Happy Halloween!


Idag är det Halloween enligt almanackan iallafall. Även om de flesta i USA har firat hela helgen och här i Sverige har väl de som har firat också firat igår/i fredags. Söndag är ju som sagt inte den bästa dagen att fira på. Men jag säger Happy Halloween ändå eftersom det är idag det är på riktigt.

Nu vill jag också veta vad ni klädde ut er till om ni har firat. Så, berätta!101029 - Fredag/The Last Airbender imorgon.


Imorgon blir det The Last Airbender med Elin klockan 16:00 i stan.
Vi ska även kolla i lite affärer och sedan äta middag efter bion.

Så, så ser min lördag ut!
Medans många andra förmodligen ska fira Halloween? Eftersom Halloween är på söndag så antar jag att de flesta kommer fira under lördagen, eftersom söndag inte är den bästa dagen att fira på då man har jobb/skola dagen efter. Hur som helst så önskar jag att jag bodde i USA just nu, för där firar de Halloween rejält och det vore toppen för mig som vill fira det på samma sätt! Men här i Sverige är det tyvärr ganska dött när det gäller Halloween, vilket är väldigt tråkigt. I år är det ju inte ens samma dag som Alla helgona-dagen så det finns ju inte heller några människor som kan klaga om det (som många äldre människor har gjort alla andra år).

Men det finns inte så mycket att göra åt mitt icke-firande. Så att istället gå på bio blir ju bra det med. Jag kommer ha mina glasögon imorgon så jag kommer ha dubbla glasögon under bion, eftersom filmen visas i 3D. Men jag orkar inte ta på mig linser och jag har sett andra ha glasögon under 3D-glasögonen så det kommer funka ändå. Det ska bli kul att se Jackson Rathbone i något annat än Twilight också, som den nörd jag är, haha.

Nu ikväll ska jag först fixa någon mat (funderar på att göra egen pizza mamma har köpt ett sånt där set igen men frågan är om jag orkar riva all den ost som krävs till det) och sen klockan 21:30 visas andra Bourne-filmen på TV3; The Bourne Supremacy. Och sen klockan 00:10 kommer SCREAM Awards 2010 visas på Kanal 5 så glöm inte det ni som vill se det! Den håller på till klockan 02:00 och då är det bums i säng som gäller för mig om jag ska orka upp imorgon. Jag ska inte gå upp allt för tidigt men ändå tidigare än vad jag gått upp de senaste dagarna, haha. Nu orkar jag inte skriva något mer så ni får ha en trevlig kväll! Ciao!Sparks Fly - Taylor Swift.

Drop everything now
Meet me in the pouring rain
Kiss me on the sidewalk
Take away the pain


101027 - Wednesday's shopping.

Idag var jag inne i stan med mamma och lyckades hitta ett par nya kängor som jag köpte.
(Eller jag & mamma ska betala 50/50 för att vara exakt. Varför kan ni nog förstå om ni kollar på priset!)

Det blev iallafall ett par Dr. Martens kängor som jag köpte inne på Åhléns City.Beyoncé - Work It Out.101022 - Fredag/Yay!

Malin - AHHHH! I passed the final math national test! :] I'm so happy! And I can't belive it. I'm never gonna have to worry about some stupid math ever again! I passed!!! I'm gonna go home soon and tell my mom and celebrate. Now it's my turn to say YAAAAY! :D
för 12 timmar sedan.

Malin - Wanted to kill the neighbor-kid who just continued saying "yay!" to the snow outside of our house. It's "NOOO!" not "yay!" And the buses already have difficulties. What a surprise... Lucky me that I got to school in time at least. I have my final math test in some minutes, wish me luck?!
för 15 timmar sedan.

Jag orkar inte skriva nu egentligen så jag bjuder på mina två facebook-meddelanden som är statusar från idag istället. Först om all snö (vi fick snö förut i veckan men då var det bara ett lätt snöfall & det försvann på en gång) och sen om nationella provet i matten som jag hade idag och som jag också klarade!

Jag kan fortfarande inte förstå det. Att jag äntligen är klar med matten för gott och aldrig mer behöver tänka på den. Och att jag t.o.m fick poäng över G-gränsen! Min lärare ska maila mig efter helgen med det slutgiltiga resultatet på provet, för hon rättade inte hela provet idag. Jag var nämligen kvar en stund i skolan efter att jag var färdig med provet, så jag satte mig vid datorn och skrev FB-meddelandet högst upp innan min lärare kom in och berättade nyheterna för mig. Hon hade sagt innan att hon inte skulle hinna rätta något idag för jag frågade henne om det, men hon kanske själv blev nyfiken över mitt resultat eftersom hon rättade en del ändå. Det ska bli roligt att få veta hela resultatet av provet sen iallafall, även om jag är väldigt nöjd redan nu. Yay me, säger jag bara!

Nu blev det så att jag skrev här ändå men det bjuder jag på, jag måste ju få berätta om min glädje, haha.

Nu ikväll har jag skrivit klart min sista Historia-uppsats och skickat in den, ätit och sen kollat på den första Bourne-filmen, så det är därför jag inte har hunnit eller orkat skriva något tidigare idag.
Historia-kursen tar också slut idag precis som matten, och jag hoppas att jag får G på den för jag orkar inte skriva om/komplettera något. Jag börjar ju faktiskt hela tre nya kurser måndag som jag måste kunna fokusera på; Religion A, Engelska B och Svenska C. Jag upptäckte idag när jag loggade in på skolsidan till svenskan (som tydligen är på en annan skola & det är därför inte samma hemsida som jag är van vid) att jag måste ha 2 stycken böcker, och jag fick mina papper om kursen + skolan i veckan och där stod det ingenting om några böcker. Så nu fick jag beställa dem på Bokus som var det billigaste jag kunde hitta, men de var ändå väldigt dyra. Det blev nästan 700 kronor för 2 par skolböcker som jag aldrig ens kommer använda efter kursens slut. Så det känns ju inte så kul att hosta upp 700 kronor för 2 böcker som jag kommer använda i 10 veckor och sen aldrig mer. Men jag får fråga mamma om hon kan tänka sig att sponsra mig lite så slipper jag betala det själv, men jag misstänker att jag kommer få göra det ändå. Först Celeborn's veterinärbesök (som han visserligen inte kan rå för såklart, men det var ju ändå dyrt) och nu 2 ovälkomna böcker, nej tack säger jag och min plånbok.

