100917 - Fredag.

Idag har jag varit igång ända sen jag gick upp känns det som. Gick för en gångs skull upp i tid, la mig bara i sängen i 10 min efter att jag hade stängt av klockan men sen gick jag minsann upp.
Så jag har sen dess varit i skolan, åkt hem, varit hemma i en halvtimme innan jag tog bussen ner till "stan" med mamma.
När vi hade kommit till stationen så köpte Mamma pommes frites till lunch till mig, och sen gick vi till banken för att sätta in pengarna jag fick när jag fyllde år. Sen gick vi till frisören där jag klippte mig. Och tjejen som klippte mig var verkligen försiktig av sig. Jag kände inte ens när hon klippte i mitt hår. Jag bara satt där som en katt och spann ungefär. Det är så det ska vara hos en frisör, man ska bli ompysslad. Den tjejen som klippte mig nu sa t.o.m från början att jag får säga till om det gör ont innan hon skulle börja borsta mitt hår, och det borde ju alla frisörer göra istället för att bara slita i alla stackars hår medans man själv får sitta där och lida.

Efter att jag hade klippt mig så gick vi och kollade inne på Åhléns, Kappahl, Lindex och sen gick vi tillbaka till Åhléns och köpte en höstjacka och ett par leggings. Det blev varken jag eller min plånbok så glada över eftersom jag är så snål, haha. Jag har pengar så det räcker och blir över men ändå klagar jag över att jag inte har råd med saker, haha, men det är bara för att jag vill spara pengar och inte "slösa" bort dem på saker som jag egentligen inte behöver. Och då blir det att jag aldrig köper något istället. Men sen måste jag ju också inse att jag måste köpa saker som jag faktiskt behöver och inte vara alldeles för snål i såna tillfällen. En höstjacka i bra kvalité håller ju i flera år så jag behöver ju knappast köpa en ny jacka nästa år t.ex. så då lönar det ju sig.

Efter att vi var klara på Åhléns så gick vi hem och jag hann inte ens gå på toaletten innan min mobil ringde. Men eftersom jag satt på toa så hann jag inte svara. Men det var pappa som ringde och jag ringde upp honom direkt efteråt. Han frågade mig om jag skulle göra något imorgon och om jag ville äta på restaurang med honom då, men jag sa att jag hellre ville vara hemma och göra mat själv. Or not! Såklart man hellre vill äta på restaurang.
Martin är tydligen hemma hos en barndomskompis till oss så det blir bara pappa och jag. Han skulle ringa mig imorgon innan han hämtar mig. Varför vi ska äta på restaurang är för att jag fyllt år och pappa hade sagt det till mamma som sa det till mig. Sen så var pappa upptagen dagen innan min födelsedag så då gick det ju inte, och inte förra helgen heller tydligen, men det blir ju iallafall av nu imorgon. Mys!

Nu ska jag gå och sätta mig tillrätta i soffan innan Camp Rock 2 börjar.
Frågan är vad jag ska äta eftersom jag inte ens har hunnit laga eller ens tänka på att laga någon mat ännu. Och jag kan inte laga mat under filmen heller eftersom den vad jag vet inte har någon paus. Men jag ska kanske ta och beställa en pizza. Får se om mamma sponsrar en pizza till mig eller om jag får hosta upp pengar till den själv, haha. Men nu ska jag minsann placera mig i vardagsrummet så ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0