Ensemble, C’est Tout / Tillsammans Är Man Mindre Ensam.

KÄLLA: http://www.bioscala.se/bilder/Tillsammans-mindre-ensam.jpgKÄLLA: http://mahnakorn.files.wordpress.com/2007/09/ensemble-c-est-tout215710.jpg
Jag måste tipsa er om att filmen Ensemble, C'est Tout,eller Tillsammans Är Man Mindre Ensam som den heter på svenska, börjar klockan 22:00 på SVT1. :)

Det är en drama-film från år 2007, med Audrey Tautou i huvudrollen, som är baserad på Anna Gevalda's bok med samma titel. Och om ni inte visste det sen tidigare så är Audrey Tautou min favorit skådespelerska.
Så det är väl därför jag gillar filmen antagligen. Annars kan filmen vara lite dyster. Enligt tv.nu handlar filmen om fyra människor vars vägar korsas, fyra människor som måste bo under samma tak, fyra människor som tvingas lära känna varandra och fyra människor som kommer att älska varandra.

Jag minns inte så mycket av den, förutom förhållandet mellan Audrey och killen på bilden till höger. Men den är värd att se på eftersom jag minns den. Så om ni inte har något annat för er så borde ni kolla på den! :)
Jag har använt meningen Ensemble, c'est tout på lite olika ställen förut faktiskt, i min presentation då.
Jag gillar den meningen väldigt mycket helt enkelt. ♥