101001 - Fredag.

Godkväll.
Imorse vaknade jag innan väckarklockan ringde, hela 45 min innan, alltså klockan 06:30. Sen var jag duktig och gick upp och stängde av klockan när den ringde och gjorde det man inte ska göra; gick och la mig i sängen igen. Sen vaknade jag med ett ryck klockan 08:08 och fick slänga på mig kläder och sen gå ut till bussen direkt. Misstänkte att jag hade missat den för det kändes som jag fick stå där ett tag, men sen kom den efter ett tag så den måste ha varit lite sen.
Jag lovar att det var minusgrader imorse förresten! Om det inte var det så kan det inte ha varit långt över 0 grader. Det är ju bara i början av oktober!

Sen åkte jag såklart till skolan. Min lärare hade fått mitt mail som jag skrev igår kväll om paniken över mitt hemprov, så hon ägnade hela lektionen + 20 minuter över/efter lektionen åt att hjälpa mig. SÅ snällt!
Min historia-lärare förlängde också inlämningsdatumet för mitt hemprov så att jag slipper stressa ihjäl mig. Jag kommer ju såklart lämna in den så snabbt som möjligt men det är skönt att den inte behövde vara klar nu vid midnatt för jag är fortfarande inte helt klar med den. Men jag tänkte tvinga mamma att hjälpa mig med de två sista frågorna imorgon och sen skriva klart den och skicka in den.

Sen fick jag också reda på varför jag inte kunde hitta svaren till alla frågor igår när jag skulle kolla efter svaren till instuderingsfrågorna... jag har nämligen fel bok! Great! Det verkar som att någon inte vill att jag ska klara av Historian? Hur som helst så förstår ju vem som helst att det är ganska svårt att hitta svar på frågor då det inte ens är samma bok. Den boken jag lånade är tydligen från år 1999 och boken som man ska ha är från år 2008. Vilket betyder att min bok är en aning gammal + att den boken man ska ha är ungefär en tredjedel av min bok (& min bok är också både A+B-kursen). Så det är som sagt inte så konstigt att jag inte hittat svaren på frågorna och inte fattat någonting. Men min lärare var iallafall snäll och letade upp alla motsvarande sidor i min bok till de sidorna som stod på papprena till instuderingsfrågorna, så nu vet jag iallafall vilka sidor jag ska plugga på så då borde det ju gå mycket bättre. Dock så är de sidorna/avsnitten man ska läsa mycket längre i min bok än vad de är i den boken man ska ha, vilket betyder att jag kommer läsa/plugga mer än de andra. Fast det är ju som min lärare sa kanske bara en fördel då jag har så dåligt minne, för då kanske jag lyckas förstå sammanhanget ändå. Så vi får hoppas på det.

Och om jag behöver en bok till Religionen i nästa period så får jag ta och köpa en bok. Tänker inte lita på biblioteket (som borde ha de senaste & aktuella böckerna för allt tycker man) någon mer gång, utan då tänker jag ha rätt bok på en gång så att jag slipper få såna här problem.

Idag kom jag inte hem förrän runt klockan 13:00 eftersom jag var kvar i skolan i 20 extra minuter eller om det var mer, och då missade jag min buss precis så då väntade jag på nästa buss och de går bara en gång i timmen. Men en annan från min matte-grupp stannade också kvar i skolan efter lektionen så jag var inte helt själv där.

Förutom att ha varit i skolan så har jag skrivit klart nästan hela hemprovet, gjort hål i alla mina räkningar/kvitton/viktiga papper/osv med en hålslagare(?) och satt in dem i en pärm där jag ska ha allt sånt framöver (istället för att de tar en massa plats i kuvert i mina lådor under skrivbordet), kollat på de två första avsnitten på Hannah Montana från säsong 4 som hade premiär på Disney Channel idag (& jag gillade det såklart!), kollat på Inside the actors studio där Sarah-Jessica Parker var gäst, kollat på CSI Miami, och inte så mycket mer.
Snart blir det sovdags för jag vaknade ju som sagt väldigt tidigt idag även om jag somnade om sen. Det ska bli så skönt att kunna sova ut imorgon! Så nu säger jag godnatt!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0