Dorian Gray.

Igår kväll så såg vi på Dorian Gray med vackra Ben Barnes i huvudrollen. Dem valde verkligen en bra person för huvudrollen om man tänker på filmens handling, vilket man också ska göra.
Det var ovanligt att se Ben Barnes i en sådan roll dock, eftersom man känner igen honom från Narnia. Det är ju ganska bra jobbat att gå från Disney till denna thriller där han spelade en mycket mörkare roll. Det är inte många som får chansen att spela så olika roller om de väl har börjat med något barnvänligare så att säga.

Filmen handlar om den unge och vackra Dorian Gray som nyligen kommit till London. Han sveps snabbt med i det intensiva sällskapslivet av Henry Wotton, som presenterar Dorian för stadens hedonistiska nöjen. Dorians skönhet drar till sig konstnären Basil Hallwards uppmärksamhet och hans porträtt av Dorian blir så förtrollande att Dorian lovar att göra vad som helst för att för evigt förbli som på porträttet, även om det innebär att han får offra sin själ.

Filmen var väl bra, men ganska speciell. Det visades kanske lite för mycket av Dorians "nöjen" för min smak, även om man inte tackade nej till vissa scener som gav en massa ögongodis i form av Ben Barnes själv. ♥

Johanna | 2010-05-23 @ 12:47:12 | | WEBSITE: http://hannahsworld.blogg.se/

Åhhh, den vill jag seee<3 Han är så snygg!!!

Laura | 2010-05-23 @ 15:08:35 | | WEBSITE: http://papatya.blogg.se/

Hej! Förlåt att svaret tog ett tag! :)



Vad kul att du samlar på Mumin-koppar och att du gillar Mumin! Jag tror inte att man någonsin kan bli för gammal för Mumin.. :) Det var nog helt kul att jobba där, men det var väldigt dåligt betalt och man jobbade ganska långa dagar. Men det är ju inte så lätt att hitta sommarjobb så man får vara nöjd med det man får! :) Det var såklart mest barnfamiljer som besökte Muminvärlden, men även mycket japanska ungdomar och studenter! I Japan så är mumintrollen väldigt populära! Lite som Hello kitt faktiskt, haha! :D Om du har vägarna förbi Åbo i sommar så kan du ju ta och besöka Muminvärlden! ;)



Kram!



READ BEFORE SENDING A COMMENT!
‣ I REPLY TO COMMENTS IN THE SAME BLOG-POST.
‣ ANONYMOUS COMMENTS + SPAM/LINKS/ADS GETS DELETED.
‣ RUDE COMMENTS GETS DELETED & THE SENDER IP GETS BLOCKED.
‣ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST GETS DELETED.

GDPRTHE INFORMATION YOU ENTER IN THE COMMENT FORM (NAME/EMAIL/WEBSITE) WILL BE SAVED & STORED IN MY BLOG ACCOUNT. THE PURPOSE OF INCLUDING YOUR EMAIL ADDRESS IS SO YOU CAN RECEIVE AN EMAIL NOTIFICATION WHEN I REPLY TO YOUR COMMENT. YOUR EMAIL ADDRESS WON’T BE USED FOR ANY OTHER PURPOSE, NOR WILL I SELL/SHARE IT WITH A THIRD PARTY. BY SENDING A COMMENT YOU AGREE TO THIS.

BLOG DESIGN IS MADE BY MALINBELLE.COM © BLOG DESIGN IS BEST SEEN IN CHROME + MOZILLA FIREFOX.

ABOUT MY BLOGMY BLOG POLICYMY LINKTREE.

© BLOG WEBSITE IS 100% COPYRIGHTED BY MALINBELLE.COM ©
EVERYTHING ON MY BLOG IS CREATED BY ME UNLESS STATED OTHERWISE.
NO PART OF MY BLOG OR MY CONTENT MAY BE COPIED, UPLOADED, USED
OR RE-USED IN ANY FORM OR MEDIA WITHOUT MY EXPRESSED PERMISSION.


» NAME:
SAVE?
» E-MAIL: [only seen by me!]

» WEBSITE:

» COMMENT




© COPYRIGHT BY・MALINBELLE.COM ©