101003 - Söndag/Helgen.

LÖRDAG;
Jag pluggade i princip under hela lördagen. Blev väckt av mamma och gick upp efter klockan 14:00, drack ett glas oboy till frukost, och sen satte jag mig i köket och fick hjälp av mamma med de två sista frågorna på hemprovet.
Och efter det så letade jag upp alla svaren till instuderingsfrågorna inför salsprovet torsdag. Det var dock några frågor som jag inte hittade svaren på varken i boken eller när jag googlade senare under kvällen/natten, men jag får väl hoppas att just de frågorna inte kommer på provet. Hur som helst så satt jag vid köksbordet och höll på med det där till nästan klockan 19:00. Så jag pluggade i mer än 3 timmar.

Efter det satte jag mig vid datorn en stund innan jag gjorde iordning middag. Efter det åt jag chipsen som var kvar sen fredagen och kollade lite på tv. Och efter det satte jag mig igen framför datorn och läste bloggar osv, catchade up med det jag hade missat under dagen kan man väl säga, haha. Och sen senare under kvällen så skrev jag ner allt jag pluggat, dvs svaren på frågorna till hemprovet + svaren på alla instuderingsfrågor till salsprovet.

Och det var min lördag!

Jag sa till Martin idag/söndag att jag behöver helg från min helg, eftersom jag satt och pluggade hela dagen igår och inte hade tid att göra något annat. Och inte känns det bättre när jag vet att jag måste plugga varje dag fram till på torsdag salsprovet är. Och inte nog med att jag måste plugga historia varje dag fram till dess, jag måste också plugga matte eftersom jag måste bli klar med det sista kapitlet jag håller på med nu så fort som möjligt så att jag hinner repetera alla kapitel innan jag måste börja öva på nationella proven och sen slutligen göra nationella provet. Jag måste hinna med de tre "momenten" innan den här perioden slutar eftersom jag förväntas bli klar med matten nu. Och vecka 42 är sista veckan av den här perioden och då ska jag ju göra nationella provet och även vara klar med det andra innan såklart. Så det är ju inte så lång tid kvar! Vilket betyder att jag som sagt måste bli klar med det här kapitlet så fort som möjligt. Men det är väl bara att suck it up och plugga på, och sen kan jag chilla igen efteråt när jag är klar med både historian och matten.
Och när jag är klar med matten så ska jag fira också! Hur jag ska fira vet jag inte men på något sätt ska jag fira för det är en stor grej för mig som haft så mycket problem med det.


SÖNDAG
;
Idag så blev jag väckt av mamma lite innan klockan 12:00, eftersom jag var tvungen att gå upp och klä på mig och äta frukost. Fast någon frukost blev det inte riktigt, utan bara ett glas oboy medans jag hann sitta en stund i vardagsrummet med min laptop. Och sen kom pappa och Martin hit. Min morbror Markus skulle nämligen få en säng av oss som bara står och tar upp plats i det lilla rummet där jag hade mitt rum förut, så pappa och Martin kom hit för att bära ner den och sen åkte vi in till stan med dem för att lämna sängen och samtidigt se Markus nya lägenhet som vi inte hade sett innan.

Sen var vi tvungna att åka in till stan i bara 80 km/h på motorvägen eftersom vi hade sängen på ett släp, och Martin höll på att bli galen för att det tog så lång tid att åka, haha. När vi var halvvägs med släpet så hade vi ju redan varit inne i stan för längesen om vi inte hade haft släp, mer eller mindre.

Markus lägenhet var fin hur som helst, och det var en grym utsikt eftersom han bodde högst upp och även hade lägenheten på en bra sida av huset, men jag tyckte inte att själva utsikten var så fin även om det var en bra utsikt, om ni förstår hur jag menar. Det hade däremot varit en väldigt fin utsikt om det hade varit över havet som låg en bit därifrån, men man kan väl inte få allt antar jag.

När vi gick till bilen som pappa fick parkera en bit ifrån lägenheten då det inte fanns någon plats för släpet i närheten, så såg vi en rosa moppe som jag också tog kort på. Det var pappa som såg den först och sa att den skulle jag kunna ha, haha.

Jag och mamma kom väl hem runt klockan 17:30, och då hade vi också varit och handlat lite innan. Köpte en ugnspizza eftersom jag inte orkade laga mat idag och ville ha pizza. Dumt nog så råkade jag ha den inne lite för länge så den blev lite bränd men den var god ändå.

Just nu sitter jag och kollar på Irene Huss - Guldkalven. Tuva Nuvotny är med i just den här filmen också. Hon är en av de få svenska skådespelare jag gillar. Jag är inget fan av varken svenska filmer eller svenska skådespelare annars direkt. Gillar bara några få svenska filmer/skådespelare.

Eftersom det är paus just nu så ska jag gå och hämta de goda popcornen med cheese-smak som jag köpte när vi handlade, och sen fortsätta kolla på filmen. Jag har kollat lite halvt på filmen hittills, eftersom jag varit "upptagen" med datorn. Men nu ska jag ägna all min uppmärksamhet åt filmen istället. Så hejdå!Evelina | 2010-10-04 @ 20:02:54 | | http://evelinasigetty.blogg.se/

Aw tack söta du! Helt sjukt du är den 5e somskriver det idag, men jag tar det som en komplimang :DREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0