Nu kollar jag på Disney Channel som helt plötsligt funkar på natten? Det brukar ju sluta sändas klockan 22:00 i vanliga fall så jag vet inte hur det här kommer sig. Men de kanske har ändrat det och sett min önskan om att de ska sända dygnet runt? Det verkar nästan så ju. Men nu visas det Aladdin som jag inte tycker är så roligt, så jag ska gå och lägga mig och läsa i min bok och sen sova. Jag kunde knappt sova under natten till idag så det är ett under att jag ens kunde hålla mig vaken och framför allt tänka under provet idag. Men konstigt nog så har jag varit väldigt pigg hela dagen även fast jag knappt sovit något, det måste vara för att jag egentligen är övertrött och sen blivit pigg på något konstigt sätt. Godnatt!


Help Plan Sweden to create a change for Girls all over the world!Världen över diskrimineras flickor – bara för att de är flickor. Särbehandlingen börjar redan före födseln.

Visste du att:
•    96 miljoner unga kvinnor i åldern 15-24 inte kan läsa eller skriva?
•    28 000 flickor under 18 år gifts bort varje dag?

Tillsammans gör vi en insamling i bloggosfären för Plan Sveriges Flicka-projekt. Lägg upp widgeten i din blogg och hjälp Plan att hjälpa flickor världen över. Eller gå in på insamlingssidan och läs mer om hur du kan ge ett bidrag.

Koden, att bädda in, som tar fram widgeten:
<object width="250" height="360"><param name="movie" value="http://plansverige.org/files/ins.swf?campaign=58"></param><embed src="http://plansverige.org/files/ins.swf?campaign=58" type="application/x-shockwave-flash" width="250" height="360"></embed></object>

Skulle din blogg vara smalare än 250, ändra “width”, som nu är 250 i koden.

[SOURCE: PLANSVERIGE.BLOGG.SE.]


101019 - Måndag/Veterinären igen.

Hej!
Imorse gick mamma och lämnade Celeborn hos veterinären. Jag kunde ju inte följa med dit eftersom jag hade skola och gick hemifrån 45 minuter innan mamma ens skulle vara där. Hon gick iallafall dit direkt när de öppnade vid klockan 09:00 och vi hämtade honom inte förrän runt klockan 17:00, alltså fick han tillbringa hela dagen hos veterinären. Det kan ju inte ha varit allt för roligt för honom med tanke på att han är så rädd av sig. Stackarn.

Vi var ju hos veterinären med honom förra måndagen och då fick han två olika sorters mediciner + att de undersökte honom, men medicinerna har inte hjälpt eftersom han fortfarande gick runt och kissade blod efter helgen och om medicinerna hade hjälpt så skulle han ha varit bättre i onsdags/torsdags enligt veterinären. Så det var bara för oss att ringa dit igår och berätta att han inte hade blivit bättre, och sen skulle jag gå dit efter han hade kissat så att de kunde ta prover på hans kiss. Men det lilla som jag fick ihop var inte ens kiss utan endast blod + att det inte var tillräckligt mycket för att de skulle kunna ta prover på det, så då sa de till mig igår när jag var där att vi skulle komma dit och lämna honom idag så att de får ha kvar honom där och kan "vätska upp honom" (dvs. låta han dricka) och sen ta prover på det och se vad som är fel.

Så han var ju som sagt där hela dagen idag, och så ringde de och frågade en timme innan vi fick komma och hämta honom om de fick ta blodprov på honom också (anledningen till det är för att jag varit dum & inte försäkrat honom än & då vill de såklart veta om vi kan betala den summan det blir innan de gör något). Men det fick de ju såklart, för vi vill ju såklart veta vad det är för fel på honom så att han kan bli frisk. Sen sa de också att vi kunde komma dit direkt eftersom vi ändå ska hämta honom så vi gick dit efter att de hade lagt på, och så fick vi sitta där och vänta ett tag.

Sen fick jag smaka på det sura äpplet och betala för hela veterinärbesöket. Och det var inte direkt lika billigt som medicinen som jag fick betala för förra veckan så det var helt klart surt att ta från mina sparade pengar. Men vad ska man göra när ens djur blir sjuka? För mig så är min katt Celeborn min bebis (som jag ofta säger) och finns det något man inte gör när ens barn blir sjuka? Nej, man gör allt för att de ska må bättre igen såklart. Och det är något man också får göra när ens djur blir sjuka, och om man inte har något hjärta och inte tänker göra något när ens djur blir sjuka så ska man inte heller ha något djur.

Hur som helst så fick vi ett recept med medicin som mamma ska hämta ut imorgon. De hade redan gett honom medicin för idag när han var där så vi slapp på till apoteket på kvällen och hämta ut medicinen. Det höll redan på att bli mörkt när vi gick hem med honom och sen började det spöregna också när vi hade kommit hem. Och en läskig sak som hände när mamma öppnade dörren nere i porten var att helt plötsligt hoppade Celeborn ut ur sin box och sprang upp för alla trappor och jag och mamma hann inte ens reagera. Så antagligen hade inte veterinären stängt dörren till boxen ordentligt för om den hade varit stängd så hade han inte kunnat ta sig ut själv. Så det var en väldigt läskig sak med tanke på vad som hade kunnat hända om "dörren" till boxen hade öppnats när vi gick över motorvägen. Usch! Så det var verkligen tur att det hände när vi hade kommit in i porten så att han var säker och inte kunde skada sig på något sätt. Och när jag hade gått upp för trapporna och tog upp honom i famnen så dunkade hans hjärta jätte fort så han blev antagligen lika chockad som vi blev och så blev han såklart rädd.

