❝Jonas L.A.❞


Kollade just på reprisen av första avsnittet av den "nya" serien “Jonas L.A.” på Disney Channel.

Serien hade ju premiär i fredags men jag missade avsnittet då. Så det är tur att Disney Channel har börjat sända dygnet runt och att jag nu fick chansen att se avsnittet ändå utan att behöva se det på internet.
Nu kom ett nytt avsnitt av “Hannah Montana Forever” också, som jag ska se på.

Jonas L.A.” är egentligen samma serie som “Jonas”. De enda undantagen är att serien såklart har bytt namn, och att serien nu utspelar sig i en annan stad (LA) än var den utspelade sig i förut. Och nu bor de också ensamma utan deras föräldrar, fast deras livvakt (som också är deras livvakt irl) bor med dem. Och de ska vara där över sommaren. Och Stella och Macy är såklart fortfarande med i serien, och de bor hos Stellas moster.

Nu återstår det att se om jag kommer kunna se varje nytt avsnitt varje fredag, eller om jag kommer följa det på internet istället. Hur som helst så verkar serien bara bli bättre och bättre. Det verkar dock vara mer drama i serien nu än vad det var förut, och då är det främst kärleksdrama som jag pratar om. Det ska hur som helst bli roligt att se hur det går för kärlekspar(en) och vad som händer i serien!