101019 - Måndag/Veterinären igen.

Hej!
Imorse gick mamma och lämnade Celeborn hos veterinären. Jag kunde ju inte följa med dit eftersom jag hade skola och gick hemifrån 45 minuter innan mamma ens skulle vara där. Hon gick iallafall dit direkt när de öppnade vid klockan 09:00 och vi hämtade honom inte förrän runt klockan 17:00, alltså fick han tillbringa hela dagen hos veterinären. Det kan ju inte ha varit allt för roligt för honom med tanke på att han är så rädd av sig. Stackarn.

Vi var ju hos veterinären med honom förra måndagen och då fick han två olika sorters mediciner + att de undersökte honom, men medicinerna har inte hjälpt eftersom han fortfarande gick runt och kissade blod efter helgen och om medicinerna hade hjälpt så skulle han ha varit bättre i onsdags/torsdags enligt veterinären. Så det var bara för oss att ringa dit igår och berätta att han inte hade blivit bättre, och sen skulle jag gå dit efter han hade kissat så att de kunde ta prover på hans kiss. Men det lilla som jag fick ihop var inte ens kiss utan endast blod + att det inte var tillräckligt mycket för att de skulle kunna ta prover på det, så då sa de till mig igår när jag var där att vi skulle komma dit och lämna honom idag så att de får ha kvar honom där och kan "vätska upp honom" (dvs. låta han dricka) och sen ta prover på det och se vad som är fel.

Så han var ju som sagt där hela dagen idag, och så ringde de och frågade en timme innan vi fick komma och hämta honom om de fick ta blodprov på honom också (anledningen till det är för att jag varit dum & inte försäkrat honom än & då vill de såklart veta om vi kan betala den summan det blir innan de gör något). Men det fick de ju såklart, för vi vill ju såklart veta vad det är för fel på honom så att han kan bli frisk. Sen sa de också att vi kunde komma dit direkt eftersom vi ändå ska hämta honom så vi gick dit efter att de hade lagt på, och så fick vi sitta där och vänta ett tag.

Sen fick jag smaka på det sura äpplet och betala för hela veterinärbesöket. Och det var inte direkt lika billigt som medicinen som jag fick betala för förra veckan så det var helt klart surt att ta från mina sparade pengar. Men vad ska man göra när ens djur blir sjuka? För mig så är min katt Celeborn min bebis (som jag ofta säger) och finns det något man inte gör när ens barn blir sjuka? Nej, man gör allt för att de ska må bättre igen såklart. Och det är något man också får göra när ens djur blir sjuka, och om man inte har något hjärta och inte tänker göra något när ens djur blir sjuka så ska man inte heller ha något djur.

Hur som helst så fick vi ett recept med medicin som mamma ska hämta ut imorgon. De hade redan gett honom medicin för idag när han var där så vi slapp på till apoteket på kvällen och hämta ut medicinen. Det höll redan på att bli mörkt när vi gick hem med honom och sen började det spöregna också när vi hade kommit hem. Och en läskig sak som hände när mamma öppnade dörren nere i porten var att helt plötsligt hoppade Celeborn ut ur sin box och sprang upp för alla trappor och jag och mamma hann inte ens reagera. Så antagligen hade inte veterinären stängt dörren till boxen ordentligt för om den hade varit stängd så hade han inte kunnat ta sig ut själv. Så det var en väldigt läskig sak med tanke på vad som hade kunnat hända om "dörren" till boxen hade öppnats när vi gick över motorvägen. Usch! Så det var verkligen tur att det hände när vi hade kommit in i porten så att han var säker och inte kunde skada sig på något sätt. Och när jag hade gått upp för trapporna och tog upp honom i famnen så dunkade hans hjärta jätte fort så han blev antagligen lika chockad som vi blev och så blev han såklart rädd.

Jag såg inget spår från blodprovet de tog på honom förrän någon timme sen. Då såg jag att de hade rakat av lite päls på ena underarmen och det var fortfarande lite rött där. Då led mitt lilla bebis-hjärta. (& bebis=Celeborn såklart!) Min älskade lilla bebis. ♥
Nu får jag se till att försäkra honom så fort som möjligt om det blir så att han måste till veterinären igen. Jag hoppas ju såklart att han håller sig frisk hädanefter så att vi inte behöver gå dit med honom igen, men eftersom vi var på djursjukhuset med honom förra året och nu varit med honom hos veterinären 2 gånger inom 2 veckor så kan man ju inte vara säker på att han inte blir sjuk igen. Det är ju också liknande problem som han har haft så det verkar ju som att det är något som kan komma tillbaka. Men jag hoppas att han slipper bli sjuk något mer nu och håller sig frisk istället! ♥

Nu måste jag gå och sova bums. Som tur är så ska jag inte upp lika tidigt imorgon så jag får väl några extra timmar sömn om jag kan somna. Jag vaknade flera gånger inatt nämligen och det kändes precis som att jag hade somnat in när klockan ringde, precis som det brukar kännas när man knappt sovit eller sovit dåligt under natten.
Jag orkar inte skriva något mer nu eftersom jag måste sova, men förutom det så har jag ändå inte tänkt på något annat än Celeborn idag. Jag skulle ha pluggat men det blev ingenting av med det, så jag får ta igen det imorgon. Nu är det bara tre dagar kvar av den här veckan och det är även sista veckan av den här perioden, dvs. sista veckan att göra klart matten och historian. Och på fredag ska jag ha nationella provet i matten. Wish me luck! Men NU ska jag verkligen gå och sova så godnatt!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0