Jag såg inget spår från blodprovet de tog på honom förrän någon timme sen. Då såg jag att de hade rakat av lite päls på ena underarmen och det var fortfarande lite rött där. Då led mitt lilla bebis-hjärta. (& bebis=Celeborn såklart!) Min älskade lilla bebis. ♥
Nu får jag se till att försäkra honom så fort som möjligt om det blir så att han måste till veterinären igen. Jag hoppas ju såklart att han håller sig frisk hädanefter så att vi inte behöver gå dit med honom igen, men eftersom vi var på djursjukhuset med honom förra året och nu varit med honom hos veterinären 2 gånger inom 2 veckor så kan man ju inte vara säker på att han inte blir sjuk igen. Det är ju också liknande problem som han har haft så det verkar ju som att det är något som kan komma tillbaka. Men jag hoppas att han slipper bli sjuk något mer nu och håller sig frisk istället! ♥

Nu måste jag gå och sova bums. Som tur är så ska jag inte upp lika tidigt imorgon så jag får väl några extra timmar sömn om jag kan somna. Jag vaknade flera gånger inatt nämligen och det kändes precis som att jag hade somnat in när klockan ringde, precis som det brukar kännas när man knappt sovit eller sovit dåligt under natten.
Jag orkar inte skriva något mer nu eftersom jag måste sova, men förutom det så har jag ändå inte tänkt på något annat än Celeborn idag. Jag skulle ha pluggat men det blev ingenting av med det, så jag får ta igen det imorgon. Nu är det bara tre dagar kvar av den här veckan och det är även sista veckan av den här perioden, dvs. sista veckan att göra klart matten och historian. Och på fredag ska jag ha nationella provet i matten. Wish me luck! Men NU ska jag verkligen gå och sova så godnatt!


❝Mercy❞ - S01E01.

Jag tittade klockan 15:40-16:40 på det första avsnittet av tv-serien “Mercy” som hade premiär år 2009. Jag trodde först att det var en film men tyckte såklart att det var lite konstigt att en film bara var en timme lång, och sen kollade jag i tv-tidningen och såg att det var en tv-serie. Och det avsnittet som visades idag var passande nog det första avsnittet av serien (Can We Get That Drink Now? heter det), så nu kan jag enkelt kolla vidare på serien om jag vill.

Serien handlar om tre sjuksköterskor som tar itu med patienter och personliga problem på Mercy sjukhus.
 
Och en av sjuksköterskorna som heter “Chloe” spelas av Michelle Trachtenberg (som spelar “Georgina” i “Gossip Girl”). Jag gillar faktiskt henne som skådespelare, och jag kände till henne innan hon dök upp i “Gossip Girl”. Hon spelar faktiskt bra roller i andra filmer och tv-serier, förutom i “Gossip Girl” då jag knappt tål hennes karaktär. Jag gillar ju som sagt henne som skådespelare, men när hon som “Georgina” körde med sina spel mot “Serena” i “Gossip Girl” så tålde jag henne verkligen inte. Men efter det så verkar hennes karaktär ha blivit snällare och en bättre person i “Gossip Girl”. Fast jag ligger ju efter med en del avsnitt i tv-serien så jag vet inte hur hennes karaktär beter sig nu. Hur som helst så är det roligt att se henne i något annat än “Gossip Girl” där man sett henne den senaste tiden.

Och hennes karaktär “Chloe” i “Mercy” var jätte gullig, väldigt försiktig och av alla sjuksköterska-skjortor hon kunde valt mellan så valde hon en med Hello Kitty på, haha. Gulligt!


101014 - Torsdag.

Jag höll på att blåsa iväg idag. Kunde knappt gå hem från bussen för jag fick ta i för att ens komma framåt, så mycket blåste det! Sen började det också hagla precis efter att jag hade kommit in. Mysigt väder!

Den första snön har kommit i Sverige också, och Aftonbladet försöker lura oss att det inte kommer att bli samma snökaos nu i vinter. Yeah, right... Det blir alltid samma kaos varje år när snön kommer, som att de på allvar tror att snön inte ska komma det året eftersom de aldrig är beredda? Jag har en nyhet för er SL: Vi bor i Sverige, där det blir kallt på vintern och det kommer snö! Som tur är så bor jag ändå ganska centralt även om jag fortfarande bor utanför Stockholm, men med centralt menar jag att jag inte bor ute i skogen och alltså brukar det inte vara så många bussar som krånglar för just mig, men det är ändå samma visa för alla stackare som just bor ute i skogen där det inte heller går lika många bussar lika ofta. Och ibland brukar jag också ha oturen att drabbas av SL på vintern och det SUGER. Efter så många år som bussar har funnits så borde de ju ha lärt sig eller vad tycker ni?
Jag minns förrförra året då det var ett helt äventyr att ta sig från våran lägenhet fram till busshållsplatsen för att det var så mycket snö så jag knappt kom fram, men sen när jag väl kommer fram till busshållsplatsen så fick jag reda på att det inte skulle gå någon enda buss den dagen för de kunde inte komma fram pga all snö, då blev jag ju lite irriterad när jag fick gå igenom hela äventyret igen när jag skulle gå tillbaka hem. Och jag lovar er, jag blev helt slut efter det, så jobbigt var det att ta sig fram i all snö.
Aja, vi får iallafall hoppas på att det inte blir lika kallt som förra vintern nu i år. För det var verkligen för kallt förra vintern! Men det har tyvärr stått i tidningen att det ska bli den kallaste vintern på tusen år i år, men det hoppas jag verkligen inte.

Förutom att hålla på att blåsa iväg och skaka som ett asplöv för att jag frös så mycket när jag väntade på bussen, så har jag varit i skolan sen klockan 09:00 till klockan 14:00 då jag åkte hem. Så jag var där ett tag. Har aldrig varit där så länge förut någon gång. Men jag var tvungen att få hjälp med en historia-uppsats som min lärare hade lovat att hjälpa mig med, så det var det jag sysslade med. Och sen satt jag också i skolan och skrev ner uppsatsen. Det lilla som är kvar på den ska jag fixa hemma, men det har jag inte orkat göra idag så det får jag göra imorgon.

Nu ska jag stänga av datorn och gå och kolla lite på tv innan jag ska sova. Jag borde egentligen sova för jag var så jävla trött imorse, men som vanligt så vill jag inte sova även fast jag borde. Jag får ta igen det imorgon natt istället. Men nu ska jag gå. Ciao!


101013 - Onsdag/Truth.

Att jag väljer att radera människor ur mitt liv som jag inte längre fungerar tillsammans med tycker inte jag är dåligt, tvärtom. Det är bara bra att jag vill umgås med människor som är bra för mig och att jag inte accepterar något annat. Varför skulle jag acceptera såkallade vänner som innebär onödiga bråk, svek, lögner, skitsnack osv? Det finns inget bra svar på den frågan för sanningen är att man inte ska acceptera det. Och särskilt inte från personer som man trott att man är vän med, för vänner ska inte bete sig så. Det är aldrig okej av en vän att bete sig på det sättet. Och jag kommer aldrig att tillåta det. Om du vet ditt eget värde så låter du bara de som verkligen beter sig som vänner vara dina vänner, och de som inte kan bete sig som vänner har inte heller något i ditt liv att göra.

