101121 - Söndag.

Oj. Jag har haft besöksrekord idag, och jag har bara postat ett enda inlägg som bestod av en video. Så man kan ju undra hur detta besöksrekord kommer sig... Någon som vet?

Imorgon ska jag åka in till stan med Elin. Vi ska kolla i affärer såklart, och äta lunch/middag någonstans också. Det blir nog roligt!

Jag måste gå upp runt klockan 10:00 vilket är tidigt för mig då jag gått upp alldeles för sent de senaste veckorna (vilket jag tror att jag skrivit några gånger tidigare också). Och eftersom min dygnsrytm är som den är så lär jag ju inte vara trött förrän om några timmar, så det kommer bli en natt med för få timmar sömn inatt.

Jag kommer förmodligen kolla på Skins klockan 01:20-02:20 Kanal 5 eftersom jag ändå kommer att vara vaken då. Det är avsnitt 9 av 10, och jag tror att det är säsong 3. Jag har tyvärr inte kollat på alla avsnitt i ordning än så länge, utan bara kollat på några få avsnitt sen jag av en slump upptäckte en söndags natt att de gick på Kanal 5. Någon dag ska jag såklart kolla på serien från allra första början men tills dess har jag väl något att se fram emot antar jag. Dock sägs det ju att det är säsong 3 + 4 som är bäst, och att de två första säsongerna inte är lika bra, men jag ska nog ta och kolla på alla säsonger när jag väl ska kolla på serien från början.

Nu ikväll har jag under flera timmar suttit och pluggat. Jag har blivit klar med 2 av 3 engelska uppsatser. Den tredje och sista uppsatsen kommer jag tyvärr inte att bli klar med i tid, för jag förstår inte riktigt vad eller hur jag ska skriva. Jag skickade ett mail till min lärare i fredags och jag hoppades ju att hon skulle kolla sin mail under helgen så att jag skulle kunna bli klar innan midnatt idag, men något svar har jag inte fått och jag behöver ju fortfarande hjälp med den. Så det är därför jag inte har kunnat skriva klart den. Så jag hoppas att hon svarar på mitt mail imorgon så att jag kan skriva den antingen imorgon kväll eller under tisdagen. Hittills har hon varit väldigt snäll så jag hoppas att hon fortfarande är det och ger mig mer tid. Jag kan ju inte trolla fram mer tid själv tyvärr. Nu har jag iallafall lärt mig en läxa för sista gången; börja med uppgifter i tid & inte några få dagar innan!

Nu ska jag stänga av datorn och gå och sätta mig i vardagsrummet och kolla på tv och lugna ner mig. Det finns ju inte något jag kan göra åt uppsatsen just nu, så då är det bättre att lugna ner sig och fixa det imorgon när jag förhoppningsvis fått svar. Så nu blir det förmodligen Disney Channel om det går något roligt program där, den kanalen brukar jag alltid bli på bra humör av att kolla på. Och till er säger jag godnatt i förväg!camilla | 2010-11-22 @ 18:58:33 | | http://myowncanvas.blogspot.com

SV: Mina skor har blivit väldigt snabbt mjukare, lite hårda är dom men jag får inga skavsår osv, och då har jag bara använt dom 2-3ggr. Vet inte riktight hur jag hittade din blogg, genom att klikce lite här och där så kom jag fram hit :)

Och ja du har nog rätt om att HP kommer att leva vidare, själv tänker jag i något skede köpa alla böcker och filmer så att man kan ha dom resten av sitt liv och visa sina barn ::D (haha javet är lite före min tid men..)READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0