100325 - Torsdag kväll.

Hellu.
Matte-lektionen idag gick bra den också. :) Vilket är bra. Det var bara det där avsnittet som jag hade hoppat över förut som var krångligt och som jag inte fattade, men allt annat (eller iallafall det som jag jobbar med nu) går ju bra. :)

Idag kom jag inte upp förrän klockan 10:00 för jag var så jävla trött. Det är så skumt för jag är trött tidigt på kvällarna men sen när det är sent på kvällen och man borde gå och lägga sig så blir jag pigg. :|
Idag var jag trött redan när jag kom hem, och sen för några timmar sen då jag kollade på Vampire Diaries, men nu är jag inte trött längre. Stört. Men jag tog 2 sömntabletter för en timme sen ungefär, så dem borde börja verka snart om dem fungerar. Sist jag tog sömntablett så tog jag också 2 stycken eftersom det inte fungerar att bara ta 1 längre, men då funkade inte 2 stycken heller, så jag får se om dem funkar nu... Men jag hoppas det för mamma kommer att väcka mig vid klockan 08:00 imorgon eller något, för klockan 09:00 ska vi ta bussen in till stan. Hon ska först till ortopeden (för sin fot), och sen ska vi se Snabba Cash på bio klockan 15:30. Vi skulle sett den för längesen, eller vi har pratat om det ända sen innan den hade premiär t.o.m, men det har inte blivit av att vi har gått och sett den. Men imorgon så. :) Och mamma pratade nu ikväll om att hon ska köpa chokladpopcorn. Så det lär ju bli både det + vanliga. Fast jag vill nog ha egna chokladpopcorn och sen inte äta dem förrän jag kommer hem så jag har något gott att äta här hemma. :)

Jag gjorde förresten våfflor efter middagen förut. Jag trodde inte att vi skulle få i oss dem men alla gick åt! :) Dem sista våfflorna blev dock lite extra tjocka, för jag trodde att jag kunde hälla i resten av smeten i de två formarna (vi har ett dubbelvåffeljärn!) men det var för mycket smet, så våfflorna blev både tjocka och så rann smeten över och ner på diskbänken, men de blev bra ändå, haha. :)

Idag har min vän Louise åkt iväg till Korea där hon ska stanna i 1 år! Vi har inte träffats på evigheter, och dum som jag är så glömde jag helt av hennes sms som hon skickade för kanske 2 veckor sen där hon frågade om jag ville komma på hennes "avskedskväll" som hon hade i lördags, och hon skrev även om det på min bilddagbok i fredags, men jag såg inte det förrän på lördagskvällen. :( Så alltså hann vi inte träffas innan hon åkte. Men jag hoppas att hon får det bra där borta i Korea, och 1 år går ändå ganska fort så när hon kommer hem så får vi ses igen. ♥

Jag ska kolla igenom lite bloggar nu och se på 2 ½ Men (blö, såg nu när jag bytte kanal att det började redan 23:40 så jag har missat ett helt avsnitt nu!) på trean. Sen efter det ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Annars kommer jag verkligen att vara helt död imorgon då mamma väcker mig. Jag kommer alltså vara borta hela dagen imorgon så jag kommer inte uppdatera något förrän på kvällen. Godnatt, och hejdå tills dess!

READ THIS BEFORE YOU SEND ME A COMMENT! ʕ•ᴥ•ʔ
READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.

➡ I ANSWER EVERY COMMENT IN THE SAME BLOG-POST.
➡ ANONYMOUS COMMENTS WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS WITH SPAM/LINKS/COMMERCIAL WILL BE DELETED.
➡ COMMENTS THAT HAS NOTHING TO DO WITH THE BLOG-POST WILL BE DELETED.
➡ I DO NOT TOLERATE ANY RUDE COMMENTS. THOSE COMMENT WILL BE DELETED & THE SENDER WILL BE BLOCKED.
➡ I APPRECIATE EVERY COMMENT I GET ON MY BLOG & I'LL ANSWER EVERY COMMENT ASAP! ♥

MY BLOG-DESIGN IS MADE BY ME. CLICK HERE IF YOU WANT TO ORDER A DESIGN FROM ME.

My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009.


NAME:
SAVE?
E-MAIL: [Will only be seen by me!]

WEBSITE:

COMMENT:My name is Malin and I’m 27 years old. I’m born and raised in Stockholm, Sweden. I live in a apartment with my Persian cat Pika. ♥

I’m a Introvert with a INTJ personality. I’ve been a Pescetarian since 2006, and I’ve always had a Straight Edge lifestyle. I’m a big fan of Harry Potter and I’m sorted into Ravenclaw. I’m also a fan of Disney. I’m a animal lover, and a big supporter of animal rights and human rights.

My interests are animals, anime, art, blog, clothes, crafts + DIY, family, friends, fantasy, gaming, interior design, literature, movies, music, photography, shopping, traveling, tv-series, web-design, writing & youtube.

My blog is a lifestyle blog. Since October 2011 I write all of my blog-posts in English.

Read more about my blog here.

CONTACT: contact@malinbelle.com.

MalinBelle's Streambadge

I’M CURRENTLY READING

The Romanovs: 1613-1918
tagged: currently-reading
La Belle Sauvage
tagged: currently-reading

goodreads.com

2018 Reading Challenge

2018 Reading Challenge
Malin has read 0 books toward her goal of 28 books.
hide
MalinBelle.com’s 10 last visitors comes from...
Flag Counter MalinBelle.com’s visitors since July 24, 2014.

Use the coupon code "MalinBelle" to get 10 % off everything on the Cuddle Clone website!
These are affiliate & referreal links to some great website memberships that I want to share! Pull the mouse over the website photo & you'll see a description of what the website is about.
The blog-design is made by me, MalinBelle.com.
The illustration in my header is made by CinnamonSeries.com.
The blog is best seen in Google Chrome & Mozilla Firefox.
My blog is 100% copyrighted by MalinBelle.com, since 2009. Everything you see on this site is created by me unless stated otherwise.

My photos are always marked with my url MalinBelle.com (photos from January 2009 - September 2011 is marked with my old url Malyn.se & Celeborn.blogg.se) and my photos are normally published in my photo-categories.

I always mention the source to photos/images/texts that aren't mine, either in the end of the blog-post or if you click on the photo/image you'll see the source.

READ MORE ABOUT MY BLOG HERE.
READ MY BLOG POLICY HERE.


Don't touch my siteAnnonser från BloggPartnerUse the "MalinBelle" coupon code to
get 10% off everything on the website!

Blogarama - The Blog Directory Blogglista.se RSS 2.0