Glöm aldrig att det är du som lever ditt liv. Du kan själv bestämma vem du vill umgås med, vad du vill göra och vad du inte vill ska finnas i ditt liv. Det är det som är en av de bra saker med att mogna och bli äldre; att man verkligen inser att det är man själv som styr sitt liv. När man var yngre kunde det ju lätt bli så att man fann sig i saker som man egentligen visste var fel/dåliga för en, för att man inte förstod bättre. Men när man blir äldre så lär man känna sig själv bättre och lär sig också att man endast förtjänar det bästa och att det är det man ska omge sig med.


Who owns my heart - Miley Cyrus.Quote about Disney.

WHY WAS SNOW SHITE GIVEN A POISONED APPLE? - TO SHOW US THAT NOT EVERYONE IS GONNA BE KIND & NOT EVERYONE IS REALLY WHO THEY SAY THEY ARE. WHY DID CINDERELLA RUN AWAY AT MIDNIGHT? - TO REMIND US THAT EVERYTHING DOES HAVE ITS LIMITATIONS, EVEN DREAMS. WHY DID ARIEL EXCHANGE HER FINS FOR FEET? - TO SHOW US THAT PEOPLE ARE WILLING TO GIVE UP ANYTHING TO BE WITH WHO THEY LOVE & TO JUST BE HAPPY. WHY DID AURORA SLEEP FOR 100 YEARS? - TO TELL US THAT YOU MIGHT HAVE TO WAIT FOR QUITE SOME TIME FOR YOUR TRUE LOVE TO COME ALONG, SOMETIMES VERY LONG, BUT IT'S WORTH IT. WHY DID PRINCESS JASMINE FALL FOR ALADDIN? - TO REMIND US THAT YOU CAN'T REALLY HELP WHAT'S ON THE OUTSIDE, BUT IF THE INSIDE IS BEAUTIFUL, THEN NOTHING WILL STAND IN THE WAY OF YOUR LOVE.


101012 - Tisdag/Eat, Pray, Love.

Idag var jag först i skolan och sen skulle jag ta bussen in till stan. Höll verkligen på att frysa skallen av mig och överkroppen också när jag stod och väntade på bussen nere vid skolan. Imorgon ska jag definitivt ta min svarta höstjacka även om den är hårig från i måndags då jag höll i Celeborn hos veterinären (har inte orkat borsta rent den + att jag inte orkar göra det nu heller & förmodligen inte imorgon innan jag ska till skolan). Skumt dock att jag frös så mycket i den jackan jag hade idag eftersom jag har haft den under vintern t.o.m. Men det måste vara för att det blåste sjukt mycket idag + att jag inte hade på mig så tjocka kläder under jackan.

Hur som helst så hade jag precis gått på bussen vid stationen när också mamma klev på den. Jag trodde att hon hade tagit en tidigare buss in till stan men nej. Så då kunde vi ju såklart åka in till stan tillsammans. Och Marjo gick på bussen efter tre hållplatser. Vi skulle ju nämligen in till stan för att kolla på filmen Eat, Pray, Love klockan 14:30. Och innan dess så var mamma på ett läkarbesök medans jag och Marjo åt en sen lunch på Pizza Hut vid deras lunchbuffé. Sen hann vi gå till godisaffären vid Sergel och köpa godis, och sen gick vi vidare till Saga där vi skulle kolla på filmen. Vi såg precis mamma gå upp för trappen när vi kom in i entrén så det var en bra tajming.

Filmen då? Den var bra. Jag har inte läst boken som filmen är baserad på så jag visste inte allt som skulle hända. Men den innehöll lite av allt: humor, kärlek, sorg, lycka, osv. Och det var roligt att se svenska Tuva Novotny spela en tjej vid namn Sofi i filmen. Hon och Julia Roberts (huvudrollen) karaktär Elizabeth blev nämligen vänner när hon var i Italien. Nu när Tuva lyckats få en roll i en film med en så stor skådespelare så borde det ju hagla in fler erbjudanden om stora filmer till henne! Jag tycker att det är väldigt roligt att se svenska skådespelare att lyckas i andra länder också. Och det är ju såklart extra roligt att se när det är skådespelare som jag själv gillar. Det ger också mig själv hopp inom den karriärsdrömmen om man säger så. Även om jag själv inte ens haft någon roll här i Sverige. Men att svenskar ens kan lyckas utomlands också ger mig såklart hopp!

Nu ska jag skicka in Historia-uppsatsen som jag skrev igår kväll när jag egentligen borde gått och lagt mig. Men den blev klar iallafall och det är huvudsaken, eftersom jag visste att jag inte skulle ha någon tid till att skriva den idag eftersom jag inte ens varit hemma. Men det här är första gången jag inte låtit någon (brukar tvinga mamma) läsa igenom det jag skrivit innan jag skickar in det så jag vet inte om den är tillräckligt bra, plus att jag inte är helt säker på om jag skrivit den som man ska, men i värsta fall så får jag väl göra om den om den inte skulle bli godkänd.

Imorgon ska jag till skolan och räkna matte, och på fredag ska jag också lämna tillbaka matte-boken till biblioteket. Jag hoppas att jag kan lämna den på det vanliga biblioteket så jag slipper gå speciellt till ett skolbibliotek bara för att lämna den. Men eftersom man kunde hämta ut historia-boken (som ska återlämnas redan på torsdag) på det vanliga biblioteket så borde man också kunna lämna matte-boken där. Hur som helst så närmar det sig verkligen slutet för min matte-kurs. Jag blir nog klar med resten av repetitionen imorgon och då ska jag bara öva på ett gammalt nationellt prov och sen ska jag göra det riktiga nationella provet innan jag är klar. Och jag hoppas ju verkligen att jag klarar det och äntligen får G på matten! *Peppar, peppar, ta i trä!* Det kommer bli så skönt att vara klar med den och bara kunna lämna den bakom sig. Och som jag skrivit innan här i bloggen så ska jag göra något men vet inte vad för att fira det sen!
Jaja, nu är det slutpratat om det så att jag inte stressar upp mig i onödan här. Nu ska uppsatsen skickas in och sen blir det lite tv-tittande innan jag ska sova. Godnatt!


