101118 - Torsdag/Harry Potter 7: Part 1.

Hej!
Igår åkte vi alltså in med 14:15-bussen till stan. När vi väl hade kommit till stan så försökte vi hitta SF bokhandeln (fast jag trodde dock att den hette SF butiken så då är det ju inte så konstigt att ingen visste vart den låg när jag frågade dem, men det såg jag nu när jag googlade efter den, haha!). Jag trodde av någon anledning att den skulle ligga nära Sergel, men jag vet inte vart jag har fått det ifrån. För nu när jag googlade efter den så ligger den ju i Gamla Stan. Haha, men nu vet jag det iallafall. Hur som helst så hade vi ju ändå inte hunnit till den eftersom den ligger i Gamla stan, haha.
Så efter vårat misslyckande med att hitta SF bokhandeln så gick vi in en snabbis på Indiska och kollade. Eller jag tvingade med mig Martin dit in rättare sagt. Det finns jätte fina glas därinne just nu, martini-glas eller vad det heter. Det var nästan så att jag ville köpa några, men det hade ju inte varit så roligt att bära runt på dem när man ska gå på bio.

Efter det ringde pappa upp mig eftersom jag hade ringt honom några minuter tidigare. Eftersom vi inte hade något att göra så frågade vi vart vi skulle äta så att vi kunde gå dit och vänta på honom istället. Så då gick vi till Kungshallen och väntade på honom. Sen åt vi middag där när pappa kom dit 20 minuter senare.
Sen runt klockan 17:00 gick vi iväg till Rigoletto, eftersom vi ändå inte hade något annat att göra + att vi misstänkte att det inte skulle vara så många där så då kan man ju hitta någonstans att sitta och vänta. Och det gjorde vi ju också. Först fick vi sitta i trappen där, men sen hittade vi en bänk som vi satt på istället.

Och jag måste bara säga att en stund efter att vi hade gått in på Rigoletto så såg jag Blondinbella helt plötsligt. Hon var påväg därifrån och inatt när jag kollade på hennes blogg så hade hon ju varit på någon föreläsning där. Men det var hur som helst roligt att se henne även om jag varken hann reagera eller gå fram till henne. Och jag måste bara säga att hon är lika vacker i verkligheten som hon är på bilderna i bloggen! Så nu vet ni det.

Sen när vi väl hittade den där bänken och satte oss där fick vi sitta där till klockan 18:00 då de började släppa in. Sen kom Markus också runt den tiden då han hade gått direkt från jobbet.

Några idioter skrek i början av filmen och även när de första skådespelarna/karaktärerna visade sig i filmen. Hur mycket fan jag än är så kan jag inte förstå folk som skriker sådär. Det kan vara okej att skrika i början, men när själva filmen börjat så tycker jag att alla ska hålla tyst och visa respekt. Det är inte okej att skrika och förstöra upplevelsen för alla andra! Det kanske var nackdelen med att välja den tidigare visningen av filmen, att det var fler yngre tonåringar där som förmodligen stod för skrikandet. Den senare visningen var det nog fler äldre människor på. Men det är ju lite för sent nu.

Filmen var hur som helst väldigt bra och jag får nog lov att säga att den levde upp till mina förväntningar.
Filmen var både rolig, sorglig, lite läskig, spännande, osv. Så jag tror att även människor som inte är Harry Potter-fans skulle gilla filmen eftersom den innehöll fler än en känsla om ni förstår hur jag menar.
Jag ska inte skriva något om själva handlingen då det säkert är flera personer som inte såg filmen på premiären igår, och i alla andra länder har den ju inte premiär förrän imorgon av någon anledning så jag vill inte avslöja allt innan alla har fått chansen att se den.
Men den var som sagt väldigt bra, och jag tycker faktiskt att de har lyckats väldigt bra med att få med de flesta sakerna från boken. Och det får man väl hoppas på att de har lyckats med i den andra delen också, men det borde de ha lyckats med eftersom det är samma personer som jobbat med både första delen och andra delen.

Jag ska såklart se den andra delen så fort den har premiär, och vad jag har hört så är premiären den 15 juli 2011. Datumet har inte kommit upp på IMDB än, och det är där jag brukar hitta alla datum så jag vet inte vart jag har hittat datumet. Men det dyker väl upp på IMDB när det börjar närma sig eller så fort som möjligt antar jag.
Sen antar jag att de även kommer ha en sista gala-premiär i London för den absolut sista filmen för det vore ju konstigt om de inte hade det. Men skådespelarna har redan gjort alla intervjuer även för den sista delen/filmen så de kommer ju inte göra några intervjuer då, eller det är vad jag har hört iallafall. Men även om de har gjort alla intervjuer för den sista delen/filmen så borde de ju fortfarande ha en sista gala-premiär? Annars vore det väldigt konstigt tycker jag. Hur som helst så ska jag försöka ta mig till London då, för att se alla skådespelare från filmen livs levande. Det är väl en dröm för alla oss Harry Potter-fans antar jag? Jag hoppas iallafall att jag kan ta mig dit då och få se dem, och även att det hålls en sista gala-premiär såklart, för annars har jag ju redan gått miste om chansen att få se dem.

Har ni sett filmen än?
Skriv vad ni tyckte om den!camilla | 2010-11-21 @ 16:30:00 | | http://myowncanvas.blogspot.com

ooh jag såg filmen idag och tyckte jättemycket om den! :D Ingenting vinner ju själva böckerna men dom har ändå gjort ett fantastiskt jobb med denhär filmen :D Förstår inte hur jag ska kunna vänta till nästa sommar...fast ju mer man väntar desto längre hålls Harry Potter vid liv...Vad ska man liksom göra sen då det tar slut? Måste köpa alla böcker o filmer någon dag åt mig själv (just nu är blckerna min brors..) :DREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0