101117 - Onsdag/Harry Potter 7: Part 1.

Hej!
Igår kom Martin hem till oss runt klockan 16:00. Så då hann vi äta middag osv. innan vi skulle gå iväg till hans träning. Jag följde med och kollade på den eftersom vi skulle åka tillsammans hem till pappa efteråt. Uppvärmningen i träningen såg så himla löjlig ut, tänk er runt 20 st killar samlade i ett rum som står och slår rakt ut i luften framför sig, haha! Det såg lika löjligt ut som det låter så jag fick nästan bita mig i tungan för att inte börja skratta. Men träningen efteråt var inte lika löjlig, jag hade inte orkat de där övningarna kan jag ju säga.

Sen efter hans träning var slut så gick vi till busstationen för att vänta på bussen. Och sen när vi kom hem så kollade vi på Kick-Ass. Jag har velat se den ganska länge eftersom det är många som gillar den, så igår såg jag den äntligen. Och jag tyckte också att den var bra. Tjejen som är Hit-Girl är ju bäst. Om det någon gång är någon som har en riktig Halloween-fest så ska jag lätt klä ut mig till henne. Det sa jag till Martin också, haha. Visste ni att tjejen som spelar henne bara är 13 år? Iofs så ser hon ju liten ut i filmen så man förstår ju att hon är ung, men ändå. Det måste vara coolt att få vara med i en sån film vid 13 års ålder.

Efter att vi hade sett på filmen så såg vi även på 2 ½ Men, Jims värld, och sen såg jag på dubbelavsnitten av Alla älskar Raymond när Martin hade gått och lagt sig (alla de 3 serierna går alltid varje kväll/natt på TV3 & jag kollar på dem varje dag innan jag lägger mig) innan jag också gick och la mig. Jag fick sova med strumpor för att det var så kallt i mitt rum. Dörren till mitt rum är alltid stängd när jag inte är där så det är därför det blir så kallt därinne.

Jag och Martin ska ta bussen in till stan klockan 14:15. Så vi kommer väl vara i stan runt klockan 15:20. Då ska jag tvinga med mig honom in i en affär som jag ska kolla i, och efter det ska vi möta pappa klockan 16:00 och äta en tidig middag någonstans. Det skulle ju bli för sent att äta middag efter filmen så det är därför vi äter innan. Filmen börjar ju som sagt klockan 18:15 och är väl slut runt klockan 20:30. Efter det ska jag vänta i 10 minuter på Y som ska ge min trollstav till mig.

Nu ska jag stänga av datorn och börja plåstra om mina fötter. Jag har ju skavsår på ena foten och den andra foten plåstrar jag om i förebyggande syfte. Så jag ska plåstra om dem rejält idag eftersom vi ändå ska gå lite i stan, så att det inte blir så att jag knappt kan gå för att skorna nuddar skavsåren.

Nu är det mindre än 5 timmar kvar tills vi kommer sitta i biografen och se filmen! Och klockan 14:15 när vi sätter oss på bussen kommer det vara exakt 4 timmar kvar tills filmen börjar! Jag har längtat så mycket efter den här dagen så nu när den äntligen är här så kan jag inte riktigt fatta det. Men jag förstår det nog när vi väl närmar oss biografen och sätter oss därinne. Jag hoppas bara att filmen lever upp till mina och alla andras förväntningar. Det är ju en del bloggare som skrivit att den inte var lika bra som de hoppats mer eller mindre, men iofs så kanske de inte är lika stora fans som jag så då kanske det blir en annan sak. För mig personligen så tror jag inte att jag skulle kunna tycka att någon Harry Potter-film är dålig, även om den skulle vara det. För det är ju ändå Harry Potter. Men jag ska inte spekulera för mycket i hur filmen kommer vara förrän jag har sett den. Jag får se om jag skriver om den ikväll när jag kommit hem till mamma igen eller om jag gör det imorgon.

Nu måste jag iallafall stänga av datorn och fixa det jag ska fixa innan vi måste gå till bussen. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0