101011 - Måndag/"Rånad" av apoteket.

524:- kostade Celeborns mediciner. Jag brukar aldrig betala mer än 100:- för mina egna mediciner så det är galet vad mediciner för djur kan kosta. Men vad gör man inte för sina älskade djur... Och jag ska inte klaga för mycket heller för mamma betalade ju själva veterinärsbesöket som tur är.

Såg också min gamla lärare från mellanstadiet på apoteket. Det är ganska roligt, för hon är gift med en manlig lärare som jag hade i högstadiet och det var ändå två olika orter och olika skolor. Ett roligt sammanträffande alltså.

Nu ska jag gå och stilla min nyfikenhet så vi hörs senare. Jag har också en dum historia-uppsats att skriva idag, som ska lämnas in imorgon. Inte alls vad jag känner för att göra men det är något jag måste göra ändå så det är bara att suck it up. Ciao!


101011 - Måndag/Veterinären.

Precis som ni kan se i rubriken så väckte mamma mig imorse runt klockan 09:00 och sa att vi måste gå till veterinären med Celeborn för han fortfarande kissade blod, vilket han gjort hela helgen.

Det är inga stora mängder blod som kommit i helgen så ni behöver inte oroa er över att vi plågar honom eller något, men han har gått till andra ställen än till lådan för att "kissa" och sen kissar han inte heller utan det kommer bara blod. Så har han haft en gång tidigare också och då fick vi åka in till djursjukhuset i Albano med honom eftersom det råkade vara en dag då inget annat var öppet + att han då hade haft så i mer än en dag så då vet man ju att något är fel. Och samma sak var det idag.

Eftersom han nu varit såhär under helgen så vet man ju att det är något som inte kommer att gå bort av sig själv, och eftersom han haft likadant förut så är det bäst att gå till veterinären för att kolla upp det. Sist misstänkte vi att han hade urinvägsinfektion (vilket även katter kan få) eftersom jag kollade upp symptomen på internet och det stämde in, men proverna de tog då på hans kiss visade ingenting men han fick ändå medicin och blev frisk igen. Och nu idag när vi var hos veterinären så kunde de inte ta några prover på hans kiss eftersom han inte hade något kiss i blåsan, men eftersom han haft samma sak förut och det inte är normalt för katter att kissa blod så fick han såklart medicin.

Så jag ska snart klä på mig och gå ner till apoteket vid sjukhuset och hämta ut den. Jag får se om jag kommer kunna ge den till honom eller om mamma får göra det sen. Han tycker nämligen inte om att öppna munnen frivilligt och särskilt inte när det är en spruta (för att spruta in vätskan i munnen på honom såklart) som ska in i käften. Men jag ska försöka ge den till honom så fort jag hämtat den, annars får mamma göra det sen om jag misslyckas. Fast om hon har kunnat ge den till honom förra gången så borde jag också kunna göra det, men utifall att.

nu ska jag som sagt klä på mig och gå ner till apoteket. Mitt stackars djur&bebishjärta värker när jag vet att min bebis är sjuk. Tur att det finns medicin och veterinärer! Hur hemskt vore det inte om det inte fanns veterinärer som kunde hjälpa ens älskade djur? Blä. Men nu måste jag gå så hejdå!


101010 - Celeborn. ♥


My cat Celeborn playing. ♥

He’s a Norwegian Forest Cat. ♥ He’s born on May 24, 2004.

Celeborn is 6 years old in this video. ♥ 


101010 - Söndag.


Idag är det den 10/10-10, 10/10/10, 101010 eller hur man nu vill skriva det.
Hur som helst så är det ett väldigt coolt datum eftersom det bara inträffar en enda gång och vi får vara med om det! Det är bara två såna här tillfällen kvar också (den 11/11-11 & den 12/12-12), så det gäller att uppmärksamma dem innan de har rusat förbi.

Jag vet att det är många som valt att gifta sig på såna här dagar under tidigare år, 07/07/07 var t.ex. ett år då det var extra många bröllop inbokade under den dagen. Och jag håller med om att det vore coolt att ha gift sig på en sån speciell dag! "Tyvärr" känner jag inte att jag har åldern inne för att gifta mig + att jag inte ens har någon pojkvän till att börja med, haha, så jag paxar inte något av de två sista datumen som finns kvar. Men det är verkligen ett tips till er som planerar att gifta er snart och kan tänka er att gifta er på vintern!

Nästa år och året därpå då de andra datumen inträffar (11/11-11 & 12/12-12) så ska jag försöka göra något roligt så att jag minns de datumen extra mycket.
Nu idag har jag inte gjort något speciellt. Jag fick reda på en "nyhet" som kanske inte ens kommer att inträffa, men det är också mycket möjligt att det kommer att göra det, hur som helst så kommer jag att få reda på hur det blir någon gång inom den närmaste framtiden tror jag... Jag skulle också tagit tag i röran på mitt golv och städa undan det men det blev inte av. Istället har jag bara suttit och latat mig framför datorn. Sen har jag gjort middag och hämtat tvätten i tvättstugan med mamma. Nu ska jag gå och duscha, och sen ska jag kanske poppa popcorn och sätta mig framför tv'n. Kolla på tv ska jag göra iallafall. Sen måste jag bädda min säng innan jag ska sova också och helst innan jag är trött och bara vill sova (som jag brukar vara osmart nog att vänta till). Men nu ska jag styra stegen mot duschen så att jag hinner se på tv innan jag borde gå och sova. Ciao!Twilight Christmas calendar @ Tesco in England.


Den här julkalendern finns i en affär som heter Tesco i England.
Så gå dit om ni bor där, om ni vill köpa en såklart!

Jag har inte sett någon sån i Sverige innan tyvärr, annars hade jag såklart köpt en. Och jag tror inte det kommer finnas någon i år heller, men om någon av er upptäcker en så kan ni ju meddela mig om det!

Jag får nog vara glad om jag lyckas hitta en Hello Kitty-kalender i affären. Jag vet att det fanns såna förra året (& säkert innan det också då det är ganska populärt) men det blev inte av att jag köpte en för den fanns på COOP och vi handlar alltid på ICA. Men nu i år om jag ser en så ska jag såklart köpa en!

