100930 - Torsdag.

Jag är så himla frustrerad, ledsen, stressad och irriterad just nu. Jag sitter här med ett hemprov som ska in vid midnatt imorgon och jag måste ju skriva klart det innan imorgon för att slippa sitta imorgon kväll och skriva det. För som ni säkert förstår så vill jag ju ha en fredagskväll utan att plugga. Men som det ser ut nu så kommer det inte att bli så... Jag sitter här och fattar seriöst ingenting, och jag hittar inte heller svaren på frågorna i boken så jag sitter här och stressar upp mig ännu mer över att jag inte kommer hinna klart. Om jag visste att jag skulle få såna här problem med det här dumma hemprovet så hade jag såklart börjat med det och gjort klart det för längesen, men jag trodde ju att det här skulle vara som de uppsatser vi haft innan, bara det att det här är ett hemprov. Men nej, självklart är det mycket svårare bara för att jag sitter här nu dagen innan och ska skriva klart det.
Till alla er som gjort/gör likadant och även till mig själv: Gör klart alla läxor/uppsatser/whatever i god tid(!) istället för att sitta med det dagen innan och sen köra fast såhär som jag har gjort nu.
Fast jag har inte bara kört fast, för det här går ju bara rent åt helvete. Jag har svarat på en enda fråga av sju frågor. Och jag hittar ju som sagt inte svaren på resten av frågorna och jag måste gå upp klockan 07:15 imorgon om jag ska kunna gå på matte-lektionen.

Jag har själv förstått att det bästa vore att lugna ner mig och inse att jag inte fixar det här själv, och istället gå på matte-lektionen imorgon men istället för att räkna matte låta min lärare hjälpa mig med det här hemprovet.
Jag borde egentligen ha gått på hennes svenska-lektion idag som hon hade och låtit henne hjälpa mig att plugga inför provet vi ska ha (det är hon själv som har erbjudit sig att hjälpa mig med historian!), men dum som jag är så gjorde jag ju inte det. Istället hämtade jag ut historia-boken jag reserverat på biblioteket, och försökte svara på alla instuderingsfrågor till provet hemma. Men jag misstänker att min historia-lärare skrivit helt fel sidor till instuderingsfrågorna för jag hittar inte något av svaren på de sidorna...

Men hur som helst så är provet inte min största oro just nu, och istället för matte-lektionen som jag egentligen ska ha imorgon så får jag väl ta och räkna all matte som jag har missat hemma under helgen, och istället be min lärare hjälpa mig med det här hemprovet. Jag tror inte att mamma kan hjälpa mig mer än vad min lärare kan så det bästa är väl som sagt att åka dit men istället för att räkna matte fixa det här dumma hemprovet. Jag har t.o.m gråtit över det här för en stund sen så jag fattar ju själv att det här inte går för jag kommer ju ingenstans.
Så nu ska jag skriva ut frågorna till hemprovet + det lilla jag skrivit hittills, så att min lärare kan hjälpa mig imorgon. Jag tror knappast hon säger att hon inte kan hjälpa mig när jag förklarar läget för henne. Matten känner jag mig ändå ganska säker på när jag väl läst igenom förklaringarna i boken så det kan jag ju som sagt göra hemma och det måste jag också för jag skulle egentligen bli klar med hela kapitel 5 imorgon men det är jag inte.

Förutom att ha mått dåligt över det här så har jag iallafall gjort en rolig sak under kvällen och det var att kolla på Kenza & Tyra Show. Som jag misstänkte så verkar det bli ett roligt och bra program. Så det ska bli roligt att fortsätta följa det varje torsdag nu framöver.

Nu ska jag skriva ut papprena, sen ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på tv tills jag ska sova, och lugna ner mig och inse att jag inte kan göra något mer just nu. Såhär kan det bli om man skjuter upp saker, och jag har ju ändå gjort det lilla jag kunnat, och nu får jag helt enkelt bita i det sura äpplet och räkna all matte jag missat under helgen. Hoppas att ni haft en bättre kväll än vad jag har haft... Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0