100326 - Fredag.

Hej!
Jag väcktes klockan 08:00 av mamma men jag var så jävla trött så jag orkade inte gå upp. Men sen gick jag upp klockan 08:40 då jag hörde ytterdörren, så jag hann stoppa mamma från att gå, och jag slängde snabbt på mig kläder och följde med henne in till stan.

Köpte en baguette + festis cactus lime (godaste smaken på festis-drickor!) som jag åt till frukost sen medans mamma var inne hos ortopeden som vi skulle till.
Efter det så gick vi in på Åhléns där mamma kollade igenom allt smink och jag var så himla trött så jag höll på att somna stående kändes det som. Fy vad jobbigt det var.

Efter det så åkte vi tillbaka till T-centralen och då gick vi in på Åhléns igen, men inte för att titta där igen, utan vi åkte upp till ett café som finns där eftersom mamma ville äta något. Så hon åt en macka och jag tog kladdkaka med grädde. :) Det var verkligen en god kladdkaka kan jag säga! Och väldigt mättande också för jag orkade inte äta upp hela. Det är ju inte så ofta man lämnar kvar en god kladdkaka på tallriken. :b

När vi hade fikat klart så gick vi till Sergel och hämtade ut våra biljetter till Snabba Cash.
Och sen övertalade mamma mig att gå och klippa mig när vi ändå var i stan, så vi gick dit och jag klippte mig. Jag ville egentligen inte gå dit, dels för att jag var så himla trött och var rädd att jag skulle somna i stolen och dels för att jag hade väldigt skitigt hår så det blev ju lite pinsamt när frisören skulle tvätta det.
Frisören, som var en kille, fällde en rolig(?) kommentar när han skulle tvätta det också, och mamma sa till mig efteråt att hon höll på att skratta ihjäl sig när han sa det. Kul att han roade någon då. :b
Håret blev iallafall bra så jag är nöjd! :) Mitt hår var ju ganska så långt innan men det var väldigt slitet eftersom att jag inte har klippt det sen innan sommaren eller något (not good! det ska ju klippas var 3 månad...), så han fick klippa av en bit. Men det är fortfarande lite långt där bak. :) Han klippte ju upp det också så det är kortare där fram. Men jag är nöjd som sagt. :)

Efter det gick vi till godisaffären som ligger vid Sergel, och köpte godis. Det blev ca 90 kronor för bådas påsar, haha. Men tjejen i kassan hann väga mammas påse innan och den kostade bara 30 kronor så det var min som var välfylld och hamnade på 60 kronor, haha. :)
(De hade också bra musik därinne i godisaffären btw - Sophie Zelmani eller om det var Laura Pausini, jag blandar alltid ihop dem två...)

Sen gick vi till bion och köpte popcorn och dricka, och sen fick vi gå upp till våran salong och sätta oss även om det var 30 minuter kvar tills filmen skulle börja. Filmen var bra, men den var lite seg i vissa stunder tycker jag. Men förutom det så var den bra. Hur kan en film bli annat när Joel Kinnaman är med? ;)
Och för alla er som föll för honom antingen nu i Snabba Cash eller i Johan Falk, så kan jag säga att jag föll för honom när han var med i Hannah med H, och den spelades in år 2003. Så jag har alltså följt honom från allra första början. Dock såg jag inte Hannah med H förrän några år efter den spelades in, men ändå. Jag tror jag såg den år 2005 så det är ändå tidigare innan han blev så stor som han är idag. Nu bor han ju i Los Angeles och har fixat en agent där, så han kanske blir nästa Alexander Skarsgård om han har tur. :)

Jag och mamma kom hem runt klockan 19:30, men jag har inte orkat skriva något innan nu. :b Har kollat lite på tv och druckit upp min läsk från bion osv.
Just nu sitter jag i soffan med laptopen i knät och kollar halvt på filmen Red Eye med Rachel McAdams som går på femman. Jag pratar även med Angelica på msn, och så ska jag läsa igenom alla uppdaterade bloggar på bloglovin'. :)

The Voice har förresten gjort bort sig igen och skickat hem fel cd till mig. Jag skulle få Jason Deruolo's debutalbum, men fick R.Kelly. Jag vet inte ens vem R.Kelly är? Så jag får alltså skicka ännu ett mail till Sebastian och fråga vad som hände med min cd. The Voice gör bara bort sig hela tiden för mig asså. Jag fattar inte hur de lyckas. :b

Det är jätte roligt att för första gången få vara med på förstasidan förresten, vilket jag redan har skrivit. Men det är verkligen det! Jag har aldrig haft så många besökare på en dag som jag har haft idag, så det är väldigt roligt. :) Jag hoppas att några av dem också kanske stannar och fortsätter besöka min blogg. :) Ciao!Jadsia | 2010-03-28 @ 03:30:59 | | http://jadsia.blogg.se/

Ge R.Kelly en chans!, han är grymm!!READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my silver shaded Persian cat named Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0