Och med tanke på min ålder så har jag bara en sak att säga; man blir aldrig för gammal för en chokladkalender under julen! Det är ju en rolig grej och den dagen man tycker att man är för gammal för att köpa roliga grejer eller ha roligt kan man lika gärna dö. Man är aldrig för gammal för att ha roligt!

[IMAGE.]


ONE - No child born with HIV by 2015.


“Over 1,000 babies are born every day with HIV. But the plain truth is this can all be prevented. We now have the medicine and the treatment to stop the spread of HIV from mother to child. We can reach the goal of no child born with HIV by 2015, but it won't happen without you. Go to ONE.org and join the movement.

Add your voice to the 2 million ONE members around the world. Together we can stop the spread of HIV from mother to child, so no mother ever has to worry about this again. We're not asking for your money, we're asking for your voice.”

Go to ONE.org and join today.


Quote.

"THERE COMES A TIME IN LIFE WHEN YOU HAVE TO LET GO OF ALL THE POINTLESS DRAMA & THE PEOPLE WHO CREATE IT & SURROUND YOURSELF WITH PEOPLE WHO MAKE YOU LAUGH SO HARD THAT YOU FORGET THE BAD AND FOCUS SOLELY ON THE GOOD. AFTER ALL LIFE IS TOO SHORT TO BE ANYTHING BUT HAPPY."


Jessica Szohr in ❝CSI Miami❞ S06E06.

Jag kollade just på “CSI Miami(avsnitt 6 vid namn “Sunblock” i säsong 6) där Jessica Szohr (som spelar “Vanessa” i “Gossip Girl”) är med och gästspelar. Hon är även med i två andra avsnitt enligt IMDB.

Det var roligt att se henne i en helt annan roll än “Vanessa” som hon spelar i “Gossip Girl”. Jag blev nästan lite chockad över att se henne spela en annan roll, men så kan det bli ibland när man är så van vid den rollen som skådespelaren alltid spelar annars.

Det var förresten år 2007 som hon gästspelade i de 3 avsnitten av “CSI Miami”. Så det var ett tag sen, men det var ändå roligt att se henne eftersom det var helt oväntat.


101008 - Fredag/Hemmagjord pizza.


Jag sitter just nu och väntar på att min pizza som står i ugnen ska bli klar.

Mamma köpte ett sånt här pizza kit från Sara Lee för några dagar sen, så idag blir det hemmagjord pizza till middag för mig! Mamma tyckte dock att jag hade för få ingredienser på pizzan eftersom jag bara har ost på, men det är ju ändå jag som ska äta den och jag gillar ost! Fick sitta ett tag och riva en himla massa ost bara eftersom jag inte ville snåla med den, så jag hoppas att mitt lilla slit var värt det men det var det nog eftersom mamma tyckte det luktade så gott inne i köket. Det ska inte bli lite gott med pizza alltså. YUM!

Nu ska jag gå och kolla till den i ugnen så att den inte blir bränd. Det vore ju ganska typiskt och då är ju allt förstört. Fast nu hann mamma före och sa att den ser klar ut, så nu blir det pizza-time för mig! Ciao!101007 - Torsdag/Marknad.

Sitter hemma hos pappa och väntar på att Martin ska komma hem (vilket han gör kl 19:00) så att vi kan gå ner till marknaden i det fina vädret.

Jag kom hit redan klockan 16:30 och skulle redan hunnit gå en vända eller två på marknaden om människor kunde hålla sitt ord istället för att säga något och sen göra något helt annat. Väldigt irriterande kan jag tala om.

Nu räknar jag bara ner minuterna tills Martin kommer hem. Jag tycker klockan kan gå snabbare för jag har faktiskt väntat här i två timmar redan (i onödan). Jag åker hem till mamma senare ikväll. Ciao!
UPDATE KL 22:50;
Martin
hade ingen lust att gå igenom hela marknaden eftersom det regnade och han just hade kommit hem, så vi gick bara till början av marknaden och köpte två påsar var med brända mandlar. Sen gick vi tillbaka hem till pappa igen.

Vi skulle äta pizza till middag men så blev det inte heller för Martin "orkade inte" gå dit eftersom han trodde att han var tvungen att betala sin pizza själv, men jag hade ju gjort upp med pappa innan att jag skulle betala för pizzorna och sen skulle han sätta in pengar på mitt konto imorgon, och det trodde jag att Martin fattade eftersom jag sa det i telefonen till honom, men tydligen inte. Och sen när han väl började ge med sig och vi skulle kolla hur länge pizzerian var öppen så funkade inte telefonnumret till pizzerian + att jag snart var tvungen att gå till bussen. Så det blev som sagt ingen pizza för mig.

Istället har jag nyss ätit upp det sista paketet nudlar. Jag orkade inte ställa mig och laga någon "riktig" mat när jag inte hade ätit sen innan klockan 12:00 idag. P.g.a. det så har jag också fått ont i huvudet.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och äta av brända mandlarna som jag köpte. Ciao!


101005 - Tisdag.

Som jag skrev igår så blir man ju helt död under dagen om man går upp tidigt men inte har sovit tillräckligt, och precis så blev det idag. Så efter klockan 16:00 gav jag upp kampen mot tröttheten och la mig tillrätta i soffan och somnade. Jag hann drömma två konstiga drömmar; en där jag tappade en tand på varje sida i munnen och med tanke på att det var ett antal år sen jag tappade mina mjölktänder så fick jag ju panik i drömmen eftersom jag visste att de inte skulle växa ut igen, och i den andra drömmen var jag i Ayia Napa Cypern men det såg inte alls ut som det för i drömmen var jag i något slum-område och så ser helt klart inte Cypern ut. Så, konstiga drömmar som sagt.

Nu har jag blivit trött igen så nu är det sängen nästa som gäller. Tack och lov att jag får sova längre imorgon, även om jag nu sovit lite under dagen.
Imorgon i skolan så ska jag göra prov på det sista kapitlet. Jag hade visst mindre kvar att räkna än vad jag trodde, eftersom jag blev klar med kapitlet idag.
Sen när jag kommer hem så ska jag plugga som fan (även om det mesta bara verkar åka in & ut ur hjärnan) till historia-provet torsdag. Så imorgon kommer jag inte att uppdatera något eftersom jag måste plugga, och inte på torsdag heller eftersom jag kommer att vara upptagen hela dagen.

