100526 - Onsdag.

Hej!
Idag har jag inte varit hemma på nästan hela dagen. Gick upp efter 11, gick upp, klädde på mig och åt frukost, och hann träffa Mummu och Vanna som kom hit innan jag och Martin tog bussen in till stan.
Väl inne i stan så gick vi först till Kappahl, Stadium och InterSport där vi kollade efter jeans och tröjor åt Martin. Mamma och han hade ju dock varit nere "på stan" här där vi bor och köpt 2 par jeans + 2 par skor, så det var inte så viktigt att vi hittade några jeans, vilket vi inte heller gjorde. Men vi hittade en svart Adidas-tröja inne på InterSport som han köpte.
Efter det så gick vi bara till affärer som jag ville gå till, vilket blev en del sko-affärer, och även Gina Tricot och H&M. Och det kom inga som helst klagomål från Martins sida! Det är helt otroligt, med tanke på att han hatar att gå runt i affärer längre än nödvändigt (eller överhuvudtaget). Så för det förtjänar han en applåd faktiskt.
Jag köpte ett par leggings inne på Gina och sen köpte jag ett par sandaler inne på Skopunkten (som jag visar i ett inlägg efter detta), så jag är nöjd.

Sen när jag skulle betala mina sandaler så pratade jag samtidigt med pappa i mobilen för han skulle komma och hämta upp oss. Så det gjorde han efter att vi hade gått en bit till våran mötesplats.
Martin klagade över att han var hungrig och jag var också lite hungrig så vi åkte och åt pizza. Det var inte alls stora pizzor som man fick! Pizzorna vällde över tallriken och över varandra (jag & Martin satt mitt emot varandra och min pizza hamnade under hans eftersom båda pizzorna vällde över tallrikarna, haha).

Efter att vi hade ätit så åkte vi hem till pappa. Där var jag i lite mer än en timme innan jag åkte hem. Jag funderade först på att stanna kvar där och sova där men mamma skickade ett sms om att hon ville att jag skulle köpa Polly på hemvägen, haha, så då beslutade jag mig för att åka hem. Både Martin och pappa undrade vart jag skulle när jag tog på mig skorna och gick mot dörren. Martin hade trott att jag skulle stanna kvar.
Men han satt och spelade sitt nya tv-spel så han var upptagen med det, och jag ville se på True Blood sen (och han satt ju vid tv'n) så då var det lika bra. Typiskt bara att True Blood inte ens gick på tv idag! Säsongen är tydligen slut och när säsong 3 börjar visas vet de inte ens. Så jag får väl kolla på säsong 3 på internet istället, eftersom ingen vet när den börjar visas på tv.

Just nu sitter jag och kollar jag på Sex and the City. Jag borde gå och lägga mig efter 2 ½ Men har visats då jag ska till skolan imorgon. Jag hade egentligen trott/planerat att jag inte skulle till skolan imorgon då jag trodde att jag skulle blivit klar med provet på kapitel 4 i tisdags, men det blev jag ju inte så imorgon ska jag repetera kapitel 4 och provet vet jag inte när det ska göras. Min lärare sa något om att jag kunde gå dit nästa vecka och göra det om jag repeterar kapitlet imorgon, men jag vill ju bli klar för sommaren imorgon och inte gå dit igen förrän efter sommaren. Blö. Men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag iallafall fortsätta se på tv. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0