Karaoke/Singstar day!


Idag har jag som sagt haft en karaoke/singstar dag med mamma, Marjo och Elin. :)
Det har varit jätte roligt och dagen har verkligen flugit iväg! Helt plötsligt var klockan över 19:00 och då hade vi inte ens ätit middag. Så inne var vi alla i vårat sjungande! Och även "the red coffins". ;)

Mamma väckte mig runt klockan 13:00 eftersom Marjo och Elin skulle dyka upp då efter ett tag.
Så jag fick tvinga mig upp (jag hade säkert kunnat sova ännu längre eftersom jag blev väckt...) och klä på mig, och sen satte jag mig i köket och väntade tills de kom hit. Och när de kom hit så hade de med sig prinsesstårta också. Så det blev min goda (och nyttiga) frukost! Väldigt god frukost måste jag säga. :)

Efter vårat fikande så satt vi i vardagsrummet och pratade ett tag innan vi körde igång med Singstar.
Och Marjo berättade om sin konstiga dröm om "the red coffins", så det är hennes dröm det kommer ifrån... Det var en väldigt konstig dröm som hon lyckades drömma. Skumt när man drömmer såna där konstiga drömmar.

Vi sjöng Singstar från klockan 14/15:00 ända tills klockan 19:00, då vi beslutade oss för att åka iväg och äta pizza. Och sen när vi kom hem igen någon gång lite innan klockan 21:00 så sjöng vi några låtar innan vi packade ihop för dagen, och Marjo och Elin åkte hem till sig. :)
Jag och mamma avslutade kvällen med att se på Nanny Diaries som gick på TV4.
Det var en ganska bra film, med Scarlett Johansson i huvudrollen. :)

Efter det har jag bara suttit här i soffan med laptopen i knät och kollat runt lite på internet.
Imorgon (söndag) ska jag och mamma gå till ÖB och där ska jag köpa något/några album till min idé som jag pratade om igår. Det blir roligt att börja pyssla med det sen också. :)
Det är väl allt vi ska hitta på imorgon vad jag vet. Men det låter som en perfekt söndags-sysselsättning för mig; att först gå och handla och sen sitta och pyssla med min idé. :)

Jag och mamma ska btw låna Martin's Playstation 2 eftersom han inte använder det.
Och så får vi ta och köpa några singstar-skivor, och sen kan vi sätta igång och sjunga varje dag här hemma!
Eller riktigt varje dag ska vi väl inte sjunga, men då kan vi iallafall sjunga varje dag om vi nu skulle vilja det.
Våra grannar kommer få vänja sig vid våra ljuva stämmor med andra ord. ;)

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Var trött redan innan Marjo och Elin åkte hem t.o.m. Man blir tydligen trött av att sjunga? För annars brukar jag aldrig vara trött så tidigt. Men vi hörs imorgon! Godnatt och hejdå.