❝Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1❞ tickets!


Efter att ha gått upp klockan 06:45 och sen väntat från klockan 07:00 till ca 08:10 så släpptes äntligen biljetterna på SF. Det var redan några som hade hunnit boka i mitten av salongen när jag skulle boka men det fanns ändå gott om platser kvar så jag kunde välja och vraka. Men sen när jag väl hade bokat och reservationen var klar så kollade jag in på bokningen igen och det blev bara fler och fler upptagna platser.

Så ni som är medlemmar i bioklubben och vill ha biljetter till premiären får nog sätta lite fart! Iofs vet jag bara hur det ser ut på den tiden och biografen som jag bokade men det är bäst att vara på den säkra sidan.
Det var en hel del människor som satt uppe och pratade i biosnack medan vi väntade på att biljetterna skulle släppas och det var människor både i Stockholm, Göteborg och Malmö så det lär ju bara bli fler och fler upptagna platser i alla salonger. Men lycka till hur som helst!

(UPDATE KL 08:40; Det finns en hel del biljetter kvar på varenda salong just nu och det är långt ifrån slutsålt på de största biograferna, men boka så fort som möjligt om ni vill ha chans till de bästa platserna!)

Nu kan jag iallafall andas ut och gå och lägga mig igen. Mina ögon värker för jag har knappt sovit något inatt. Sen när jag har gått upp igen ska jag ringa till pappa och säga åt honom att hämta ut biljetterna efter jobbet. Så om 13 dagar så kommer vi att se Harry Potter Rigoletto!

Är det någon av er som ska se filmen på samma tid som mig?