101014 - Torsdag.

Jag höll på att blåsa iväg idag. Kunde knappt gå hem från bussen för jag fick ta i för att ens komma framåt, så mycket blåste det! Sen började det också hagla precis efter att jag hade kommit in. Mysigt väder!

Den första snön har kommit i Sverige också, och Aftonbladet försöker lura oss att det inte kommer att bli samma snökaos nu i vinter. Yeah, right... Det blir alltid samma kaos varje år när snön kommer, som att de på allvar tror att snön inte ska komma det året eftersom de aldrig är beredda? Jag har en nyhet för er SL: Vi bor i Sverige, där det blir kallt på vintern och det kommer snö! Som tur är så bor jag ändå ganska centralt även om jag fortfarande bor utanför Stockholm, men med centralt menar jag att jag inte bor ute i skogen och alltså brukar det inte vara så många bussar som krånglar för just mig, men det är ändå samma visa för alla stackare som just bor ute i skogen där det inte heller går lika många bussar lika ofta. Och ibland brukar jag också ha oturen att drabbas av SL på vintern och det SUGER. Efter så många år som bussar har funnits så borde de ju ha lärt sig eller vad tycker ni?
Jag minns förrförra året då det var ett helt äventyr att ta sig från våran lägenhet fram till busshållsplatsen för att det var så mycket snö så jag knappt kom fram, men sen när jag väl kommer fram till busshållsplatsen så fick jag reda på att det inte skulle gå någon enda buss den dagen för de kunde inte komma fram pga all snö, då blev jag ju lite irriterad när jag fick gå igenom hela äventyret igen när jag skulle gå tillbaka hem. Och jag lovar er, jag blev helt slut efter det, så jobbigt var det att ta sig fram i all snö.
Aja, vi får iallafall hoppas på att det inte blir lika kallt som förra vintern nu i år. För det var verkligen för kallt förra vintern! Men det har tyvärr stått i tidningen att det ska bli den kallaste vintern på tusen år i år, men det hoppas jag verkligen inte.

Förutom att hålla på att blåsa iväg och skaka som ett asplöv för att jag frös så mycket när jag väntade på bussen, så har jag varit i skolan sen klockan 09:00 till klockan 14:00 då jag åkte hem. Så jag var där ett tag. Har aldrig varit där så länge förut någon gång. Men jag var tvungen att få hjälp med en historia-uppsats som min lärare hade lovat att hjälpa mig med, så det var det jag sysslade med. Och sen satt jag också i skolan och skrev ner uppsatsen. Det lilla som är kvar på den ska jag fixa hemma, men det har jag inte orkat göra idag så det får jag göra imorgon.

Nu ska jag stänga av datorn och gå och kolla lite på tv innan jag ska sova. Jag borde egentligen sova för jag var så jävla trött imorse, men som vanligt så vill jag inte sova även fast jag borde. Jag får ta igen det imorgon natt istället. Men nu ska jag gå. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0