100911 - Lördag.

Hej!
Jag har inte skrivit något dagboks-inlägg sen i måndags, men jag har inte haft lust helt enkelt. Jag kommer väl bättra mig förr eller senare, tror jag. Ibland orkar man helt enkelt inte skriva något.

Jag har hur som helst varit i skolan i tisdags, onsdags och fredags. Och i fredags, eller igår, så fick jag reda på att en kille i min "klass" bor granne med mig så då kunde jag ju tigga skjuts hem av honom. Vilket passade mig utmärkt.
Sen igår när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Jag laddade först ner en massa saker till mitt The Sims 3-spel men sen när jag skulle spela det så fattade jag inte hur man skulle få in grejerna till spelet om ni förstår vad jag menar. Men förhoppningsvis vet min kusin hur man gör så jag ska fråga henne om det nästa gång jag pratar med henne. Men jag spelade spelet ändå och spelade i några timmar t.o.m, men sen hände samma sak som förra gången när jag spelade det. Helt plötsligt bestämmer sig datorn för att frysa hela skärmen och man kan inte heller få någon som helst kontakt med datorn, så det ända som kvarstår är att stänga av strömbrytaren till datorn och sen sätta på den igen så att datorn stängs av så man kan starta den igen. Vilket såklart gör att allt man har spelat har försvunnit. Och det är ju väldigt irriterande. Jag fattar inte varför datorn gör så heller när jag inte har något annat program igång och datorn jag har ska ju också föreställa en bra dator så jag förstår inte vad den har för problem.

Sen vid klockan 21:00 igår så såg jag på första Pirates of the Caribbean-filmen som gick på TV4. Och efter det gick jag och la mig. Jag blir helt slut efter att ha gått upp klockan 07:30 tisdagar och fredagar. Men konstigt nog så kunde jag knappt sova på hela natten. Det blev så förra veckan också fast att jag var trött och ville sova. Skumt!

Nu ska jag snart gå och möta Angelica vid busshållsplatsen. Vi ska gå och handla också för jag måste köpa Creme Fraiche. Ska ha det till pastan jag gjorde igår. Använde bara en creme fraiche när man egentligen ska ha två. Så om jag skulle äta pastan utan att köpa en till creme fraiche så skulle det ju bli ganska torrt och det är ju inte särskilt gott.
Vad vi ska göra vet jag inte, för det har vi inte bestämt. Men jag antar att vi kommer hamna framför tv'n och se på någon film eller något. Det brukar ju bli så iallafall. Men det är nice så jag klagar inte. Får se om jag köper chips i affären eller om jag nöjer mig med popcorn som vi har hemma. Så att vi kan lyxa till det lite extra!

Nu är det bäst att jag avslutar här för jag måste få på mig strumpor och skor och gå och möta Angelica så att hon inte behöver stå där själv i mörkret. Nu kommer det nog bli jag som får vänta på henne ett tag men det gör inget för jag tänkte ändå prata med min bror i telefon medans. Jag brukar alltid ringa honom när jag ska gå någonstans om det är mörkt ute och tvinga honom att prata med mig. Men nu måste jag gå så att jag hinner dit och det inte blir hon som får vänta på mig. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0