100514 - Fredag natt.

Hej hej!
Jag kom hem efter klockan 02:00. Jag har varit med Angelica hemma hos Johanna och firat henne eftersom hon fyllde år förra veckan. Elaine och Johannas lillasyster Josefina var också där.
Under kvällen så har vi ätit tårta (som Johanna hade bakat själv & som förresten var jätte god så det tackar jag för!), pratat, skrattat, spelat spel, och sen kom det fram vin som alla tre förutom jag & Angelica drack. :b
Jag och Angelica tränade lite också, genom av att kasta en ballong till varandra, alá volleyboll. Och det var faktiskt jobbigt så det blev lite träning för oss, haha.


Det spöregnade när jag väntade på att bussen skulle komma, men som tur är så regnade det inte när jag skulle gå av bussen så jag slapp bli dyngsur när jag gick hem. Angelica hade inte ens kommit innanför dörren när jag kom hem, och då var det ändå en timme sen vi (Johannas pojkvän skjutsade hem Angelica & sen mig till bussen) hade släppt av henne. Hon hade glömt sina nycklar i en annan väska fast hon trodde att de låg i hennes jacka, och hennes brorsa var inte hemma och hon ville inte väcka hennes pappa eftersom han knappt kan gå men en stund efter att jag hade kommit hem så öppnade dem åt henne. Jag tror att det var hennes mamma som hade ringt till dem då. Tur det så hon slapp sitta ute ännu längre.

Nu sitter jag och kollar på Mannen Som Kunde Tala Med Hästar/The Horse Whisperer. Den tar dock slut om 10 minuter så jag har inte hunnit kolla så mycket. Men jag minns att den är väldigt bra iallafall, för jag har den inspelad på video någonstans. Och när jag började kolla på den för lite mer än en halvtimme sen så la jag märke till att det är Scarlett Johansson som spelar tjejen i filmen. (Jag var tvungen att kolla upp om det var hon & det var det! & hon var bara 14 år när filmen spelades in också). Det visste jag inte innan.

Imorgon (eller idag egentligen eftersom klockan är över 12) så har jag ställt alarmet på mobilen på klockan 10:30. Jag ska ju åka in till stan och träffa Lana för första gången!
Och efter det så ska ju jag och Angelica iväg och sitta i publiken på en inspelning till ett tv-program. Vilket tv-program det är kan ni ju se under mina nedräkningar. ;) Hihi.
Jag måste dock vänta tills Lana sms:ar mig så att jag vet när jag ska åka in och träffa henne. Men runt klockan 16:00 så ska jag och Angelica åka iväg mot studion där programmet ska spelas in, så vi hinner inte träffas så länge men det är väl bättre än ingenting och särskilt med tanke på att vi inte har träffats innan. :) Det ska bli roligt! Jag ska såklart försöka föreviga det med min kamera om jag kommer ihåg.

Nu ska jag väl kanske sitta uppe en stund till innan jag går och lägger mig för att sova. Jag får se när jag skriver igen. Som ni kanske märkt så har jag någon form av bloggpaus, eller vad man nu ska kalla det. Godnatt, och hejdå tills vi hörs igen.Lola May | 2010-05-15 @ 13:38:15 | | http://lolamay.bloggs.se

Ja vädret är knasigt, men det är ju vårt eget fel, global warming. Tyvär kommer det nog inte bli bättre..READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0