Obh Nordica Martello Capsule Espresso from Amelia.


Jag hämtade mitt paketPressbyrån idag - min Obh Nordica Martello Capsule Espresso maskin.
Precis som förra gången så stod det bara i avi:n vilken budfirma det kom från, och inte något företag eller någonting. Och då kan man ju inte veta vad det är i paketet. Så var det förra gången då jag fick hem en avi om samma paket, men då hämtade jag inte ut det eftersom jag inte visste vad det var och jag inte hade beställt något, och då skickades paketet tillbaka. Men det var ju kaffebryggaren som jag vunnit från Amelia.  (Jag vann den i nummer 25, vilket var förra året, så det var ett tag sen.) Fast det visste jag ju inte eftersom jag inte ens hade fått någon information om vad det var för paket eller någonting.

Men nu har jag i alla fall hämtat hem min kaffebryggare som jag vunnit. Bättre sent än aldrig!
Och mamma är väldigt glad för den också. Bra det, för det är hon som kommer använda den. Nu måste vi bara köpa kapslar innan hon kan börja använda kaffebryggaren.

Jag fick tyvärr ont i ryggen för jag sträckte den på något sätt när jag bar paketet. Mamma sa att det vägde 5kg och det är tydligen alldeles för mycket för lilla mig. Tur att jag tog bussen dit och hem, för jag hade aldrig orkat gå hem och bära paketet samtidigt.