100927 - Måndag.

Sitter och lyssnar på Peter Jöbacks senaste album "East Side Stories" som faktiskt släpptes förra året men jag har inte lyssnat på det förrän nu. Men jag kan ju låtsas att jag har dragit ut på det och att jag också vetat om albumet(!) så låter det bättre. Peter är iallafall en stor musikgud för mig och jag har varit på fler än en av hans konserter. Han är lätt den bästa manliga artisten i hela Sverige. ♥

Förutom att lyssna igenom hans album så har jag just skickat in min Historia-uppsats. Hoppas att jag blir godkänd på den för jag tyckte att själva förklaringen på hur man skulle skriva var lite luddig, men det är väl bara att hoppas på det bästa.
Innan fredag måste jag skriva ett hemprov och sen skicka in det innan dess också (+ att jag måste bli klar med kapitel 5 i matten också eftersom jag ska ha prov i det på fredag).
Och sen nästa torsdag så har vi salprov (dvs. att vi måste komma till skolan & göra det) så det måste jag börja plugga till den här veckan. Och det är inte bara en grej vi ska ha prov på heller, utan Sveriges demokratisering och sen tre ism:er. Jag längtar redan tills provet (not!). Jag minns när jag hade historia-prov i Täby när jag gick där, och det gick aldrig något vidare. Så jag får hoppas på det bästa när det gäller det provet också. Sen är det en ganska dum dag för mig också, eftersom det är marknad där Angelica och pappa bor och jag hade ju inte tänkt komma dit allt för sent men eftersom provet är klockan 15:00 och är beräknat att ta en timme så kommer jag inte kunna komma dit förrän klockan 17:00 och då lär det ju redan vara fullt med folk på gatorna där och det var ju just det jag ville slippa för jag blir bara irriterad när det är fullt med människor och man inte kan ta sig fram någonstans. Men det är väl bara att suck it up.
Det känns som att det kommer bli två veckor fyllda med plugg med andra ord. Skriva hemprovet är väl dock inga problem för det är som att skriva en uppsats, och att räkna klart kapitel 5 ska jag väl också hinna med eftersom jag har 2 lektioner i skolan på mig + att jag kan räkna resten hemma om jag inte skulle hinna klart. Men jag måste verkligen ta och plugga till provet vi ska ha nästa vecka, typ redan imorgon. Jag har verkligen haft problem förut med att skriva prov då jag redan har glömt bort allt jag läst även om jag har läst på som en galning. Så jag är lite rädd för att det ska hända igen och därför gör jag ju bäst i att börja läsa på så långt före som möjligt. Men det ska nog gå bra (hoppas jag).

Nu ska jag gå och kolla lite på tv innan jag måste gå och lägga mig. Jag ska ju upp tidigt imorgon eftersom jag har matte i skolan. Så godnatt och hejdå!Maria - fashionstars ☆ | 2010-09-29 @ 09:43:57 | | http://fashionstars.blogg.se/

man får hoppas att någon lägger upp hela avsnittet :)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0