101130 - Tisdag/Nya glasögon.

Igår var jag och mamma Synsam för att kolla på de nya glasögonen jag hade beställt till butiken (det var en modell som jag ville kolla på i svart som de inte hade i butiken & då beställde de hem den till mig), lämna tillbaka de två glasögon-paren jag lånade hem förra veckan för att prova, och även bestämma vilket glasögon-par jag ville ha.

De hade egentligen inte behövt beställa hem de svarta bågarna eftersom jag inte valde de glasögonen, men det visste jag ju inte innan. Det var ju lite svårt att bestämma sig hemma eftersom jag provade ett par ljusa+bruna bågar, och det är ju lite svårt att föreställa sig ett par bågar i en annan färg samtidigt som man ska se hur modellen passar ens ansikte.

Men som sagt så valde jag inte den glasögon-modellen, utan en annan modell som är gjord av Max & Co och den är mörkgrå men ser svart ut. Formen på glasögonen jag valde är väldigt lik glasögonen jag har nu, och det var också det jag ville ha; ett par glasögon som liknar de jag har nu eftersom jag är så nöjd med dem. Egentligen ville jag få nya glas i de glasögonen jag har nu, men tyvärr gick inte det. När de byter glas i ett par glasögon så värmer de upp själva bågarna och eftersom mina bågar är av plast och jag även haft dem några år så är det en stor risk att de spricker och går sönder, så därför var det ett omöjligt val.
Så nu kommer jag istället få de glasögonen jag valde igår om ungefär 1 vecka! Det ska bli väldigt skönt, för jag har gått runt ett tag och inte sett vägskyltar och andra saker även om det inte har varit på så långt håll, och sånt ska man ju kunna se utan att stå precis framför. Även texten på tv'n börjar bli lite suddig och den ska man ju verkligen kunna se när man bara sitter några meter från tv'n. Så om 1 vecka får jag mina efterlängtade nya ögon!

Jag kommer såklart att visa er mina nya glasögon när jag har fått dem.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0