

Hon träffar några tjejer som både har gjort och ska göra bröst-operationer. Och hittills har man fått se två tjejer opereras. Ena tjejen blev opererad med någon sorts spruta, och då sprutade de alltså in något i brösten och formade brösten medans de sprutade in vad-det-nu-var. Och det var faktiskt inte så äckligt att kolla på. Men nyss när den andra tjejen opererades så fick man verkligen se hur en riktig operation går till och det var mycket blod och de skar upp nästan hela bröstet, och det såg verkligen för äckligt ut. Louise blev mer eller mindre svimfärdig och yr av att se det så hon var tvungen att sätta sig ner (hon ville se hur operationen gick till osv). Det skulle nog jag också ha blivit med tanke på hur jag reagerade när jag bara satt här i soffan och kollade på tv'n.

Fy, jag skulle aldrig kunna göra en bröst-operation efter att ha sett det här. Jag har aldrig velat göra en, men jag bara påpekar nu att jag aldrig skulle kunna göra en heller. Det finns nog ingen operation som jag skulle vilja göra frivilligt om det inte gällde liv och död. Jag är alldeles för rädd för att något skulle kunna gå fel och så får man leva med det felet i hela sitt liv, plus att jag inte vill eller kan lägga ner pengar på en operation heller för den delen. Så skönhetsoperationer är verkligen ingenting för mig.

Vad tycker ni, skulle ni kunna göra någon slags skönhetsoperation?