Grey's Anatomy börjar igen imorgon och enligt reklamen de visat om avsnittet så verkar det bli ett ganska dramatiskt avsnitt. Så det kommer bli spännande att se, men jag hoppas verkligen att ingen av dem dör, eftersom man har fått se i reklamen att både Derek och Alex blir skadade.
Jag missade några avsnitt i slutet av förra säsongen som jag inte orkat kolla på heller, så jag vet inte vad som hände sist eller varför de blir skadade. Men jag får väl reda på allt jag missat imorgon. Klockan 21:00 visas det för er som också vill kolla!

NU ska jag gå och sova. Godnatt!


101004 - Måndag/Kanelbullens dag.

Idag gick jag upp innan 12:00 mamma blev förvånad när hon kom hem och hittade mig uppe, det blev hon förra veckan också en dag. Men jag ställer faktiskt klockan, och då är det lika bra att gå upp i hyfsad tid istället för att sova vidare. Jag hade ju knappast kunna sova nu inatt om jag hade sovit längre så det är lika bra som sagt.

Idag har jag inte gjort så mycket, förutom att äta frukost, såg lite på tv innan jag började räkna matte. Förhoppningsvis kan jag bli klar med kapitlet imorgon i skolan så att jag kan börja repetera alla kapitel innan jag måste börja öva på nationella proven. Efter det så satte jag mig en stund framför datorn. Sen åt jag pastasallad till middag som mamma hade köpt till mig, sen skrev jag ut svaren till instuderingsfrågorna och satte mig i vardagsrummet och pluggade historia medans vi såg på både originalet Biggest Loser (där det var final, men jag hade redan kollat upp innan vem som vann) och sen på Biggest Loser Sverige.

Och så har jag såklart ätit kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag. Har ni också gjort det?
Mamma köpte hela 5 stycken när hon var och handlade för det var något bra pris på dem, så jag kan äta bullar imorgon och på onsdag också. Nice!

Sen har jag även kollat på CSI New York och efter det duschat. Nu ska jag stänga av min lilla laptop och gå och lägga mig. Jag ska ju upp klockan 07:15 imorgon eftersom jag har skola så jag måste sova.
Jag borde egentligen gå och lägga mig senast (men helst tidigare) klockan 23:00 måndagar + torsdagar då jag ska upp klockan 07:15 dagarna efter, men att gå och lägga mig tidigt är verkligen inte något jag är bra på. Men precis som en grupp på facebook säger (haha) så märker jag varje morgon när jag ska gå upp att det är en dålig idé att lägga sig sent när man ska upp tidigt! Och 23:00 är ju inte så "tidigt" heller så jag borde faktiskt klara av att gå och lägga mig vid den tiden åtminstone två dagar i veckan tycker man. Hittills har det ju inte gått så bra men jag ska försöka bättra mig. Att sova drygt 6 timmar under en natt när man ska upp tidigt dagen efter gör ju att man är helt död hela dagen, och det förstör ju nästan hela dagen eftersom man bara går runt och är helt jävla död eftersom man är så trött.

Jaja, istället för att skriva en massa om att jag borde sova tidigare så ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig nu. Så godnatt!


101003 - Söndag/Helgen.

LÖRDAG;
Jag pluggade i princip under hela lördagen. Blev väckt av mamma och gick upp efter klockan 14:00, drack ett glas oboy till frukost, och sen satte jag mig i köket och fick hjälp av mamma med de två sista frågorna på hemprovet.
Och efter det så letade jag upp alla svaren till instuderingsfrågorna inför salsprovet torsdag. Det var dock några frågor som jag inte hittade svaren på varken i boken eller när jag googlade senare under kvällen/natten, men jag får väl hoppas att just de frågorna inte kommer på provet. Hur som helst så satt jag vid köksbordet och höll på med det där till nästan klockan 19:00. Så jag pluggade i mer än 3 timmar.

Efter det satte jag mig vid datorn en stund innan jag gjorde iordning middag. Efter det åt jag chipsen som var kvar sen fredagen och kollade lite på tv. Och efter det satte jag mig igen framför datorn och läste bloggar osv, catchade up med det jag hade missat under dagen kan man väl säga, haha. Och sen senare under kvällen så skrev jag ner allt jag pluggat, dvs svaren på frågorna till hemprovet + svaren på alla instuderingsfrågor till salsprovet.

Och det var min lördag!

Jag sa till Martin idag/söndag att jag behöver helg från min helg, eftersom jag satt och pluggade hela dagen igår och inte hade tid att göra något annat. Och inte känns det bättre när jag vet att jag måste plugga varje dag fram till på torsdag salsprovet är. Och inte nog med att jag måste plugga historia varje dag fram till dess, jag måste också plugga matte eftersom jag måste bli klar med det sista kapitlet jag håller på med nu så fort som möjligt så att jag hinner repetera alla kapitel innan jag måste börja öva på nationella proven och sen slutligen göra nationella provet. Jag måste hinna med de tre "momenten" innan den här perioden slutar eftersom jag förväntas bli klar med matten nu. Och vecka 42 är sista veckan av den här perioden och då ska jag ju göra nationella provet och även vara klar med det andra innan såklart. Så det är ju inte så lång tid kvar! Vilket betyder att jag som sagt måste bli klar med det här kapitlet så fort som möjligt. Men det är väl bara att suck it up och plugga på, och sen kan jag chilla igen efteråt när jag är klar med både historian och matten.
Och när jag är klar med matten så ska jag fira också! Hur jag ska fira vet jag inte men på något sätt ska jag fira för det är en stor grej för mig som haft så mycket problem med det.


SÖNDAG
;
Idag så blev jag väckt av mamma lite innan klockan 12:00, eftersom jag var tvungen att gå upp och klä på mig och äta frukost. Fast någon frukost blev det inte riktigt, utan bara ett glas oboy medans jag hann sitta en stund i vardagsrummet med min laptop. Och sen kom pappa och Martin hit. Min morbror Markus skulle nämligen få en säng av oss som bara står och tar upp plats i det lilla rummet där jag hade mitt rum förut, så pappa och Martin kom hit för att bära ner den och sen åkte vi in till stan med dem för att lämna sängen och samtidigt se Markus nya lägenhet som vi inte hade sett innan.

