101112 - Fredag/IKEA imorgon.

Hej hej!
Idag gick jag upp innan klockan 12:00 vilket är mycket ovanligt om jag tänker på de senaste veckorna. Mamma blev förvånad av att jag var uppe när hon kom hem. Om man nu kan kalla det för att vara uppe... Jag låg i soffan med en filt för att jag frös och kollade på tv och försökte vakna till liv. Men sen när programmet jag kollade på var slut så drack jag upp mitt glas med Oboy och klädde på mig och sen var jag förvånansvärt nog pigg. Och det har jag varit hela dagen idag trots att jag inte har sovit särskilt många timmar inatt. Sist jag kollade på klockan var den 04:30 och sen hörde jag någon granne komma hem och klampa i porten, och sen började det också åka bilar ute. Vem är uppe vid den tiden egentligen?! Men jag somnade väl sen någon gång. Och sen när alarmet på mobilen ringde så var jag redan vaken, konstigt nog. Jag hoppas att jag får sova nu inatt när jag har gått och lagt mig iallafall. Jag ska försöka gå och lägga mig om en timme eller så.

Idag gick jag upp "i tid" för att vi skulle kolla inne på ÖB. Sen skulle jag även lämna tillbaka matte-boken på biblioteket och även låna en annan bok till engelskan.
Inne på ÖB köpte jag en mjölkchoklad som det var sjukt längesen jag åt, och sen även något pyssel-set som jag hittade. Det är till för att göra sina egna julkort och det fanns faktiskt ganska fina och bra saker i det setet så det var därför jag köpte det. Jag har fått ihop en del jul-pyssel grejer nu som jag kan använda när jag och Elin ska ha pysseldag den första advent! Vi älskar båda två julen så därför har vi bestämt att vi ska ha en pysseldag tillsammans och julpyssla ordentligt. Jag brukar alltid göra mina egna julkort till min familj och släkt, så det är väl det jag ska syssla med under den dagen. Och i år kommer det bli extra fina julkort eftersom jag har köpt en massa pysselgrejer.

Imorgon ska jag upp i gryningen (för mig är det gryningen iallafall). Ska nämligen gå upp runt klockan 08:30. Och klockan 09:30 går bussen. Jag, mamma och Elin ska åka till IKEA nämligen. Vi skulle egentligen vara där när de öppnar men det fanns ingen buss som passade in vid den tiden om man inte ville byta buss 3 gånger. Så därför kommer vi komma dit klockan 10:50, dvs. 50 minuter efter att de har öppnat. Så det är inte så långt efter iallafall.
Jag och mamma har velat åka till IKEA hur länge som helst, kanske i ett år t.o.m. så imorgon är det äntligen dags för det! Och där finns det ju också julsaker och det bästa är ju att det är billiga julsaker, så man slipper bli ruinerad av att köpa julsaker. Så jag kommer att vara i jul-himmelriket imorgon. Sen lär jag väl antagligen köpa lite mer saker än bara julsaker. Det blir ju alltid så när man är på IKEA, att man hittar alldeles för många saker som man vill köpa... Jag personligen älskar IKEA och ska handla alla mina möbler därifrån i framtiden när jag flyttat. Så det ska bli väldigt roligt att åka dit imorgon som ni nog kan förstå.

Stackars Elin ska gå upp ännu tidigare än mig eftersom hon ska åka hit till oss först och hon kommer vara här redan klockan 08:35 (då har jag nog just gått upp) så hon lär ju få gå upp runt klockan 07:00 eller något. Usch. "Tur" för oss att bussen kommer ta lite mer än 2 timmar, då kan vi sova/vila på bussen iallafall. Men nu ska jag gå och kolla på tv innan jag måste sova. Så godnatt!Veronica, Mamma till Leo ♥ | 2010-11-13 @ 00:52:46 | | http://veronicaodquist.webblogg.se/

Jag saknar dig vännen. Vi MÅSTE verkligen ta tag i att ses snart. Måste måste!!

Veronica, Mamma till Leo ♥ | 2010-11-13 @ 01:21:20 | | http://veronicaodquist.webblogg.se/

Jag kommer till Rimbo i nästa vecka, så har du tid då så kan vi väl ses på en fika? :)

Dixi Wonderland | 2010-11-14 @ 18:17:18 | | http://dixiwonderland.com/

Svar: Aww så kul att höra :D Rosa och gult är mina favorit färger haha men ofc kommer rosa alltid först ;D

Dixi Wonderland | 2010-11-14 @ 22:08:46 | | http://dixiwonderland.com/

Svar: Du är alltid så himla gullig Malin :DJag fick svar från en av de anonyma som skrev "Det är underhållande och du ger alltid svar på tal och du tar åt dig" Jag menar bara för att man svarar betyder de ju faktiskt inte att man tar åt sig men jag blir riktigt jävla förbannad över att dom aldrig skulle våga säga de till mig irl för jag hade flippat ur totalt verkligen haha. Och om de är svar på tal dom vill ha så tar de stop med detta inlägget!Jag ville mer få ett svar på varför dom gör de men om de är för underhållning så gör de mig bara mer förvirrad för är de underhållning att gå fram till främmande personer på stan och säga negativa saker till dom?HAHAH jävla stupid biatches, men som sagt. Deras underhållning försvinner nu! ;)

Rima | 2010-11-15 @ 15:56:39 | | http://rimashin.blogspot.com/

Du med laxråsa bakgrund, ska vi åka till stan helgen? Och handla lite mer pyssel och julklappar? Jag behöver i alla fall komma till panduro..

P R I M M S | 2010-11-15 @ 18:46:55 | | http://primms.blogg.se/

Hej tjejen! Jag har försökt hitta sidan där man kunde läsa om design men den gick inte att öppna. Gör du fortfarande designer? :) KramREAD THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0