100520 - Torsdag kväll.

Hej!
Idag var jag duktigare än i tisdags och gick upp klockan 11:00 istället för 11:30. Jag fick då lite mer än en timme på mig att göra mig klar för att gå till skolan.
Celeborn
hade också lyckats bryta sig in i vardagsrummet under natten och även stänga dörren, alltså hade han stängt in sig själv därinne. Smart katt!
När jag kom till skolan så var det bara att sätta igång med räknandet. Dock så verkar det bara bli svårare och svårare med de där dumma ekvationerna. Jag sa t.o.m att jag tyckte att det borde vara MVG-uppgifter (alt. C-uppgifter), men det tyckte inte min lärare. Bara för att hon är bra på matte. :b

Efter skolan så fick jag sitta och vänta på Angelica i 25 minuter för att vara ganska exakt, och då hade jag också varit seg i skolan när jag plockade ihop mina grejer. Men men, när hon väl kom dit där jag väntade (på en bänk utanför Mc'Donalds) så gick vi in och köpte oss en varsin McFlurry-glass. Det var nämligen det vi skulle göra efter jag slutat skolan; Fika/Äta glass. :)
Efter att vi hade suttit där i mer än en timme så gick vi till Statoil där jag köpte mig en cola. Sen gick vi till "min" busshållsplats och väntade tills hennes buss kom, och sen gick jag hem. Klockan var nästan 18:00 när jag kom hem.

Sen jag kom hem så har jag ätit middag (som stod färdig när jag kom hem), sett på 2 ½ Men som går 19-20 på vardagskvällarna, underhöll mig med min laptop, och så har jag kollat på Bella & Tyra Show.
Jag förstår dock inte varför de inte fixade dit en bättre gäst än Bobby som var där ikväll. Jag har ingenting emot honom, men det var ju inte så underhållande. Det finns ju fler kända bloggare att välja bland som inte har varit med i programmet än som de kunde haft med. Och jag tror inte att alla ens vet vem Bobby är, så det kan ju inte ha varit roligt alls för de som inte vet det att kolla på honom. Dock avslöjade han lite skvaller om sig själv, och han och Mark i Westlife har tydligen haft en flört för 4 år sen! Jag älskade Westlife när jag var yngre så det var roligt att det kom på tal helt plötsligt. :) Men det var ungefär det bästa under kvällens program.

Jag har också pratat med Johanna nu under kvällen, och vi ska förmodligen åka till stan imorgon. :)
Eller hon har skola imorgon så hon kommer redan att vara i stan, men jag ska åka in och möta henne där. Vi ska kolla efter ett par skor till mig (mina fötter dör, dvs svettas ihjäl, i mina converse som jag använder just nu & jag har inga "snygga" sandaler som jag kan använda till vardags) - och det blir väl gladiatorsandaler som jag ska kolla efter, sen ska jag även kolla efter en Kaftan som det heter som kostar bara 99 kr (en tunika som man ska ha på stranden, men som man såklart kan ha annars också)H&M, och sen ska vi slutligen fika. :)
Det kanske inte blir av dock, om Johanna skulle vara för trött efter hennes föreläsning i skolan. Men hon ska sms:a mig ungefär klockan 09:30 så jag vet om jag ska åka in eller inte.
Jag måste alltså gå upp klockan 09:00 imorgon för att sen ta 10:15-bussen in till stan och möta Johanna, om vi nu ska träffas. Vi ska isåfall mötas klockan 11:15, för hon slutar klockan 11:00. Hur tidigt hon går upp imorgon vill jag inte ens veta, så jag ska inte klaga på tiden då jag måste gå upp. :b Jag går aldrig upp tidigt när jag är ledig, som den morgontrötta människan jag är.

Jag måste fråga mamma om pengar imorgon också, om jag nu ska till stan. Hon sa att hon skulle betala mina skor om jag köper ett par i bättre kvalité än de från Kappahl som jag kollade på förut, haha. :) Så nu får hon hålla det också, och jag får se till och hitta ett par i bättre kvalité också.

Jag lägger upp en bild på "Kaftan" i ett inlägg efter det här, så att ni får se hur den ser ut. Dock är den finare irl än vad den är på bilen. För Emelie har nämligen köpt en sån, och det var där jag fick upp ögonen ytterligare för den, och hon var med på ett kort då hon använde den så där får man ju se hur den ser ut irl. :)

När jag gick från skolan förut så mötte jag min svenska-lärare i trappan, och jag lovade henne att skriva min sista uppsats idag och skicka in den till henne imorgon. Jag sa till henne att jag inte hade börjat på den än, men jag lovade som sagt att jag skulle skicka in den imorgon.
Och jag har inte börjat med den än, eller öppnat dokumentet som jag har den sparad i rättare sagt. Men eftersom jag förmodligen ska iväg imorgon så måste jag skriva ihop den nu innan jag kan gå och lägga mig och också skicka in den, så när jag kan gå och lägga mig återstår att se... Alltså lär jag vara ännu tröttare imorgon när jag ska upp tidigt och om jag dessutom inte sovit så många timmar. Smart som jag är så började jag inte med uppsatsen direkt när jag kom hem, vilket jag skulle ha gjort. Men nu får jag sluta skriva här och börja skriva på uppsatsen istället. Det kan ju inte vara så jätte svårt/ta så lång tid att skriva en uppsats om en dikt tycker jag... Men nu får jag hälsa er godnatt och hejdå.Veronica - Gravid, BF 27 Juli ♥ | 2010-05-21 @ 00:24:59 | | http://veronicaodquist.webblogg.se/

SV: Ja absolut, inte så jag menade stumpan.. Jag shämtade bara med dig. För jag vet själv att alla inte alltid bjuder tillbaks eller betalar tillbaks det dom lånar! Så jag menade inget illa.READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0