100517 - Måndag.

Hej!
Idag gick jag upp sent, igen. Klockan var nästan 15:00 när jag väl steg upp ur sängen. Jag får väl skylla sovandet på min förkylning som jag fått. Det är inte så farligt, men igår när jag la mig och idag när jag vaknade så var jag täppt i näsan. Men efter lite nässpray så försvinner det som tur är. Mamma har dock fått ont i halsen. Så det får vi tacka Angelica för! ;)

Jag har inte gjort så mycket idag. Åt frukost när jag gick upp. Och efter det satte jag mig i soffan med laptopen i knät som vanligt, och pratade lite med Konstantinos och Cindy på facebook-chatten. Men sen började jag prata med Cindy på msn istället.
Jag har också öppnat kartongen som min tavla låg i (som jag fick hem förra veckan), men jag har inte tagit bort plasten från den än. Men när jag gör det så ska jag ta kort på den och visa den för er.

Nu under kvällen så har jag sett på det sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Jag har inte hört något om ännu en till säsong så jag vet inte om det kommer någon, men det vore såklart roligt om det kom en till säsong! :)
Jag har också sett på reklamen att något som heter Norska Hollywoodfruar ska börja på TV3 snart. Det är ju säkert samma koncept och program, bara det att det är norska hemmafruar istället för svenska. Men det känns ju lite B att göra ett likadant program fast med norskor. Inte för att det är något fel på norskor, men det är ju svenskar man vill se, eller iallafall jag. :) Haha. Jag vet inte om jag ska kolla på det för att se om det är något att ha eller inte. Ska ni kolla på det när det börjar?

Just nu kollar jag på 2 ½ Men, och efter det så ska jag gå och försöka sova. Ska gå upp klockan 10:00 imorgon för att vakna till liv i lugn och ro innan jag ska gå till skolan för att ha matte. Jag har inte varit där på hur länge som helst känns det som. Men imorgon ska jag dit och få hjälp med de dumma ekvationerna. Jag förstår dock inte hur jag ska kunna skriva ett prov på det och få in allt i huvudet och verkligen kunna det. Men det problemet får jag försöka lösa imorgon; att förstå vad min lärare förklarar för mig dvs. Jag får se om jag får skriva prov på kapitlet imorgon eller på torsdag.

Nu ska jag stänga av datorn och se på tv tills jag ska gå och lägga mig. Godnatt!Anonym | 2010-05-18 @ 11:33:58 | | http://dotlc.blogg.se/

Haha ja jag vill också se den på premiären men dom har inte sagt ett datum här i Grekland än, men antar att det är ungefär samma som i Sverige. Men känner en som jobbar som en slags chef på en bio här så tänkte kanske han kunde fixa biljetter! ;) Såg första filmen på smygpremiären i Sverige! :DHur går det med Au-pair letandet!? Har du hittat något intressant?!READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0