101010.


Idag är det den 10/10-10, 10/10/10, 101010 eller hur man nu vill skriva det.
Hur som helst så är det ett väldigt coolt datum eftersom det bara inträffar en enda gång och vi får vara med om det! Det är bara två såna här tillfällen kvar också (den 11/11-11 & den 12/12-12), så det gäller att uppmärksamma dem innan de har rusat förbi.

Jag vet att det är många som valt att gifta sig på såna här dagar under tidigare år, 07/07/07 var t.ex. ett år då det var extra många bröllop inbokade under den dagen. Och jag håller med om att det vore coolt att ha gift sig på en sån speciell dag! "Tyvärr" känner jag inte att jag har åldern inne för att gifta mig + att jag inte ens har någon pojkvän till att börja med, haha, så jag paxar inte något av de två sista datumen som finns kvar. Men det är verkligen ett tips till er som planerar att gifta er snart och kan tänka er att gifta er på vintern!

Nästa år och året därpå då de andra datumen inträffar (11/11-11 & 12/12-12) så ska jag försöka göra något roligt så att jag minns de datumen extra mycket.
Nu idag har jag inte gjort något speciellt. Jag fick reda på en "nyhet" som kanske inte ens kommer att inträffa, men det är också mycket möjligt att det kommer att göra det, hur som helst så kommer jag att få reda på hur det blir någon gång inom den närmaste framtiden tror jag... Jag skulle också tagit tag i röran på mitt golv och städa undan det men det blev inte av. Istället har jag bara suttit och latat mig framför datorn. Sen har jag gjort middag och hämtat tvätten i tvättstugan med mamma. Nu ska jag gå och duscha, och sen ska jag kanske poppa popcorn och sätta mig framför tv'n. Kolla på tv ska jag göra iallafall. Sen måste jag bädda min säng innan jag ska sova också och helst innan jag är trött och bara vill sova (som jag brukar vara osmart nog att vänta till). Men nu ska jag styra stegen mot duschen så att jag hinner se på tv innan jag borde gå och sova. Ciao!