100525 - Tisdag.

Jag sitter just nu och kollar på Sex and the City på TV3. Men det får mig tyvärr inte på så mycket bättre humör, konstigt nog. Jag vet inte varför jag blev på dåligt humör helt plötsligt (eller egentligen vet jag det men det tänker jag inte berätta för er), men nu kom Martin hem igen efter att ha varit ute i ca 1 timme och träffat någon kompis. Så han kanske kan få mig på bättre humör nu förhoppningsvis.
Han kom hit lite närmare klockan 20:00 idag, för vi ska nämligen åka tillsammans in till stan imorgon. Han ska handla jeans och skor (fast skor skulle mamma handla till honom imorgon nere på "stan" här där vi bor så det slipper vi kolla efter). Och jag ska kolla ytterligare en gång efter gladiatorsandaler. Får väl se till att kolla i de affärer som jag inte var inne på i fredags när jag var där med Johanna.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha varit i skolan och haft matte. Jag gjorde ett prov på kapitel 4 i matten (vilket är ett kapitel fullt med ekvationer mer eller mindre) men jag fick 5 poäng från godkänt så det gick ju inte så bra. Jag börjar undra om jag någonsin kommer fatta det där med ekvationer, men så borde jag väl inte tänka antar jag. Jag har ju hela sommarlovet på mig att repetera det kapitlet så det är väl det jag får göra tills jag har fått in det i skallen. Och sen har jag ju bestämt med min lärare att jag ska räkna minst hela kapitel 6 under sommaren också. (Kapitel 6 hör lite ihop med kapitel 4 då de handlar om nästan samma sak så det är därför jag får göra kapitel 6 efter kapitel 4).

Men nu ska jag byta samtalsämne till något roligare istället...
Förutom att jag har planer att åka till stan imorgon, så ska jag på fredag träffa Johanna. Hon ska komma hem till mig och så ska vi kolla på David Gray-filmen. Markus glömde ju den här, men när jag skrev det till honom på FB så skrev han tillbaka att jag kunde få den om jag ville, och det ville jag ju eftersom jag gillar han Ben Barnes. Så nu är den min! Och den ska vi som sagt se på fredag. Det blir nog roligt.

Nu ska jag dock hålla Martin sällskap och ägna uppmärksamheten åt tv'n där 2 ½ Men visas. Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0