100521 - Hemma från stan.

Eller jag kom ju hem efter 15:00, men jag har inte tänkt på att uppdatera förrän nu.
Jag mötte Johanna direkt efter att jag gått av bussen. Och hon såg jättefin ut! :) Fina kläder och fina skor!

Vi gick först till den stora H&M som är på flera våningar mittemot NK. Och där gick vi in för att kolla efter "min" kaftan, som vi dock inte hittade. Jag frågade t.o.m en kassörska om den fanns i butiken men det gjorde den inte. Hon sa också att hon har ringt runt till andra butiker och frågat, men de har den inte heller så den verkar ju vara ganska populär. Så jag fick inte chansen till att prova den eftersom den inte fanns. :(
Men jag får ta och fundera på om jag ska beställa hem den istället, och så får jag lov att skicka tillbaka den om den inte passar. Den kostar ju bara 99 kronor så jag hoppas att den passar på mig om jag beställer den. :)

När vi var klara därinne så ledde jag Johanna till närmaste Mc'Donalds så att hon fick äta. Hon gnällde som ett litet barn så jag var så illa tvungen att göra som hon sa. :b Men jag var också hungrig och det var ändå lunch-tid (vilket också märktes på allt folk, men dem flesta beställde bara sin mat och gick därifrån så vi fick platser) så det var ju lika bra.
Efter det så var vi inne på både Skopunkten, Din Sko och Nilsons. Men jag hittade inga bra sandaler. :(
När vi hade varit inne i de affärerna så gav vi upp eftersom det kändes omöjligt att hitta ett par sandaler + att det var så varmt ute så vi orkade inte gå runt längre. Så då beslutade vi oss för att åka hem istället. Men vi fick först vänta i 30 minuter tills Johannas buss kom, och sen satte vi oss på varsin buss (vi bor ju 30 min ifrån varandra/på olika ställen) och åkte hem.

Min morbror Markus ringde till mig förut då vi väntade på bussen, och frågade om han kunde komma hem till oss idag. Men mamma är ju sjuk, vilket jag inte tänkte på när jag pratade med honom. Men jag sa det för en stund sen då han ringde hem till oss. Men han skulle ringa hemifrån sig igen sa han. Så vi får se om han kommer hit eller inte.

Jag ska nog tillbringa kvällen framför Disney Channel faktiskt. :) Just nu kollar jag på Det ljuva havslivet (Zack & Cody) och jag har inte sett avsnittet innan så det måste vara nya avsnitt. Och efter det här programmet så kommer det ett nytt avsnitt av Sonnys chans. Så det låter bra för mig. :)
Klockan 19:00 kommer filmen Princess Protection Program med Selena Gomez och Demi Lovato, men jag tror att den filmen är på svenska ikväll (de visar ibland på svenska & ibland på engelska), så den vet jag inte om jag ska se. Serier kan jag se när de är dubbade men dubbade filmer blir lite för mycket. :b
Jag kan ju alltid se på de nya avsnittena av The City och The Hills istället. Och så måste jag fixa någon middag också. Men nu ska jag ägna uppmärksamheten till tv'n så hejdå. :)Johanna | 2010-05-21 @ 22:55:36 | | http://hannahsworld.blogg.se/

du är så söt Malin<3Vi hade kul i stan i alla fall, trots det hemska sortimentet av sandaler. :( ;)Fick ju iaf träffa dig<3 ;)Puss<3READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0