100329 - Måndag.

Hej!
Jag skrev ingenting igår för jag vaknade så sent, så jag hann inte göra någonting. Satt bara framför datorn resten av dagen och kvällen. Såg på söndagsfilmen Ryktet Går som gick på trean bl.a, där både mormorn, mamman och dottern legat med samma man. Det är ganska äckligt enligt mig.

Sitter just nu och kollar på Top Model 13. Det är ju säsongen för korta modeller, dvs tjejer som är under 170 cm. Jag tycker inte att de som är med är särskilt korta då jag själv är väldigt kort, men det är roligt att de för en gångs skull har med kortare modeller än vanligt. :) Nu har de precis valt de 14 modeller som kommer att få vara med och tävla, och de väntade med att säga namnet på min favorit till sist. Och min favorit är då Sundai. :) Hon har en snygg klädstil, så det var det som fick mig att falla för henne. Hoppas att hon går långt och inte blir utröstad på en gång.
Jag såg på ett gammalt Top Model-avsnitt som gick tidigare idag, av säsong 10 som jag inte har följt förut då det gick, och jag fick snabbt en favorit även där, en tjej vid namn Allison, men sen blev hon utröstad i det avsnittet. :(

Jag gick och hämtade min Bella's Box för 1 timme sen. :) Den var ju i affären som ligger närmast oss, och inte i den affären som jag trodde att den var i. (Japp, jag är lat och orkar inte gå, som mamma sa). Så egentligen kunde jag ha hämtat den på samma dag då jag bad dem lägga undan den. :b Men nu har jag hämtat den iallafall! :) Det kanske är onödigt att ta kort på den eftersom jag redan har lagt upp två bilder förut som visar vad den innehåller, men jag kommer nog att ta foton och lägga upp ändå. :)
Jag köpte även en Ben&Jerry-glass med min favoritsmak Chocolate Fudge Brownie, och så en påse med Polly till mamma. Hon har tjatat så mycket om dem, och idag satt hon t.o.m. och försökte muta Celeborn (som är min katt!) att fixa Polly till henne, haha. Så jag tycker faktiskt att hon förtjänar en påse Polly, så mycket som hon har tjatat om dem. Man ska ju inte äta sånt när man går på diet, men en gång är ingen gång. ;)

Nu har Svenska Hollywoodfruar redan börjat och det ska jag se på så nu måste jag sluta. :) Ciao!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0