Sen var vi tvungna att åka in till stan i bara 80 km/h på motorvägen eftersom vi hade sängen på ett släp, och Martin höll på att bli galen för att det tog så lång tid att åka, haha. När vi var halvvägs med släpet så hade vi ju redan varit inne i stan för längesen om vi inte hade haft släp, mer eller mindre.

Markus lägenhet var fin hur som helst, och det var en grym utsikt eftersom han bodde högst upp och även hade lägenheten på en bra sida av huset, men jag tyckte inte att själva utsikten var så fin även om det var en bra utsikt, om ni förstår hur jag menar. Det hade däremot varit en väldigt fin utsikt om det hade varit över havet som låg en bit därifrån, men man kan väl inte få allt antar jag.

När vi gick till bilen som pappa fick parkera en bit ifrån lägenheten då det inte fanns någon plats för släpet i närheten, så såg vi en rosa moppe som jag också tog kort på. Det var pappa som såg den först och sa att den skulle jag kunna ha, haha.

Jag och mamma kom väl hem runt klockan 17:30, och då hade vi också varit och handlat lite innan. Köpte en ugnspizza eftersom jag inte orkade laga mat idag och ville ha pizza. Dumt nog så råkade jag ha den inne lite för länge så den blev lite bränd men den var god ändå.

Just nu sitter jag och kollar på Irene Huss - Guldkalven. Tuva Nuvotny är med i just den här filmen också. Hon är en av de få svenska skådespelare jag gillar. Jag är inget fan av varken svenska filmer eller svenska skådespelare annars direkt. Gillar bara några få svenska filmer/skådespelare.

Eftersom det är paus just nu så ska jag gå och hämta de goda popcornen med cheese-smak som jag köpte när vi handlade, och sen fortsätta kolla på filmen. Jag har kollat lite halvt på filmen hittills, eftersom jag varit "upptagen" med datorn. Men nu ska jag ägna all min uppmärksamhet åt filmen istället. Så hejdå!


Only Girl (In The World) - Rihanna.101001 - Fredag.

Godkväll.
Imorse vaknade jag innan väckarklockan ringde, hela 45 min innan, alltså klockan 06:30. Sen var jag duktig och gick upp och stängde av klockan när den ringde och gjorde det man inte ska göra; gick och la mig i sängen igen. Sen vaknade jag med ett ryck klockan 08:08 och fick slänga på mig kläder och sen gå ut till bussen direkt. Misstänkte att jag hade missat den för det kändes som jag fick stå där ett tag, men sen kom den efter ett tag så den måste ha varit lite sen.
Jag lovar att det var minusgrader imorse förresten! Om det inte var det så kan det inte ha varit långt över 0 grader. Det är ju bara i början av oktober!

Sen åkte jag såklart till skolan. Min lärare hade fått mitt mail som jag skrev igår kväll om paniken över mitt hemprov, så hon ägnade hela lektionen + 20 minuter över/efter lektionen åt att hjälpa mig. SÅ snällt!
Min historia-lärare förlängde också inlämningsdatumet för mitt hemprov så att jag slipper stressa ihjäl mig. Jag kommer ju såklart lämna in den så snabbt som möjligt men det är skönt att den inte behövde vara klar nu vid midnatt för jag är fortfarande inte helt klar med den. Men jag tänkte tvinga mamma att hjälpa mig med de två sista frågorna imorgon och sen skriva klart den och skicka in den.

Sen fick jag också reda på varför jag inte kunde hitta svaren till alla frågor igår när jag skulle kolla efter svaren till instuderingsfrågorna... jag har nämligen fel bok! Great! Det verkar som att någon inte vill att jag ska klara av Historian? Hur som helst så förstår ju vem som helst att det är ganska svårt att hitta svar på frågor då det inte ens är samma bok. Den boken jag lånade är tydligen från år 1999 och boken som man ska ha är från år 2008. Vilket betyder att min bok är en aning gammal + att den boken man ska ha är ungefär en tredjedel av min bok (& min bok är också både A+B-kursen). Så det är som sagt inte så konstigt att jag inte hittat svaren på frågorna och inte fattat någonting. Men min lärare var iallafall snäll och letade upp alla motsvarande sidor i min bok till de sidorna som stod på papprena till instuderingsfrågorna, så nu vet jag iallafall vilka sidor jag ska plugga på så då borde det ju gå mycket bättre. Dock så är de sidorna/avsnitten man ska läsa mycket längre i min bok än vad de är i den boken man ska ha, vilket betyder att jag kommer läsa/plugga mer än de andra. Fast det är ju som min lärare sa kanske bara en fördel då jag har så dåligt minne, för då kanske jag lyckas förstå sammanhanget ändå. Så vi får hoppas på det.

Och om jag behöver en bok till Religionen i nästa period så får jag ta och köpa en bok. Tänker inte lita på biblioteket (som borde ha de senaste & aktuella böckerna för allt tycker man) någon mer gång, utan då tänker jag ha rätt bok på en gång så att jag slipper få såna här problem.

Idag kom jag inte hem förrän runt klockan 13:00 eftersom jag var kvar i skolan i 20 extra minuter eller om det var mer, och då missade jag min buss precis så då väntade jag på nästa buss och de går bara en gång i timmen. Men en annan från min matte-grupp stannade också kvar i skolan efter lektionen så jag var inte helt själv där.

Förutom att ha varit i skolan så har jag skrivit klart nästan hela hemprovet, gjort hål i alla mina räkningar/kvitton/viktiga papper/osv med en hålslagare(?) och satt in dem i en pärm där jag ska ha allt sånt framöver (istället för att de tar en massa plats i kuvert i mina lådor under skrivbordet), kollat på de två första avsnitten på Hannah Montana från säsong 4 som hade premiär på Disney Channel idag (& jag gillade det såklart!), kollat på Inside the actors studio där Sarah-Jessica Parker var gäst, kollat på CSI Miami, och inte så mycket mer.
Snart blir det sovdags för jag vaknade ju som sagt väldigt tidigt idag även om jag somnade om sen. Det ska bli så skönt att kunna sova ut imorgon! Så nu säger jag godnatt!


My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you’ll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren’t mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0