100529-30 - Lördag+Söndag.

Hej!
I lördags gick jag upp runt klockan 14:00, efter att ha legat och halvsovit i sängen i några timmar trots att det bankades i köket som är precis bredvid mitt rum. Mummu och Vanna var nämligen här och drog bort våra tapeter. De ska komma tillbaka någon dag i veckan som kommer för att göra klart det sista.
Mamma hade tydligen följt med dem i onsdags till någon affär och kollat på och beställt tapeter, så vårat kök har nya tapeter nu. Dock tycker jag att de tapeterna som vi hade innan var finare och gladare, men man vänjer väl sig. Och det är ju mammas lägenhet, som hon så fint påpekade när jag sa vad jag tyckte om dem.

Medans de grejade inne i köket så låg jag och halvsov i mammas säng med henne och Celeborn.
Sen så satt jag och kollade på tv med Vanna för han hade blivit utkastad från köket. Sen såg vi även på The Simpsons-filmen som började klockan 20:00. De åkte inte härifrån förrän klockan 23:00 nämligen. Så både de och mamma var vakna på övertid.

Efter att de hade åkt hem så såg jag halvt på Men in Black och satt vid datorn.

Nu under söndagen så har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade sent, åt morotskaka till frukost, såg på The Cheetah Girls - One World Disney Channel (den var dock inte lika bra som tvåan), såg på reprisen av Grey's Anatomy med mamma. Sen har jag som vanligt suttit här i vardagsrummet med min laptop.
Jag såg på The Jane Austen book club som var söndagsfilmen på TV3 också. Emily Blunt spelade ju en av huvudrollerna och hon spelar alltid lite speciella roller verkar det som. Hon är ju med i The Devil Wears Prada där hon spelar en tjej med samma namn som hon själv.

Mamma berättade också när vi såg på reprisen av Grey's Anatomy att hon har kollat på resor och hittat en som vi kanske kan åka på. Men hon måste först prata med några innan vi ens kan tänka på att boka den, så att vi vet om hon måste vara hemma och jobba eller inte. Men jag kan ju alltid hoppas på att vi kan åka på den!
Dock är det den 24 juni, och isåfall kommer jag missa Eclipse-premiären om jag inte kan gå på gala-premiären med Markus (fast om inte den är innan 24 juni så kan jag ju ändå inte gå på den även om jag skulle bli erbjuden). Jag kommer ju inte tacka nej till resan, även om jag vill se Eclipse på premiären. Men vi får se hur det blir, ingenting är bestämt och mamma måste ju ta reda på om vi ens kan åka först.

Imorgon, måndag, ska jag och mamma se på Sex and the City 2. Den börjar klockan 18:00 så jag sa att vi kan ju kanske äta på en kina-restaurang innan, så vi får se om hon går med på det. Det ska hur som helst bli roligt att se på den filmen, även om den har fått väldigt dålig kritik i nästan alla tidningar. Det är ju ändå SATC och det är något som man måste se.

Nu ska jag nog kolla på något avsnitt av någon serie innan jag går och lägger mig och sover. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:Follow on Bloglovin
My name is Malin and I'm 27 years old. I'm a Finnish/Danish/Swedish/Italian girl, born and raised in Stockholm, Sweden.

I'm a “crazy cat lady” and I have a silver shaded Persian cat named Pika. ♥ I'm 158 cm (5'2").
I have a INTJ personality. I'm living a Straight Edge lifestyle. I've been a Pescetarian since 2006. I'm a huge fan of Harry Potter and I'm sorted into Ravenclaw. I'm also a big fan of Disney. I'm a animal lover and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge Follow on Bloglovin

I’M CURRENTLY READING

Dead Ever After
tagged: currently-reading
The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading

goodreads.com

2017 Reading Challenge

2017 Reading Challenge
Malin has read 1 book toward her goal of 27 books.
hide
MalinBelle.com's 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com's visitors since July 24, 2014.
Test Your Hunger IQ
Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about. The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that isn't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

All the images, brushes, patterns used to the making of the design are © copyrighted to their rightful and respected owners, and I take no credit for them.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogvertiser bloggping Bloggparaden Nätets bästa sajter! Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0 Follow on Bloglovin