100522 - Lördag.

Hej!
Idag blev jag väckt lite innan klockan 11 av Markus. Han tyckte att det var dags att gå upp då (vilket jag inte tyckte men jag var ju illa tvungen att gå upp ändå). Mamma hade också hunnit gå upp då så frukosten var redan framdukad och klar när jag steg upp ur sängen.

Markus klagade på att Celeborn's låda luktade för Celeborn hade inte täckt över sitt bajs, haha. Sen hade han spytt på mattan och kissat i hallen också. Fattar inte varför han kissar på golvet när lådan inte ens är full. Snacka om att den där katten är fin i kanten! Det är både äckligt och irriterande när han ibland lämnar oss (mest mig) överraskningar. Så det är tur för honom att han är så söt så att vi förlåter honom! ♥

Efter att jag hade ätit frukost så gick jag och duschade. Och sen skulle vi ta 12:35-bussen till Mummu och Vanna. Och klockan var över 12:30 när vi gick ut så Markus tvingade mig att jogga/springa nästan hela biten. Fast jag orkade inte sista biten så då gick jag istället (medans Markus sprang vidare, haha), men vi fick vänta lite när vi väl kom fram till busshållsplatsen så vi hann ju med bussen. Det var jobbigt att jogga/springa dock. Min kondition existerar inte ens, så det kändes som att jag skulle hosta upp både lungorna och hjärtat. Men det gjorde jag inte som tur var.

När vi satt på bussen så såg jag ett par konstiga hästar som stod i en hage... men sen såg jag att det var ju lamor! Jag tänkte också att det var konstigt att hästarna hade så långa halsar, haha.
Det måste ju vara ganska ovanligt att ha lamor (eller om det var alpackor) som 'husdjur' här i Sverige. Jag visste inte ens att man kunde ha det. Jag skulle lätt kunna tänka mig att ha en själv om jag bodde på någon gård eller något och hade en hage som den kunde vara i. Jag gillar lamor! Dem är så fulsöta.

När vi gick av bussen så gick vi först och köpte blommor till Mummu då det är Mors Dag nästa helg. Sen gick vi hem till dem. Mina fötter var döda pga blåsor under båda hälarna (vet inte ens hur jag fått dem).
Hemma hos Mummu och Vanna så tvingade Markus Mummu att sy upp hans byxor som han hade med sig.
Och jag, Vanna och Markus spelade kort. Men Markus vann hela tiden. Sen fikade vi på deras uteplats.
Mina ögon rann hela tiden när jag satt därute så jag misstänker mer och mer att jag är allergisk mot något, förmodligen pollen eftersom pappa är det (och jag har fått nästan alla hans andra allergier). Ögonen borde ju inte rinna så mycket bara för att det är soligt ute.

När klockan var närmare 17:00 så skjutsade Vanna mig till stationen (medans Markus gick dit, men jag orkade inte gå pga mina fötter), och sen väntade han med mig tills min buss kom. Jag fick en glass av honom också.

När jag kom hem så åt jag middag. Och sen la jag mig i soffan för att vila mina fötter, och sen somnade jag. Sen har jag sovit tills ungefär 22:00. Jag vet inte hur jag kunde vara så trött så att jag somnade för jag sov ju ändå minst 8 timmar under natten. Men det kan väl ha med värmen utomhus att göra. Jag kan ju inte ha blivit så trött av att ha ont i fötterna? Haha. Fast jag har inte lika ont i dem nu när jag har sovit iallafall, så det är ju bra.

Jag är fortfarande trött, så jag ska nog kolla på något på tv'n eller något avsnitt på internet, och sen gå och lägga mig och sova. Så godnatt och hejdå.

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0